Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Dokładnie... Powiedzcie mi taką jedną rzecz, czy do Xbox One s dają w zestawie hdmi 2.0? Czy tak kabel hdmi 2.0 w ogóle jest wymagany do 4k czy to ściema jakaś? Generalnie ściema. Chociaż na temat kabli można pisać i pisać ale ogólnie praktycznie każdy, który aktualnie zdejmiesz z półki w sklepie będzie ok. Ale zawsze ja np. polecam coś trochę lepszego bo na kablu za "5zł" może być czasem problem z przesyłem 4K/60Hz. Mam takich kilka sam... A największa ściema jak jest napisane 2.0a. To jest nawet zabronione... ale sprzedawcy wciskają już takie kity, że szkoda pisać.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Powiedzcie mi taką jedną rzecz, czy do Xbox One s dają w zestawie hdmi 2.0? Czy tak kabel hdmi 2.0 w ogóle jest wymagany do 4k czy to ściema jakaś? Tak gwoli ścisłości - nie ma czegoś takiego jak "kabel hdmi 2.0" - np. to 2.0 to standard obsługiwany przez urządzenie a nie rodzaj kabla. Kable HDMI są standardy i i high speed z obsługą ethernet i bez. A te wszystkie 2.0, 2.0a itp. to jak Gmeru napisał zwykła ściema i zabiegi marketingowe żeby ludzie kupowali nowe kable z wyższym oznaczeniem.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l To powinno skończyć dramę o to jak to MS zrobił w konia ludzi wypuszczając potężniejszego Xone S - średni framerate wyższy o porażające 0,5 do 1 fps
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Skoro ten nowy padzik jest z bluetoothem, to wiadomo, czy działa z takim np. PS3? Tak, a jak masz samochód z blutoothem to możesz sterować samochodem padem od Xboksa.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Skoro ten nowy padzik jest z bluetoothem, to wiadomo, czy działa z takim np. PS3? ps3 chyba nie obsługuje Xinput.
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Zestaw play and charge ze starego pada jest kompatybilny z tym nowym?
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Jak najbardziej. Używam go właśnie. Odnośnie tego pada. Albo mi się wydaję, albo na tej samej baterii co stary działa krócej. Posiadacze nowego też tak macie? Edytowane 14 sierpnia 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Wiadomo kiedy trafi do sprzedaży i będzie można kupić oddzielnie najnowsze pady do XboxOne S?
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l @Kyo @creatinfreak dzięki za info. Chce kupić pada z myślą o grze na PC. Wyczytałem, że te nowe pady działają tylko na Windows 10. Potwierdzone info, czy udało się komuś skonfigurować i zagrać na Win7 albo Win8?
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Z tego co wiem to te pady działają na bluetooth lub kablem z pc. Tak więc teoretycznie powinny działać na każdym systemie. Pytanie czy nie potrzebują jakiś specjalnych sterowników. Na 10 na 100% działa.
Opublikowano 8 września 20168 l Panowie - Pytanie na szybko.Nie chcę tracić pieniędzy na dodatkowego pada, więc czy można grać na X padem z ps4?
Opublikowano 8 września 20168 l Panowie - Pytanie na szybko. Nie chcę tracić pieniędzy na dodatkowego pada, więc czy można grać na X padem z ps4? możesz jak kupisz przejściówkę cronusmax.
Opublikowano 9 września 20168 l To gdzie najlepszą ofertę na Xboxa S znajdę? Jest może coś lepszego od tej oferty w muve? Bo pudełkowe evolve to nie bardzo mnie jara.
Opublikowano 9 września 20168 l https://saturn.pl/konsole-i-gry/konsola-microsoft-xbox-one-1tb-kontroler-bezprzewodowy-elite-live-gold-3-m-ce ja bym to bral teraz z elitarnym pademhttps://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/list/Konsole-Xbox-One/categoryID.66277200?icid=XboxOneR_mod_b_15_1_x1_consoles&sortby=ranking%20ascending&filters= jak cos moge oddać 45zł znizki i powinno byc taniej Edytowane 9 września 20168 l przez Orzeszek