Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Po co czarny (czy inny) Piotr skoro mają Moralesa. Ty licz żeby Parker na końcu nie zginął. Zresztą spiderverse posiada wszystkie wersje pająka. Od białego, przez czarnego i kobietę aż po świnię.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Godzinę temu, Farmer napisał: kobietę aż po świnię Co?
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l @Square A to tylko kilka przykładów. W alternatywnych rzeczywistościach jest też żeński odpowiednik Parkera - Petra. Ostatni serial animowany Ultimate Spider-Man mocno czerpał z spiderverse
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l "Mają rozmach, s(pipi)ysyny." Coś czuję, że spidey spokojnie wskoczy do top3 najlepiej sprzedających się ex'ów na PS4.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Widać, że to będzie murowany hit i coś czuję, że zaskoczy mnie lepiej niż nowy God of War.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Mają rozmach bo to nie jeden wagon tylko chyba cała kolejka reklama zaj.ebista tu z innych ujęć Edytowane 15 sierpnia 20186 l przez Fanek
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Ale ten Spiderman rozpiedoli rok, Sony tak wierzy w bohatera, że całe hajsy na marketing daje.
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l też mi się wydaje, że pójdzie rekordzik sprzedażowy plus dobre kilka baniek nowych ps4
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l No nic dziwnego, bohater jest bardzo lubiany a komiksy popularne, teraz Marvel im pomógł bo filmowa wersja grana przez Hollanda też przez wielu ukochana. Idealny moment na wydanie wielobudżetowej gierki AAA. to na 100% będzie większe od serii arkham, nie zdziwie się jak morales będzie kreowany pod sequela
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Juz czekam jak na bangla bangla o poranku bo mimo ze mam spory zapas zaległości to liczę, że będzie to tak udany start jak w przypadku Arkham Asylum. Dobrze że Spiderka w swoje ręce dostało studio które potrafi wykorzystać temat.
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l A tak z innej beczki moze mi ktos powiedziec czemu Spider zostal exem na ps4?. Sony ma jakies prawa do pajaka?
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l 19 minut temu, Ma_niek napisał: A tak z innej beczki moze mi ktos powiedziec czemu Spider zostal exem na ps4?. Sony ma jakies prawa do pajaka? według Insomniac to sam Marvel wyszedł z inicjatywą do Sony zrobienia gry o superbohaterze. Potem Sony zgłosiło się do Insomniac z którymi wcześniej współpracowali i którzy byli akurat wolni. Pozwolili im nawet wybrać o kim chcą zrobić gierkę, wybrali pająka. To tyle Sony nie ma żadnych wyłącznych praw do gier ze Spider-manem
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l A tak z innej beczki moze mi ktos powiedziec czemu Spider zostal exem na ps4?. Sony ma jakies prawa do pajaka?Sony miało prawo do pajączka w filmach, udostępnili je Marvelowi, w zamian tamci zgodzili się na Spidera tylko na konsoli Sony, a wszystko zostało zapite dużą ilością alkoholu. Info od insajdera.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Przygotować się na spoilery: I przy okazji poinformowano, że embargo na recenzje wygaśnie 4 września.
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Oglądam te filmiki i nie mogę się doczekać bo Spidey pachnie mi takim Sunsetem Overdrive w świecie Pająka. Ale będzie grane.
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l W spoilerze spoilery co do kostiumów, chociaż nei wiem na ile pewne :o.
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Będzie Homecoming, Homecoming Homemade Suit i oczywiście zapowiedziany Infinity War. Już wiem w jakich będę ciągle popylał