Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Ja wyczyściłem wszystko, bo chciałem jak najwięcej czasu spędzić w Night City. We Wieśku jednak olałem te skarby na wyspach Skellige. Mocno tam przesadzili ze znacznikami. xd

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
Teraz, Butt napisał(a):

Ja wyczyściłem wszystko, bo chciałem jak najwięcej czasu spędzić w Night City. We Wieśku jednak olałem te skarby na wyspach Skellige. Mocno tam przesadzili ze znacznikami. xd

No to pływanie łódką i ten latający szajs trochę przeszkadzał ale dałem radę xd

Opublikowano

To dlc to się odpala z questa pobocznego? Bo niedawno dokupilem DLC i będę wracał do night city. Sejva mam zrobionego po przejściu gry czyli gdy wróciła do wyboru zakończenia.

Opublikowano
54 minuty temu, oFi napisał(a):

To dlc to się odpala z questa pobocznego? Bo niedawno dokupilem DLC i będę wracał do night city. Sejva mam zrobionego po przejściu gry czyli gta wróciła do wyboru zakończenia.

No ja miałem DLC od początku rozgrywki i dostałem telefon od tajemniczej postaci, chyba jakoś tak po zakończeniu ostatniej misji Voodoo Boys, który rozpoczynał DLC.