Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Ja wyczyściłem wszystko, bo chciałem jak najwięcej czasu spędzić w Night City. We Wieśku jednak olałem te skarby na wyspach Skellige. Mocno tam przesadzili ze znacznikami. xd

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
Teraz, Butt napisał(a):

Ja wyczyściłem wszystko, bo chciałem jak najwięcej czasu spędzić w Night City. We Wieśku jednak olałem te skarby na wyspach Skellige. Mocno tam przesadzili ze znacznikami. xd

No to pływanie łódką i ten latający szajs trochę przeszkadzał ale dałem radę xd

Opublikowano

To dlc to się odpala z questa pobocznego? Bo niedawno dokupilem DLC i będę wracał do night city. Sejva mam zrobionego po przejściu gry czyli gdy wróciła do wyboru zakończenia.

Opublikowano
54 minuty temu, oFi napisał(a):

To dlc to się odpala z questa pobocznego? Bo niedawno dokupilem DLC i będę wracał do night city. Sejva mam zrobionego po przejściu gry czyli gta wróciła do wyboru zakończenia.

No ja miałem DLC od początku rozgrywki i dostałem telefon od tajemniczej postaci, chyba jakoś tak po zakończeniu ostatniej misji Voodoo Boys, który rozpoczynał DLC.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, że będzie jakaś nowa miejscówka, bo Night City też ma być, więc przynajmniej będzie coś nowego do zwiedzania. Uwielbiam NC, ale zwiedziłem mapkę wzdłuż i wszerz, więc jedyna sensowną opcja to dodanie nowego miasta, albo całkowite przemodelowanie NC i udawanie, że zawsze tak wyglądało.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajnie, że coś tam grzebią jeszcze i ulepszają. Trzeba będzie machnąć drugie przejście za jakiś czas.

Opublikowano

It was already supported at the system level, but the game’s makers say that implementing VRR properly should improve the experience, which can come in handy when you’re running in performance mode on consoles.