Opublikowano wczoraj o 09:04 1 dzień Ja wyczyściłem wszystko, bo chciałem jak najwięcej czasu spędzić w Night City. We Wieśku jednak olałem te skarby na wyspach Skellige. Mocno tam przesadzili ze znacznikami. xd
Opublikowano wczoraj o 09:05 1 dzień Teraz, Butt napisał(a):Ja wyczyściłem wszystko, bo chciałem jak najwięcej czasu spędzić w Night City. We Wieśku jednak olałem te skarby na wyspach Skellige. Mocno tam przesadzili ze znacznikami. xdNo to pływanie łódką i ten latający szajs trochę przeszkadzał ale dałem radę xd
Opublikowano wczoraj o 09:25 1 dzień To dlc to się odpala z questa pobocznego? Bo niedawno dokupilem DLC i będę wracał do night city. Sejva mam zrobionego po przejściu gry czyli gdy wróciła do wyboru zakończenia.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 54 minuty temu, oFi napisał(a):To dlc to się odpala z questa pobocznego? Bo niedawno dokupilem DLC i będę wracał do night city. Sejva mam zrobionego po przejściu gry czyli gta wróciła do wyboru zakończenia.No ja miałem DLC od początku rozgrywki i dostałem telefon od tajemniczej postaci, chyba jakoś tak po zakończeniu ostatniej misji Voodoo Boys, który rozpoczynał DLC.