Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

A co, miał sobie runy wkładać czy modlić się przy kapliczkach do cyberboga?

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

sory ale po tych spustach "dziennikarzy" po e3 spodziewałem się czegoś więcej niż deus exa z większą mapą i lepszą grafiką.

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

sory ale po tych spustach "dziennikarzy" po e3 spodziewałem się czegoś więcej niż deus exa z większą mapą i lepszą grafiką.

Mam dokładnie to samo odczucie. Tzn "Deus z większą mapą i lepszą grafiką" jest jak najbardziej spoko i jaram się możliwością zagrania w coś takiego, ale fakt - tam na E3 to wręcz objawień doznawali...

Opublikowano

Jest bardzo dobrze, ale jak skonfrontuje się to z tymi dzbanami wychodzącymi z pokazu to rzeczywiście można poczuć zawód. Graficznie tez nie kumam czemu nie miałoby to osiągalne chociażby na koksie, jest ladnie i szczegolowo, ale nie wyczuwam nadchodzącego downgoradu jak to było z Wiechem na E3.

P.S. Po tym pokazie marka Deus Ex pozostanie chyba martwa na zawsze

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

downorad przechodniów confirmed 

Pamiętam ten Novigrad z pierwszego gameplayu xD no oszukiwać to oni potrafią motzno

Opublikowano

Digital Foundry [*]

Ciekawe ile nadgodzin im wpadnie zeby jak najszybciej ogarnac tak dlugie demo.

Opublikowano

Teraz wszystko musi być drugim nadejściem jezusa albo kolejnym hitlerem. Hajp był trochę za duży. 

Opublikowano

GTA właśnie zostało pobite :D Cyber po prostu rządzi, ten świat i klimacik, kurna jeszcze większy Hype się udzielił.

Opublikowano
31 minut temu, Pupcio napisał:

"Magia" e3 gdzie typy myslaly, ze jak zostali zaproszeni na pokaz to pana boga z nogi zlapali. Cyderek, klimacik, PRowe pierdo.lolo a potem 11/10 i twiterrowy wyrzyg.

Opublikowano

czyli gierka istnieje, uff, dawac mi to <3

Opublikowano
14 minut temu, Wesker napisał:

GTA właśnie zostało pobite :D Cyber po prostu rządzi, ten świat i klimacik, kurna jeszcze większy Hype się udzielił.

Tu się zgadzam w zupełności - tak jak nie widzę sensu w powstaniu kolejnego GTA (czy ogólnie innego sandboxa osadzonego współcześnie), tak coś takiego to ja rozumiem - ta pierwsza misja zrobiła mnie najmocniej - mroczny klimacik, handlarze "organów" - super sprawa.

Opublikowano
1 minutę temu, Mikołaj napisał:

żenada

No już pisałeś

Opublikowano

Podczas oglądania fredek mi dygnął niebotycznie, a jaja krwawo urwały. Niektórzy mogą sobie robić podśmiech.ujki do woli. Ich sprawa, ale ja właśnie obejrzałem najbardziej zaawansowaną jeśli chodzi o całokształt grę wszechczasów:obama:Jedynie lipsync ewidentnie do poprawki.

Jak sobie pomyślę jak się będzie na tle C2077  prezentował taki Failout 67 Biedathesdy to....:yao::yao::yao:

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

ja właśnie obejrzałem najbardziej zaawansowaną jeśli chodzi o całokształt grę wszechczasów

Ja pierdolę X----------------D

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Ja pierdolę X----------------D

Podaj swój przykład.