Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ZMIEŃ HOBBY JAK CIE NIE STAĆ NA PRO GDYŻ TEGO OD CIEBIE WYMAGAM BIEDAKU TFU

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 208,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wróciłem ! Kaganiec embarga sprzedażowego i pilnowania założono mi skutecznie i tak trochę było nieprzyjemnie, ale żyje.   Montuje kilka materiałów na YT, mam nadzieje się wyrobić na jutro, choć pracy

• NIE SLUCHAJ HEJTEROW   Zakladaj kominiare i graj na Pro  

• To nie jest takie proste. Dawniej gry były dużo mniej skomplikowane a algorytmy nimi rządzące mogła opanować jedna osoba (tak jak np. Miyamoto przepisał Pokemony praktycznie od zera bo pierwsza ekipa

Opublikowano

Nawet jeśli byłoby mnie stać to i tak bym się zastanawiał, 700 zł to nie jest mały pieniądz więc wyje,banie takiej gotówki niepotrzebnie w plastik dla pięciu gier na krzyż może sprawiać dyskomfort.

Opublikowano

No i się nie zastanawiasz, nie analizujesz i jest oka. Nie chcesz, to nie kupujesz. Proste jak drut.

Opublikowano
  • Autor

A jeszcze odnośnie BF1 w końcu jak chodzi na Pro? Był lepszy framerate ale u(pipi)li go patchem żeby nie było przewagi na prosiaku?

Jednym patchem zepsuli fps, ostrość i detale na Pro, i to raczej przez swoją nieudolność niż celowo, pisałem o tym w temacie BF  (pytali community aby podesłali im filmik przed i po patchu - dynia). Ostatnim patchem DICE naprawiło wszystko i gra wygląda chyba nawet lepiej niż wcześniej, działa tak jakbyśmy chcieli aby każda gra działała na konsoli.

Przy tym tytule widziałem chyba największy skok pomiędzy PS4 i Pro, jak dla mnie po prostu nowa jakość gry i ani troche nie przesadzam :)

Opublikowano

To easy musi kupić znowu Pro xD

Dobra nie przeszkadzam już wam tej padjonującej dyskusji, lecę ogrywać demo Nier na swoim EKSLUZYWNYM sprxęcir dla bogaczy czyli PS4Pro.

Opublikowano

Ja dokupilem jeszcze złotego pada

Opublikowano

ten świecący od 360 lepszy

Opublikowano

no chyba zaraz sie  w(pipi)ie i pojade do media marktu, może będzie sztuka spod lady :v

Żebyś się nie zdziwił. Prosiaka za bardzo w media nia ma. Tak samo w saturnie. Od zwykłych i slimów się półki uginają ale pro nie ma. Musiałem kupować online.. brrr.
Opublikowano

no widze właśnie, że nigdzie nie ma w stolicy. Poczekam, nie śpieszy mi się.

Opublikowano

Chyba większość z was zapomniała, że pierwsze PS4 też było najpotężniejszą konsolą na rynku.

Opublikowano

Tak jak kazda ktora wychodzi.

Procz xbox one xD

Opublikowano

Żona na gwiazdkę zakupiła mi Prosiaka (nie chce ktoś fata z 2tb dyskiem? :D) i faktycznie na żywo prezentuje się o wiele lepiej niż na zdjęciach czy filmikach, fajnie wygląda struktura i logo połyskujące niczym jabłuszko apple na ich sprzętach. Mam tylko takie pytanie, czy kabel hdmi dołączany do zestawu ma już przesył 4k? Bo wcześniej zaopatrzyłem się już w takowy i zastanawiam się czy zmieniać kable.

Ps. Największe jaja są z dostępnością, jak były konsolki jeszcze tydzień temu i to sporo to rozeszły się przed wczoraj do 0. Moja kobitka nachodziła się zdrowo a ostatnią!? Sztukę dorwała w sony center.

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Tak, kabel hdmi jest w pełni kompatybilny z nowymi standardami obrazu.

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie, pod które wejście podpiąć hdmi? Bo słyszałem, żeby nie wpinać pod nr.1 jest w tym coś? Mój tv to bravia 4k

Opublikowano

To zależy od TV - skoro instrukcja podaje że obojętne to zapewne tak jest.

Opublikowano
  • Autor

Jak słyszałeś aby nie wpinać w HDMi nr1 to wepnij w nr2  :dunno:

Opublikowano

Jak ktos narzeka na poziom PS4 to proponuje przesiadkę z Xbona na Pro w takim BF1.I nie mówcie że 720p pod koniec 2016 jest ok

Opublikowano

Słabo z dostępnością PRO na dzis dzien. A wiec Mityczne 500 sztuk na cala Polske okazalo sie byc prawdą.

Opublikowano

raczej nie, myślę, że to przez święta. 

Opublikowano

Słabo z dostępnością PRO na dzis dzien. A wiec Mityczne 500 sztuk na cala Polske okazalo sie byc prawdą.

Nie, z 80 sztuk to leżało w dzień premiery w Saturnie w Katowicach. 

Opublikowano

No i co śmieszne, że cena jest ta sama (bywały i po 1699 zł w niektórych), a na początku premiery było w bród tych Pro, a ludzie się teraz pobudzili z nocnikiem w ręku, stąd mała dostępność na święta, nie dziwne.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Po nowym roku beda nowe dostawy i mozliwe ze w zestawach z grami wiec i dylematow juz nie bedzie co brac.