Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowości komiksowe

Featured Replies

Opublikowano

Większość zeszytów opowiadających Predator vs .... niestety jest do siebie bardzo podobna bo powiela schemat z którego ciężko jest się wyrwać i zaproponować coś świeżego. Na szczęście udało się to w sadze Fire and Stone. Połączenie serii Aliens, Predator. Prometeusz i Aliens vs Predator jest moim zdaniem genialnym wyrwaniem się z powielanych scenariuszy i oferuje coś więcej. Warto zapoznać się z tą sagą ponieważ oferuje bardzo rozbudowany i przemyślaną historię.

2494565.jpg

• Odpowiedzi 478
  • Wyświetleń 156,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na bank będzie historia z tego albumu. Polecam! Kurde...pamiętam jakby to było wczoraj. TM-Semic miał tak kijową reklamę, że o pierwszym Mega Marvel z Torment dowiedziałem się po czasie i kiedy szukał

• Kolekcja oficjalnie rusza:  

• Kaznodzieja wznowiony   http://alejakomiksu.com/nowosci/23942/Zapowiedzi%20Egmontu%20na%20czerwiec%202017%20(oficjalne)/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam, jeden z najlepszych komiksów ze Spider manem. Mam angielskie wydanie, wiec odpuszczam, ale warto

Przechwytywanie.thumb.JPG.a1af859c6c7ee1272b25971bb2128f3f.JPG

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy to tutaj pasuje:

Hachette wypuściło testowo Thorgala. Niby reedycja kolekcji sprzed prawie dekady, ale większy format i więcej tomów. Testowo, czyli 4 pierwsze tomy wrzucone w 3-4 województwach. 

FB_IMG_1694336341219.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Predator znów poluje. Logan w roli zwierzyny. :macek: Dostępny pierwszy zeszyt.

clean.jpg

Zeszyt drugi dostępny 25 Października

clean.jpg

Zeszyt trzeci dostępny 29 Listopada

clean.jpg

Zeszyt czwarty i ostatni najprawdopodobniej w okolicach 25 grudnia. Poczekam na ostatnią część i przeczytam całość. Nie zniosę czekania na kolejne części. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowa seria ultimate startuje, wreszcie Parker któremu życie prywatne się jakoś układa

Przechwytywanie.thumb.JPG.f99d0a61839824915fbdcfa784d9b8ce.JPG

Opublikowano
W dniu 9.06.2023 o 11:24, Shen napisał:

Disney cos zaczyna robic z nowymi markami, premiera we wrzesniu

Przechwytywanie.JPG.ac3a53982c210f7647a9ee9853a38295.JPG

W dniu 22.09.2023 o 20:46, darkos napisał:

Predator znów poluje. Logan w roli zwierzyny. :macek: Dostępny pierwszy zeszyt.

clean.jpg

Zeszyt drugi dostępny 25 Października

clean.jpg

Zeszyt trzeci dostępny 29 Listopada

clean.jpg

Zeszyt czwarty i ostatni najprawdopodobniej w okolicach 25 grudnia. Poczekam na ostatnią część i przeczytam całość. Nie zniosę czekania na kolejne części. 

Zaliczyłem dziś pierwsze 2 zeszyty i nawet nieźle.

Na pewno obczaję to Fire And Stone: Predator co @darkos tak chwalił wyżej, dzięki za polecankę.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie będzie więcej Spidery i starwarsy to wiadomo, do tego Superman, She-Hulk i Kaczki oczywiście.:red:

Opublikowano

Ciekawe w którym miesiącu wyjdzie dodruk Dark Victory, nie szukam specjalnie używek po 2 bomby na Olxach, tylko czekam cierpliwie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nic dla mnie, ciekawe kiedy dodruk Dark Victory. Broń X ma być podobno dopiero na jesień :sadkek:

Opublikowano
8 minut temu, LukeSpidey napisał:

Ale ta cena Kapitana to jakieś nieporozumienie. 

za tanio czy co?

a dobra widze, faktycznie jak na te ilosc stron, to drogo, Spider man tanszy a ma ponad 80 wiecej stron

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 5.04.2024 o 09:02, Shen napisał:

U mnie obowiązkowo Punisher Epic Collection. Zwłaszcza, że będzie zajebista historia z Jigsawen, którą czytałem za gnojka w TM-Semita. Pamiętam kiedy jechałem do babci z moim ojcem (nie mieliśmy wtedy jeszcze samochodu) i na dworcu kolejowym kupił mi ten komiks dlatego darzę go szczególnym sentymentem. To co tam wyprawiał Jigsaw z Punisherem i jeszcze jednym gościem to na maxa pojebana sprawa. Nie mogę się doczekać żeby sobie przypomnieć :)

Opublikowano

Nagle Comics wyda wszystkie tomy Ronina, jak ktoś jakimś cudem nie czytał jeszcze to dobra okazja. Dodatkowo najnowszy run transformers i GI Joe, ale nie czytałem tego jeszcze

Przechwytywanie.JPG.f8d3462473a87fb86fe8f982ddff8b05.JPG

Opublikowano
W dniu 9.04.2024 o 17:30, Nonname napisał:

A tak prezentuje się wspomniany wyżej rocznicowy numer Kaczora Donalda:

https://www.komiksydisneya.pl/2024/04/jak-prezentuje-sie-rocznicowy-numer.html

Nieźle się ludzie kłócą w komentarzach. 
A wyświetliła mi się dzisiaj reklama na fejsie. No nic, trza będzie udać się gdzieś do galerii i wrzucić między zakupami :)