Opublikowano 2 maja2 maj Ja wyczyściłem wszystko, bo chciałem jak najwięcej czasu spędzić w Night City. We Wieśku jednak olałem te skarby na wyspach Skellige. Mocno tam przesadzili ze znacznikami. xd
Opublikowano 2 maja2 maj Teraz, Butt napisał(a):Ja wyczyściłem wszystko, bo chciałem jak najwięcej czasu spędzić w Night City. We Wieśku jednak olałem te skarby na wyspach Skellige. Mocno tam przesadzili ze znacznikami. xdNo to pływanie łódką i ten latający szajs trochę przeszkadzał ale dałem radę xd
Opublikowano 2 maja2 maj To dlc to się odpala z questa pobocznego? Bo niedawno dokupilem DLC i będę wracał do night city. Sejva mam zrobionego po przejściu gry czyli gdy wróciła do wyboru zakończenia.
Opublikowano 2 maja2 maj 54 minuty temu, oFi napisał(a):To dlc to się odpala z questa pobocznego? Bo niedawno dokupilem DLC i będę wracał do night city. Sejva mam zrobionego po przejściu gry czyli gta wróciła do wyboru zakończenia.No ja miałem DLC od początku rozgrywki i dostałem telefon od tajemniczej postaci, chyba jakoś tak po zakończeniu ostatniej misji Voodoo Boys, który rozpoczynał DLC.
Opublikowano 22 maja22 maj Fajnie, że będzie jakaś nowa miejscówka, bo Night City też ma być, więc przynajmniej będzie coś nowego do zwiedzania. Uwielbiam NC, ale zwiedziłem mapkę wzdłuż i wszerz, więc jedyna sensowną opcja to dodanie nowego miasta, albo całkowite przemodelowanie NC i udawanie, że zawsze tak wyglądało.