Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

file.php?id=335243&t=1

Chorwacja.

file.php?id=411583&t=1

A tu masz ladnie podpisane. Polecam ksiazke Black Nazis III Ethnic Minorities and Foreigners in Hitler's Reich.

HISTERYK ZABIJAJO MU BIALO EUROPE. Milan on sam walczy jednostkami w muslimach na tym forum, to niech sie poczestuje wlasnym gownem.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

I znowu mudżyn, cóż za dyskryminacja!

Opublikowano

Cyberpunk przedstawia wizje zepsutego świata więc... Nie dziwota, że wszędzie widać murzynów :usmiech:

Edytowane przez Kron997

Opublikowano

Przecież rok temu w trailerze V mówił że to najgorsze miasto do życia w usa :nosacz3:

Opublikowano

Taki byl skowyt rok temu jak ludzie zaprotestowali, ze za jasno a poki co wszystkie screenty w tym temacie sa w ciemnej stylistyce. Widac markjeting wie co lepiej co sie sprzeda.

Opublikowano

Tylko naiwniacy mysleli ze "kilku pomylencow" nic nie zdziala.

VOCAL MINORITY panie i panowie.

Osobiscie nie przeszkadza mi to, jest to na pewno w klimacie Cyberpunka takze dla mnie spoczko.

Opublikowano

a tak krzyczałem, że cdp ma w poważaniu takich wyjców :/ 

dodadzą wybór, nic aż takiego wielkiego. Bardziej sie obawiam, że staną się poprawni politycznie w zadaniach i fabule. Nie chce tego. Mają jechać po bandzie i na pełnej pi****. 

Opublikowano
1 minutę temu, Kron997 napisał:

a tak krzyczałem, że cdp ma w poważaniu takich wyjców :/ 

dodadzą wybór, nic aż takiego wielkiego. Bardziej sie obawiam, że staną się poprawni politycznie w zadaniach i fabule. Nie chce tego. Mają jechać po bandzie i na pełnej pi****. 

Podejrzewam, że już teraz robią zmiany pod tym kątem. Niestety taką mamy obecnie poprawność polityczną.

Opublikowano

A ja podejrzewam, że nic nie robią w tym kierunku :) Zwłaszcza, że na tym etapie takie rzeczy są raczej skończone.

Opublikowano

Jakieś pewnie fejk info (niby pochodzi z podcastu Rock i Borys, który rozmawiali z ludźmi z cedepu i widzieli demo)

Jak widać BLant ma jeszcze szanse :obama:

comment_xl9xbnCr8teA4uN2UsVKWK4nfkMFYNr4

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ci goście wzięli animacje biegania gerarda z goticzka i zrobili że tak powiem nie najlepszy system walki więc jest możliwość że nie dadzą rady ze strzelaniem i modelem jazdy :ragus:

Opublikowano

serio ktos z Was wierzy ze nie bedzie obsuwy?? A jesli nawet jakims cudem udaloby im sie dotrzymac terminu to po problemach z W3 balbym sie to kupowac na premiere a ogrywac to na starych konolach to juz wgl masochizm level hard. Do premiery 10 miechow a nikt w to nie gral a jedyne co dostalismy to wypolerowane demka na targi.  

Opublikowano

Tym bardziej, ze demo na e3 „podobno” (o czym mówi wielu dziennikarzy) miało spore dropy, a chodziło pewni na kompie za grube $

Opublikowano

Najlepiej będzie, jak wyjdzie dniu premiery PS5. Będzie 4k ze spadkami tylko do 25fps.

Opublikowano
46 minut temu, Starh napisał:

Jakieś pewnie fejk info (niby pochodzi z podcastu Rock i Borys, który rozmawiali z ludźmi z cedepu i widzieli demo)

Jak widać BLant ma jeszcze szanse :obama:

comment_xl9xbnCr8teA4uN2UsVKWK4nfkMFYNr4

@sprite co Ty na to?

Opublikowano

Pamiętam, że przy okazji W3 też pojawiało się takie "insajderskie" info, że gra jest w tragicznym stanie, że połowę rzeczy wyyebali, itp.

Przesunięcie premiery by mnie nie zdziwiło, ale nawet jeśli to strzelam, że max o miesiąc.

Opublikowano
5 minut temu, Bigby napisał:

Pamiętam, że przy okazji W3 też pojawiało się takie "insajderskie" info, że gra jest w tragicznym stanie, że połowę rzeczy wyyebali, itp.

Przesunięcie premiery by mnie nie zdziwiło, ale nawet jeśli to strzelam, że max o miesiąc.

Pamietam framerate na konsolach - to była tragedia... nawet nie chcę wiedzieć co się działo przed 2-3 miesiącami przed premiera. W3 stał się grywalny na konsolach dopiero po xnastu patchach.

Opublikowano

Co to w ogóle za brednie. Ogrywałem W3 z day one patchem i grało się ok. Wiadomo, że gra do tej pory ma swoje błędy - jak na przykład ślamazarny UI - ale grę spokojnie można było skończyć. Dodatkowo klimat był tak gęsty, dialogi tak dobre, a historia tak wciągająca, że w ogóle nie przeszkadzały mi gdzieniegdzie dropy klatek.

Opublikowano

No nie wiem czy tak spokojnie dało się kończyć, do dziś pamiętam quest na skelige który wieszał mi konsole i trzeba było czekać na patcha :reggie:  O bagnach nie wspominam bo to chyba każdemu się wryło w pamięć

Opublikowano
54 minuty temu, Bigby napisał:

Z obsuwą nie mogą przekroczyć daty 21.06.2020 bo lipa będzie KMWTW ;)

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał:

Z obsuwą nie mogą przekroczyć daty 21.06.2020 bo lipa będzie KMWTW ;)

giphy-downsized.gif