Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
14 minut temu, Figuś napisał:

Bonus BGC?

Za dwa tygodnie się dowiemy, rozmawiając o tym, słyszę tylko: "niespodzianka", hehe :v

Opublikowano
10 minut temu, Hendrix napisał:

rozmawiając o tym, słyszę tylko: "niespodzianka", hehe :v

No to może Żebrowski ;) 

Opublikowano

No, to dzisiaj polski Keanu :v  Rozmawiając ze znajomymi, większość zgadła w trzech próbach poprawnie, więc ta niespodzianka Redów jest trochę mało zaskakująca, hehe.

Opublikowano
Spoiler

Znalezione obrazy dla zapytania Witcher TV series smok

To i tak za duża podpowiedź, potwierdzenie dzisiaj po 16 na MFKiG, na które zaraz sam wyruszam  (nawet nie wiecie jak dział PR pilnuje tej wiadomości xDDDD)

Opublikowano

Jednak nie Nergal? 

Opublikowano

Pan Michał, będzie Gerard w Cyberpunk!

Opublikowano

No proszę, zgadłem.

Edytowane przez mugen

Opublikowano

Zakładam, że ogrywanie tego z polskim dubbingiem to jak z Metro czy Yakuzą po angielsku, niby można, ale od razu minus kilka punktów do klimatu.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Zakładam, że ogrywanie tego z polskim dubbingiem to jak z Metro czy Yakuzą po angielsku, niby można, ale od razu minus kilka punktów do klimatu.

Ale jak!? Przecież na tym forum są ludzie którzy twierdzą, że W3 czy Metro po angielsku są bardziej klimatyczne:reggie:

Opublikowano

Granie w Wiedźmina po angielsku, znając polski to dla mnie w ogóle abstrakcja, ale kto co lubi :dunno:

Opublikowano

Patrząc na figurkę z EK The last of Us 2 i na to: 

można śmiało powiedzieć, DA SIĘ.

Opublikowano

Edytowane przez Bzduras

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Teraz, Figaro napisał:

Dobra, już po tym widać, że trzeba będzie grać z angielskim dublażem.

Ktoś w ogóle obstawial inny scenariusz?

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

No ludzie tutaj grają w TLOU w PL dubbingu, także.

Nie zapominaj o ludziach grających w Metro z ENG dub. Kolejny przykład patologii.