Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

CDP jedzie z Cyberpunkiem na E3. Info prosto z siedziby firmy.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Bedzie wiekszy swiat niz w Gothic 3?

Opublikowano

Ta... Po ostatnich rewelacjach mam co do tego wątpliwości.

Opublikowano

Ostatnie info było że wywalili całą grę do kosza. S(pipi)ix pewnie przepił dotacje na innowacyjne elementy w grze od Morawieckiego z kumplami z cdp, a konsolomaniaki uwierzyli że gra będzie na E3 xdddd

No ale kto wie, może coś dzisiaj pokażą na Nintendo Direct.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

cyberpunk w boxie na switcha? obama sztos banderas

Opublikowano

Nic na directcie nie pokażą. Na Switcha nic nie będą robić w najbliższym czasie.

A na E3 jadą z Cyberpunkiem na 100%. Też mam info ze źródła w Redach.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Tylko żeby na kolejnym trailerze się nie skończyło. A za 5 lat gameplay ns e3 2023.

Opublikowano

Oj wyczuwam trailer jak od w3 na VGX i mocny dowgorad.

Opublikowano

Do tej pory był tylko render więc co mają downgardowac?

Opublikowano

To, plus w którymś z wywiadów chyba mówili coś na temat nie powtarzania tego samego błędu dwa razy, gdzie pokazali zbyt wczesną wersję gry, a potem wyszło co wyszło. 

Opublikowano

Jak wyjdzie za 3 lata to będzie wielki sukces. 

Opublikowano

Jeśli szykują demo, to crunch musi być w nich silny.

Opublikowano

Cyberpunk okazuje się kolejnym souls like, a na E3 dostajemy pierwszy trailer W4 :obama:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Pokazali jak się robi grę fantasy, to teraz mam nadzieję, że pokażą reszcie jak się robi grę s-f. Tylko info o soulslike mnie nie bawi :(

Opublikowano

To rozsądne wydać gre jeszcze w tej generacji gdy będzie najwięcej konsol na rynku, 2020 wydaje się prawdopodobny

Opublikowano

Potem UHD remaster na kolejną generację i siano płynie.

Opublikowano

Spoko. Na następnej generacji jeszcze dadzą remaster Wieśka i kolejne miliony na koncie firmy. 

Opublikowano

ponoć gra ma być na ich autorskim silniku graficznym i to też zajmuje sporo czasu. Jeśli ten ich silnik będzie dobry to z tego też będzie kasa

Opublikowano

Czy oni nie przerobili podobno silnika z Wiedźmina? Nie pisali chyba nic nowego, ale mogę być do tyłu z newsami.

Opublikowano

kabaret. oni chyba na serio mysla, ze sa swietym gralem gamingu i moga publikowac tweeta na temat gry co 5 lat, a swiat bedzie kipial od hajpu.

Opublikowano

Dokładnie tak jest :) Newsy o tym tweetcie obiegły świat. Poza tym co jak co, ale CDPR to jedna z ostatnich firm, która nie robi z graczy frajerów do zarabiania. Odkąd R* stał się chciwą świnią to CDPR jest chyba ostatnim bastionem dla prawdziwych graczy. Miejmy tylko nadzieję, że to nie ulegnie zmianie.