Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

Gra dopiero od kilku godzin jest dostępna w sprzedaży, a fanboye już walczą wystawiając 0 lub 10 xD

Post Kalela nad Toba mysle ze tez pasuje idealnie jako odpowiedz.

Niektorzy pewnie w kalendarzu juz dawno mieli ustawiona date i godzine.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 593,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

Dokładnie. Siedze i patrzę, tylu zerowych ocen nigdy w życiu nie widziałem. To samo dyszki i jednozdaniowe recki

Opublikowano

Wam też tak długo gra się instalowała z plyty? U mnie pasek postępu ledwo co się posuwa do przodu.

Opublikowano

Śmieszny jest ten świat gdzie muły próbują ukraść ci towar przy pomocy paralizatora na kiju, z grzeczności to robią żeby nie zabić czy są tak zacofani?

Opublikowano
Teraz, pawelas napisał:

Śmieszny jest ten świat gdzie muły próbują ukraść ci towar przy pomocy paralizatora na kiju, z grzeczności to robią żeby nie zabić czy są tak zacofani?

Spoiler

Z martwych ciał powstają portale z których wychodzą później oponenci.

Więc albo obezwładnienie i krojenie bagażu,

albo wędrówka do spalarki ciał wysoko w górach,

albo kolejny niebezpieczny obszar.

Opublikowano
3 minuty temu, pawelas napisał:

Kolega już gra?

Opublikowano
28 minut temu, Il Brutto napisał:

Na meta userscore 6.1 i standardowa opinia osob wystawiajacych 10

F O R T N I T E  &  C O D

NAJNOWSZA GRA HIDEO KOJIMY WYJAŚNIONA PRZEZ UŻYTKOWNIKA FORUM Z KONSOLAMI [ZOBACZ JAK!]

Opublikowano

Nie odpowiadaj błaznowi, bo się tylko nakręci.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wiolku napisał:

@teddy kupiłeś? 

Nah. Niezbyt do mnie ten tytuł przemawiał od początku. W sumie to nawet jak bym go kupił to raczej bym nie opisywał wrażeń bo już mi się nie chce tego robić jak coś ogrywam aktualnie <stonoga>

Opublikowano

24 osoby czytają ten temat. Każdy czeka na opinie, zanim wyłoży 259, 279, lub 700.

Opublikowano

będzie jutro nad ranem ode mnie wstępna rozprawka fana Kojimy. 

Pamiętajcie, że dla mnie MGSV to strzał w pysk, także tutaj będzie również obiektywnie :kojima:

Opublikowano

Przyznam że mam pierwszy objaw znużenia, zamiast iść do przodu z fabułą, gra wskazuje mi że powinienem dalej łazić załadowany i zanosić paczki. Nie mam motoru, a ta mapa w obrocie 3d to trochę kiepska jest.

Problem w tym ź na nogach łazi się i 30 minut w jedną stronę.

Opublikowano

chińczyk mówił, że właśnie w późniejszym etapie gry dostaje się pewną rzecz, która bardzo przyśpiesza robienie pobocznych misji i noszenie paczek, dlatego chyba lepiej walić na początku w story.

Opublikowano

Kolega już gra?
To są wiadomości ogólnodostępne.
Opublikowano

To nie takie oczywiste, chociaż wiadomo że będzie można wrócić, chodzi o to że gra wskazuje że opuszczasz pewien region i że lepiej wykonać niezrobione zlecenia.

A jak to u Kojimy, filmiki i klimat to złoto.

Opublikowano
Nie odpowiadaj błaznowi, bo się tylko nakręci.
Nie wiem do kogo to ale możesz mnie cmoknąć jeśli do mnie, kozaków w sieci nie brakuje.
Opublikowano
5 minut temu, oFi napisał:

chińczyk mówił, że właśnie w późniejszym etapie gry dostaje się pewną rzecz, która bardzo przyśpiesza robienie pobocznych misji i noszenie paczek, dlatego chyba lepiej walić na początku w story.

A czy da się robić story i olać noszenie paczek @Michał_K?

jak wygląda rozgrywka, podział na misje itp?

Edytowane przez ASX

Opublikowano

No da się, ale gra prosi o pozostawienie przed kontynuacją paczek niedoniesionych w szatni, i była taka sugestia żeby siedzieć i się kisić :/ 

Ogólnie tyle tutaj opcji i statystyk że jedno posiedzenie musiałbym spędzić na czytaniu i myśleniu.

Zbieractwo, rozkładanie zużytych rzeczy, tworzenie, jakieś przekazywanie paczek innym graczom, słupy pocztowe, dużo tego, i nagle się okazuje że w menu dostępnych jest kolejnych 5 opcji.

Oczywiście to nie zarzuty. 

Opublikowano
5 minut temu, pawelas napisał:
48 minut temu, Kron997 napisał:

Kolega już gra?

To są wiadomości ogólnodostępne.

Być może ale przekazujesz te wiadomość w taki sposób, że nie da sie ciebie czytać. 

Mam swoją kopie. Wieczorkiem relacja :claptrap: 

Opublikowano

Być może ale przekazujesz te wiadomość w taki sposób, że nie da sie ciebie czytać. 

Przecież o tych mułach to już memy latają w sieci, jak ktoś to traktuje poważnie to nie mam pytań.
Opublikowano

Ja bym się raczej wstrzymał z tymi relacjami po kilku godzinach, bo tak jak @Michał_K napisał, potem przychodzi znużenie i swego rodzaju frustracja i rozdarcie. Raczej każdy po pierwszej godzinie będzie miał szczękę na podłodze ;)

Opublikowano
9 minut temu, pawelas napisał:
11 minut temu, Kron997 napisał:

Pokaż więcej  

Przecież o tych mułach to już memy latają w sieci, jak ktoś to traktuje poważnie to nie mam pytań.

No to nie miej pytań i idź na dwór

Opublikowano

Jedno można napisać po tych kilku początkowych godzinach: Kojima musiał mieć trudne dzieciństwo albo udało mu  się uciec z transportu do Tworek bo podstawy funkcjonowania świata z gry na trzeźwo ciężko wymyślić.

Poza tym opinie dzieciarni od Fortnite i CoD’ów nikogo.

Opublikowano
3 godziny temu, Kolos28 napisał:

Ale kogo to obchodzi!
Piszcie o grze a nie o pierdołach...

Racja