Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spider-Man

Featured Replies

Opublikowano

:reggie:

A tutaj Spiderman psychopata:

040nhob.jpg

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 264,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Spider - 2B  

• Gruszczyk 10/10.    

• Ostatnie odpowiedzi na twiterze Insomniac: - nad grą pracują już od ponad roku - duży team pracuje nad Spiderem ok 200 osób (przy żadnej grze jeszcze nie wydzielili tyle osób) - gra działa na silni

Opublikowano

Nie wiedział, że tego dnia będzie Pendolino jechać.

To jak pokaże jak po wyjściu na wolność niektórzy kurczowo trzymają się piękna natury.

rognOxh.jpg

Opublikowano

Ok , 70% na liczniku i wszystko co było zaliczone teraz czas dalej lecieć w główny wątek ale mam pytanie apropo zadań pobocznych ale wrzucę w spoiler.

Wyczyściłem wszystkie bazy Fisk-a i Demonów czy pojawią się jeszcze jakieś aby nabić base tokeny czy aby nabić wszystkie stroje trzeba będzie je powtarzać?

.

Opublikowano

Pojawią się jeszcze dwie bazy sable i rikers. 

Opublikowano

A jakbyś chciał coś powtórzyć, aby pofarmić żetony, to nie da się, bo na jednej bazie można maksymalnie zebrać 3 sztuki, jeden żeton za przejście i dwa za dodatkowe wytyczne.

Opublikowano

No i udało się. Pierwsza bodaj platyna. Z przyjemnością zrobiona. 

41776874_2083022908415124_23412960443917

I kilka obrazków z podróży 

41381760_2074454279271987_39543191332181

41347744_2073270859390329_50642170098231

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Spider - 2B

9xQSYSq_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Opublikowano

"Wakanda w moim sercu!":D

jnU5hjd.jpg

W końcu znalazłem też biuro Daredevila, szkoda tylko że adres nie zgadza się z tym na wizytówce znalezionej w jednym z plecaków - już prawie zeniachałem poszukiwań i przypadkiem trafiłem.

oMR9dAW.jpg

Opublikowano

Musze przyznac, ze pod koniec Spider-Man robi sie zbyt potezny. Trzy wlasciwosci kostiumiu regenerujace koncentracje + umiejetnosc z drzewka pozwalajaca wykonac dwa wykonczenia pod rzad i mozna nimi nokautowac przeciwnikow non stop. Do tego moc kostiumiu wystrzeliwujaca siec we wszystkie strony, mnostwo ulepszonych gazdzetow i cala brygada Sable pada jak muchy po kilkunastu sekundach. Walka oczywiscie nadal jest miodna, ale chyba wolalem pierwsza polowe gry, gdzie bylo wiecej kombinowania i czystej walki na piesci.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Było zmienić na harda jak każdy tutaj polecał :usmiech:

Opublikowano

Wybralem normal, bo Spider-Man to raczej gra, przy ktorej chcialem sie zrelaksowac i przejsc na luzie bez spiny.  Chodzi mi bardziej w moim poscie o styl walki, a nie sam poziom trudnosci. Moze jednak moj post rowniez kogos zmotywuje by wybral hard. 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

20 platynka, akurat wypadło na tak wyśmienitą grę. Piękne przeżycia, choć jest tutaj trochę do oszlifowania. Druga część będzie jeszcze lepsza, wierzę.

A tak świętowałem zdobycie platynowego trofeum:

DnUERvbWsAE3_Yb.jpg:largeDnUD1IfW4AEEqVQ.jpg:large

Opublikowano
20 minut temu, Rozi napisał:

Ukryj zawartość

DnUD1IfW4AEEqVQ.jpg:large

No po tym zdjeciu to mieszkancy Nowego Jorku jednego moga byc pewni. Rozi nie jest Spider-Manem.

Opublikowano

Dobreeeeeeeee

Opublikowano

Jeden z kolegów wklejał tu fotkę z niebieskim kostiumem i czachą na głowie. Rozumiem, że jest do zdobycia normalnie? Czy ekwilibrystyka? Poza tym im dalej w las tym więcej znajdziek, mnóstwo tego. 

Opublikowano

Wszystkie stroje kupujesz przy użyciu żetonów.

Opublikowano

Po zmianie języka systemu na angielski będzie można wybrać angielski dubbing + polskie napisy? Nie trawię słuchać polskiego dubbingu.