Hubert249 4 277 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) Pierwsza część jest przecież na obecnej generacji? Jest na Xbox One, cały czas mam nawet na dysku. xD Jest to ex na Xboxa, więc pewnie dla niektórych jest niewidzialny. Edytowane 16 września 2017 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Kampania zaliczona. Kawał dobrej gierki, nie wybitnej, ale naprawdę przyzwoitej. Na raz, bo masterowania jej raczej nie biorę pod uwagę. Tym bardziej, że wgryzam się teraz w multi i... o panie, rewelacja! Nie ogarniam jeszcze wszystkiego, ale rozgrywka jest tip-top, więc zdecydowanie chcę zgłębić całość. Pytanko: jak najskuteczniej pozbyć się wrogiego pilota, który usiłuje "wedrzeć się" do naszego tytana? Są na to jakieś dobre patenty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Jak siedzisz w tytanie, to tylko i wyłącznie dym. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Nie wiem jak to wygląda w tf2, w jedynce skuteczna jest też rakieta kasetowa. Niestety z góry przypisany loadout tytanów to jakieś nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 (edytowane) Kampania zaliczona. Kawał dobrej gierki, nie wybitnej, ale naprawdę przyzwoitej. Na raz, bo masterowania jej raczej nie biorę pod uwagę. Tym bardziej, że wgryzam się teraz w multi i... o panie, rewelacja! Nie ogarniam jeszcze wszystkiego, ale rozgrywka jest tip-top, więc zdecydowanie chcę zgłębić całość. Pytanko: jak najskuteczniej pozbyć się wrogiego pilota, który usiłuje "wedrzeć się" do naszego tytana? Są na to jakieś dobre patenty? Polecam na początek ustawić sobie dwa dymy elektryczne na tytany...dodatkowo świetnie działają jako zasłona przed tytanami i są asem w rękawie w pojedynkach między nimi (w szczególności dla Ronina).A jeśli nim grasz to posiada on przejście fazowe do innego wymiaru, użyty w odpowiednim momencie zabije pilota który chce nam skrasc bateryjke, ewentualnie jak nie masz dymu zawsze możesz szybko wyskoczyć z tytana i zabić takiego pilota bronią. Nawet jak wyrwie bateryjke to i tak ponowne jej wstadzenie daje dodatkowy cieniutki pasek nad hp Edytowane 17 września 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Tak, u mnie zdecydowanie Ronin i Ton w użyciu. Tzn podoba mi się cały skład, ale ta 2ka szczególnie. Gramy razem z Mariolką, od czwartku 14h w multi nabite - taka wkrętka jest :) Pogoń za bateriami itp. No poezja. Wszelkie podpowiedzi oczywiście cały czas mile widziane. Ciekaw jestem też czym gracie (Szymek i inni, którym jeszcze nie znudziła się gra). Pytanie numer 2578: o co kaman z Kosiarzami? Od czego zależy moment ich pojawienia się na mapie? I kolejne: ucieczka do transportera - to tylko bajer wizualny czy faktycznie warto się w to bawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 (edytowane) Kosisrze pojawiają sie chyba pod koniec rozgrywki(dokładnie nie pamiętam ponieważ przeważnie siedzę na trybie Player vs player), ucieczka do kontenera daje nam tylko dodatkowe punkty(mogę się mylić) . Edytowane 17 września 2017 przez czeskimaster Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Roninem jeszcze nie grałem. Moje ulubione Tytany to Kationa i Spopielacz :D Pierwszego używam na otwartych i sporych mapach, gdzie można trzymać przeciwnika na dystans. Na przykład takiego Ronina ;) Drugiego natomiast na planszach zamknietych i ciasnych. Wyrzutnia termitu razem z granatem gazowym potrafia konkretnie podsmażyć przeciwników w grupach :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Nom, Spopielacz kusi mocno (świetny design), ale póki co kompletnie go nie ogarniam. Tak czy inaczej przyjdzie i czas na niego. Ta jego osłona zadaje chyba nawet jakieś obrażenia o ile dobrze zauważyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Tak, tarcza zadaje obrażenia. Stapia nadlatujące pociski. Zabija pilotów którzy uczepieni linką lecą z nadzieją zabrania baterii tudzież wrzucenia granata Tytanowi. Jest nawet perk który zwiększa obrażenia zadawane tarczą. Jest bardzo dobra w sytuacji gdy wrogi Tytan nie ma gdzie uciec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 A właśnie, miałem o to pytać już wcześniej: od czego zależy to czy lądując na wrogim tytanie wrzucamy mu granat, kradniemy baterię czy cokolwiek innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 no jak ma baterię to kradniesz, jak już jest zajumaną to możesz w otwór wrzucić granat Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Czyli to leci z automatu tak naprawdę. Sądziłem, że może będzie to raczej kwestia posiadanego ewkipunku/ustawień u pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 (edytowane) Nom, Spopielacz kusi mocno (świetny design), ale póki co kompletnie go nie ogarniam. Tak czy inaczej przyjdzie i czas na niego. Ta jego osłona zadaje chyba nawet jakieś obrażenia o ile dobrze zauważyłem? Nawet bym się pokusił o stwierdzenie że to jego najlepsza broń. Sam osobiście najbardziej lubię Tona (chyba 14 generację na nim mam) A co do Twojego pytania o broń. Głównie się rozchodzi na jakiej mapie gram. Na mapach gdzie mogę sobie polatac po ścianach to Car i Wolt chociaż teraz go oslabili. Cykuty używam obecnie głównie na tej mapce z wiążą pośrodku (duży otwarty teren). A tak to jeszcze r201/101 (obie mają takie same staty tylko wyglądem się różnią) no i Kostucha która jest najmocniejszym assualtem ale za to z największym odrzutem. Alternator również jeśli ma się dobry aiming kosi strasznie (w żadnym wypadku go nie przybliżać) A co do Twojego pytania o kosiarzy to wszystko zależy od trybu, pojawiają się tak jak sobie wymyślili twórcy. Osobiście preferuje tryb Łowy i tam zawsze przed następna runda jest pokazane jakie będą boty zrzucane, nie pamiętam jak to jest w wyniszczeniu Edytowane 18 września 2017 przez Szymek_PL_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 Czy tylko ja nadal nie ogarniam w Hordzie tych punktów za atak i obronę? Choćbym wychodził z siebie, to nie udaje mi się przebić na 2 miejsce. A też nie stoję w kącie czekając aż reszta odwali robotę, tylko latam po mapie i rozwalam co się nawinie. Goście uzyskują po ponad 4000, a ja ledwo do 1500 dobijam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 EA wykupilo Respawn...ciekawe jak dlugo pozyja pewnie nowe Tytany szybko nie powstana o ile wgl :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 Ależ to było do przewidzenia... Najpierw niby ciepłe gniazdko, "chodźcie do nas, zostawcie tych złych z Activision", później jeden "ex", który miał słabą sprzedaż, następnie sequel, który na słabą sprzedaż został skazany przez nierozważną (choć teraz można chyba potwierdzić, że to była premedytacja) decyzję wydawcy, a teraz wykupienie... No cóż, Acti ma ile studiów do robienia CoDa? 4? EA też tak chce. Przykład Visceral i wcześniej Criterion, teraz do nich dołączy Respawn i razem ubiorą koszulki z takim napisem: A na burcie tej galery będą widnieć dwie litery B i F (tu sobie wstawcie cokolwiek, bo teraz EA ma dwa BFy i jedna odsłona któregoś z nich będzie się ukazywała co roku, dzięki temu będą mieli to, co chcieli - konkurencję dla CoDa). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 Wydawca ujawnił w informacji prasowej, że studio zajmuje się obecnie trzema projektami: nową częścią serii Titanfall, grą Star Wars oraz tytułem na sprzęt rzeczywistości wirtualnej. reszta tutej http://www.eurogamer.pl/articles/2017-11-10-ea-kupuje-respawn-entertainment-studio-tworcow-titanfall Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 Cóż, zobaczymy na przykładzie nowego Battlefronta co EA da ta mnogość devów do robienia jednej gierki. Sam Respawn raczej takiego Battlefielda nie będzie tworzył nawet jeśli to będzie jakiś spinoff, Hardline przecież tak ciekawie im chyba nie wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 W multi dużo osób gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 27 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2017 Wciąż jest z kim grać, o to martwić się nie trzeba. Dodatkowo gra działa szybko i sprawnie, a ludzie dość dobrze ogarniają temat. Sam zainteresowałem się Tytanami wcale nie tak dawno, a wsiąkłem jak cholera. Multi jest naprawdę świetne, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 27 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2017 Wczoraj 6 tyś online. Gra wciąż ssie kule ale cała moja ekipa przeszła na ft2 więc musiałem drugi raz to kupić xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 27 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2017 zadne ssie kule tylko cos nowego i swiezego a nie ciagle CoD i BF w ktorych zmieniaja sie teksturki z roku na rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 27 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2017 Nie no spoko, bf nigdy nie grałem a coda tylko na Wii (sterowanie wiilotem było genialne) W pierwszego tf'a też miło nie wspominam (co ja tam grałem, raptem kilka godzin) więc moją opinią tak się nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 27 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2017 Multi tu jest genialne wręcz. Ostatnio powróciłem do gierki i zagrałem paręnaście meczyków - każdy kill cieszy niezmiernie. No i najlepsze jest to, że ratio mam powyżej 1.0, a to u mnie rzadkość, więc gierka tym bardziej mnie bawi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi