Opublikowano 10 stycznia 20187 l tu jest jeszcze mniej informacji niż od pana Kodźimy a gierkę robią już dobre 5 lat....
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Na + jest to że zbierają opinie graczy dot. różnych mechanik w tej grze.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Ostatnie info było że wywalili całą grę do kosza. S(pipi)ix pewnie przepił dotacje na innowacyjne elementy w grze od Morawieckiego z kumplami z cdp, a konsolomaniaki uwierzyli że gra będzie na E3 xdddd No ale kto wie, może coś dzisiaj pokażą na Nintendo Direct. Edytowane 11 stycznia 20187 l przez hav7n
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Nic na directcie nie pokażą. Na Switcha nic nie będą robić w najbliższym czasie. A na E3 jadą z Cyberpunkiem na 100%. Też mam info ze źródła w Redach. Edytowane 11 stycznia 20187 l przez sprite
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Tylko żeby na kolejnym trailerze się nie skończyło. A za 5 lat gameplay ns e3 2023.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l To, plus w którymś z wywiadów chyba mówili coś na temat nie powtarzania tego samego błędu dwa razy, gdzie pokazali zbyt wczesną wersję gry, a potem wyszło co wyszło.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Na E3 pokażą trailer albo krótkie demko. Premiera najpóźniej w 2020.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Cyberpunk okazuje się kolejnym souls like, a na E3 dostajemy pierwszy trailer W4 Edytowane 11 stycznia 20187 l przez chris85
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Pokazali jak się robi grę fantasy, to teraz mam nadzieję, że pokażą reszcie jak się robi grę s-f. Tylko info o soulslike mnie nie bawi
Opublikowano 11 stycznia 20187 l To rozsądne wydać gre jeszcze w tej generacji gdy będzie najwięcej konsol na rynku, 2020 wydaje się prawdopodobny
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Spoko. Na następnej generacji jeszcze dadzą remaster Wieśka i kolejne miliony na koncie firmy.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l ponoć gra ma być na ich autorskim silniku graficznym i to też zajmuje sporo czasu. Jeśli ten ich silnik będzie dobry to z tego też będzie kasa
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Czy oni nie przerobili podobno silnika z Wiedźmina? Nie pisali chyba nic nowego, ale mogę być do tyłu z newsami.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l kabaret. oni chyba na serio mysla, ze sa swietym gralem gamingu i moga publikowac tweeta na temat gry co 5 lat, a swiat bedzie kipial od hajpu.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Dokładnie tak jest Newsy o tym tweetcie obiegły świat. Poza tym co jak co, ale CDPR to jedna z ostatnich firm, która nie robi z graczy frajerów do zarabiania. Odkąd R* stał się chciwą świnią to CDPR jest chyba ostatnim bastionem dla prawdziwych graczy. Miejmy tylko nadzieję, że to nie ulegnie zmianie.