Opublikowano sobota o 14:131 dzień Horda w Sawmill przy pierwszym przejściu gry na zawsze w pamięci. Poszedłem tam totalnie nieprzygotowany i dłużej zbierałem surowce na mołotowy niż z nią walczyłem przy udanej próbie.
Opublikowano sobota o 14:391 dzień 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Dziwne, że nikt jeszcze nie skopiował tego systemu hord, to jedna z najlepszych mechanik jakie wprowadzono w zeszłej generacji... trochę jak efekty pogodowe w GOATclub :).A.i. tej hordy to w ogóle jest majstersztyk. Świrusy Cie zachodzą raz z lewej raz z prawej i umieją nawet flankowac jak maja przed sobą za dużo kolegów jak biegną w twoją stronę.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Skuszę się pograć ponownie, ale oczywiście mam w bibliotece ale nie da się kupić remastera za 10$ bo trzeba mieć kupioną wersję gry. A to sony szmaciarze żeby nawet w extra nie dać wersji pod ps5.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Hordy były fajne, ale za łatwe dla mnie. Pamiętam że trochę się zawiodłem po tym co tu było pisane i tylko dwie sprawiły mi kłopot, tj. ta przy tartaku i jeszcze jedna. Reszta jest mała i wystarczy mieć zasoby. A grałem na Hardzie od początku.No i najgorzej jak ostatni zombiak gdzieś poleci i się zapodzieje i wtedy nie zalicza hordy.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Na steam oryginał z 2021 nadal za ponad 200zł. Na epicu 170. O co chodzi z tym trzymaniem cen? Nawet tytuły sprzed ponad dekady potrafią tyle kosztować.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. To jest normalne w sklepach cyfrowych, wydawca musi zmienić cenę i widocznie woli trzymać te 170zł po to aby na promce dać -75% niż obniżyć do np. 100zł a na promkach tylko dać -40%.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 18 godzin temu, Plugawy napisał(a):Hordy były fajne, ale za łatwe dla mnie. Pamiętam że trochę się zawiodłem po tym co tu było pisane i tylko dwie sprawiły mi kłopot, tj. ta przy tartaku i jeszcze jedna. Reszta jest mała i wystarczy mieć zasoby. A grałem na Hardzie od początku.No i najgorzej jak ostatni zombiak gdzieś poleci i się zapodzieje i wtedy nie zalicza hordy.Nie wiem czy przy pierwszym przejściu jest wyższy poziom trudności niż hard bo teraz gram o jeden wyższy i początek jest ciężki. 2-3 świrusy jak mnie dojadą to jestem na dwa hity.Co do cen to psn jest chory. Jeszcze jakiś czas temu kosztował ponad 200zł teraz jest promka na 132zł. Ale day gone można było kupić 2-3 lata temu za 40zł jak pierwszego Horizona. Już nie mówię, że dla użytkowników abo od sony to łatki do ps5 powinno być za darmo bez dyskusji nie szanuje sony za takie praktyki bo to jest dziadostwo. Ciężkie czasy będą dla konsolorzy jak pudełka znikną całkiem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Swego czasu Breakpointa kupiłem nówkę za 2 dyszki w boxie, a w store chyba 250 zł kosztował.DG zacząłem po raz kolejny i ta gra nadal jest świetna. Znowu szerndam się po Oregonie, zbieram surowce, walczę z świrusami i bandytami, (nie)słucham pierdół z radia Copelanda. Postaci tutaj nie da się nie lubić. Chyba nie znam innej gry, gdzie tak brakuje sequela. W kwestii rozgrywki pewnie niewiele by się zmieniło, ale chodzi o kwestie fabularne.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No drugą część też bym ograł z przyjemnością zwłaszcza, że koniec jest tak pod kontynuację.Ja też się bawię teraz choć jestem na początku bo dotarłem do hot springs. Bronie mam marne więc muszę kombinować i cichaczem załatwiam większość lub z kuszy. Zabawa przednia
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Szukałem na PC moda, który by zdejmował (robił je niewidzialne) z pleców 2 bronie, bo trochę śmiesznie dla mnie wygląda z tym lkm, snajperką i bejsbolem z gwoźdzmi. Zostawiłbym sobie tylko kuszę jak u Daryla.