Opublikowano wczoraj o 14:13 1 dzień Horda w Sawmill przy pierwszym przejściu gry na zawsze w pamięci. Poszedłem tam totalnie nieprzygotowany i dłużej zbierałem surowce na mołotowy niż z nią walczyłem przy udanej próbie.
Opublikowano wczoraj o 14:39 1 dzień 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Dziwne, że nikt jeszcze nie skopiował tego systemu hord, to jedna z najlepszych mechanik jakie wprowadzono w zeszłej generacji... trochę jak efekty pogodowe w GOATclub :).A.i. tej hordy to w ogóle jest majstersztyk. Świrusy Cie zachodzą raz z lewej raz z prawej i umieją nawet flankowac jak maja przed sobą za dużo kolegów jak biegną w twoją stronę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Skuszę się pograć ponownie, ale oczywiście mam w bibliotece ale nie da się kupić remastera za 10$ bo trzeba mieć kupioną wersję gry. A to sony szmaciarze żeby nawet w extra nie dać wersji pod ps5.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Hordy były fajne, ale za łatwe dla mnie. Pamiętam że trochę się zawiodłem po tym co tu było pisane i tylko dwie sprawiły mi kłopot, tj. ta przy tartaku i jeszcze jedna. Reszta jest mała i wystarczy mieć zasoby. A grałem na Hardzie od początku.No i najgorzej jak ostatni zombiak gdzieś poleci i się zapodzieje i wtedy nie zalicza hordy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Na steam oryginał z 2021 nadal za ponad 200zł. Na epicu 170. O co chodzi z tym trzymaniem cen? Nawet tytuły sprzed ponad dekady potrafią tyle kosztować.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To jest normalne w sklepach cyfrowych, wydawca musi zmienić cenę i widocznie woli trzymać te 170zł po to aby na promce dać -75% niż obniżyć do np. 100zł a na promkach tylko dać -40%.