Opublikowano poniedziałek o 10:472 dni 18 godzin temu, suteq napisał(a):A dla was też ten wątek zeświatem Vecny gdzie są te dzieciaki jest kompletnie niepotrzebny? Po tych 7 odcinkach totalnie nie rozumiem po co oni to wcisnęli poza byciem totalnym zapychaczem.Pewnie chcieli po prostu nowe "dzieciaki" widząc, że stara ekipa źle się zestarzała, wyszła jednakże krzywda dla jednych i drugich. W ostatnim sezonie wrzucanie 12 nowych bohaterów, o których dbałby widz w jakikolwiek sposób nikomu się jeszcze nie udało. Ciężko uwierzyć, ile błędów popełnili bracia w tym ostatnim sezonie.
Opublikowano poniedziałek o 21:591 dzień Po 5 odcinkach mam dosyć, każdy odcinek by się zmieścił w 15-20 minut ale ktoś wpadł na genialny pomysł, że trzeba je przedłużać w nieskończoność dodając jakieś wątpliwej jakości dialogi. Szkoda czasu
Opublikowano wczoraj o 08:42 1 dzień Ja odpuszczam po piątym. Czekam na opinie o finale, jeśli będą przyzwoite, to może zmęczę resztę odcinków. Szkoda straszna :/
Opublikowano wczoraj o 08:52 1 dzień Ja ciągle wierzę, że nie można zrobić gorszego finałowego sezonu i zakończenia, niż w Grze o Tron, ale może jednak, obejrzę z ciekawością, czy im się uda ? :D.
Opublikowano wczoraj o 09:41 1 dzień To wyglada jak jakaś parodia serialu, jeszcze te "dzieciaki" wyglądajace jak 30 letni hipsterzy
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jeszcze nigdy nie miałem tak wyjebane na finałowy odcinek serialu. A oglądałem Grę o Tron, Zagubionych i Evangeliona.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ponoć to wyznanie Willa kręcili 12h xD jedna z najbardziej cringowych scen w serialach ever. Zaraz mi się najnowszy dragon age przypomniał. 11 zbrzydła strasznie. Mam nadzieję że to tylko efekt tego domniemanego botoksu. Hawkowa też tragedia. Steve chyba najfajniejsza postać w tym sezonie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Czaicie siedzieć w tym pokoju 12 godzin i słuchać w zapętleniu tego pierdolenia? Nic dziwnego, że ci aktorzy postradali zmysły.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 22 minuty temu, Plugawy napisał(a):Ponoć to wyznanie Willa kręcili 12h xD jedna z najbardziej cringowych scen w serialach ever. Zaraz mi się najnowszy dragon age przypomniał.11 zbrzydła strasznie. Mam nadzieję że to tylko efekt tego domniemanego botoksu. Hawkowa też tragedia. Steve chyba najfajniejsza postać w tym sezonie.Wszystkie laski wyglądają tragicznie. Nie wiem czy to celowy zabieg, czy po prostu tak wyszło
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 13 godzin temu, Plugawy napisał(a):Ponoć to wyznanie Willa kręcili 12h xD jedna z najbardziej cringowych scen w serialach ever. Zaraz mi się najnowszy dragon age przypomniał.11 zbrzydła strasznie. Mam nadzieję że to tylko efekt tego domniemanego botoksu. Hawkowa też tragedia. Steve chyba najfajniejsza postać w tym sezonie.nick zobowiązuje, zwyrolu. jeśli dla ciebie millie w wersji z przeszłości wygląda lepiej niż millie w wersji poniżej, to albo powinieneś dołączyć do willa z wyżej omawianej sceny, albo powinieneś siedzieć w pasiaku. ha tfu na takich denegaratów Edytowane 59 minut temu59 min przez shoegaze
Opublikowano 57 minut temu57 min On miał na myśli że wcześniej wyglądała normalnie, jak człowiek. Ale fajne masz fetysze skoro u innych też doszukujesz się skłonności pedofilskich, polecam leczenie w jakimś dobrym zakładzie psychiatrycznym. Teraz to na nią się nie da patrzeć. Młoda laska, a twarz zmęczonej 40-latki.
Opublikowano 52 minuty temu52 min Kurde ona serio sobie wstrzyknęła botoks mając 21 lat? Niezła sieczunia. Oprócz Steva i Dustina to ten serial nie ma nic jeszcze ten nowy mały grubasek śmieszny
Opublikowano 48 minut temu48 min Tego grubego to bym widział w jakimś reboocie Kevina samego w domu albo czymś podobnym. Tzn wiem że kilka lat temu wyszła nowa część z innym grubasem, ale tamten nie był tak pocieszny.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Obrona Steve'a i Dustina jest o tyle zabawna że woleli siedzieć na parterze i się kłócić niż szukać tej pozostałej dwójki, nawet po tym jak zdetonowali coś tam coś tam na dachu. I wielki szacun dla Dustina, dzieciaka który wykłada teorie o wymiarach profesorowi po przeczytaniu paru notatek po ciemku. Wszystko się tak nie klei że musieli do serialu wynająć biały budyń który stwardniał na koniec zdjęć, ciekawe czy w ostatnim odcinku będą mieli czas wyjaśnić co to jest, czy może jednak matka Wheeler przejmie stery i sama zniszczy oba wymiary butlami z tlenem. Nawet śmierć wszystkich nie wywoła u mnie żadnej emocji, lubiłem tych ludzi gdy radzili sobie z wielkimi problemami które jednak nie wymagały zdolności których nie mogą mieć. A teraz mamy podkopy, strzelaniny i samych Einsteinów.Trochę jestem zły, bo fajny serial zmienili w materiał dla debili.
Opublikowano 35 minut temu35 min 15 minut temu, Pupcio napisał(a):Kurde ona serio sobie wstrzyknęła botoks mając 21 lat? Niezła sieczunia. Oprócz Steva i Dustina to ten serial nie ma nic jeszcze ten nowy mały grubasek śmiesznyTo podobno teraz normalne w USA, ale jakbyś wszedł do klubu w dużym mieście teraz to niestety u Nas też :D.
Opublikowano 34 minuty temu34 min 25 minut temu, shoegaze napisał(a):nick zobowiązuje, zwyrolu. jeśli dla ciebie millie w wersji z przeszłości wygląda lepiej niż millie w wersji poniżej, to albo powinieneś dołączyć do willa z wyżej omawianej sceny, albo powinieneś siedzieć w pasiaku. ha tfu na takich denegaratów Do tego robienie durnych min i drewno aktorskie jej nie pomaga.
Opublikowano 33 minuty temu33 min Teraz, Plugawy napisał(a):Z profilu każde usta wyglądają lepiejPodobno David Harbour śmiał się na scenie z jej nowego stylu, to babka go chciała do sądu podać xDD..
Opublikowano 12 minut temu12 min 32 minuty temu, Josh napisał(a):On miał na myśli że wcześniej wyglądała normalnie, jak człowiek. Ale fajne masz fetysze skoro u innych też doszukujesz się skłonności pedofilskich, polecam leczenie w jakimś dobrym zakładzie psychiatrycznym. Teraz to na nią się nie da patrzeć. Młoda laska, a twarz zmęczonej 40-latki.no ona ma lekko ponad dwadzieścia lat, do świadomości społecznej weszła jako dzieciak, więc słowo „wcześniej” zmierza w niebezpieczne rejony i jeżeli nie widzisz w tym nic dziwnego, to również mam nie najlepszą wiadomość ;] poniżej wrzuciłem jakieś pierwsze-lepsze najnowsze foty z insta - skoro tak według ciebie wygląda czterdziestolatka, to twoje wyobrażenie na temat kobiet musi być, mówiąc delikatnie, mało precyzyjne
Opublikowano 4 minuty temu4 min Serial porzuciłem po chyba 4 odcinkach 4ego sezonu, ale wczoraj przesłuchałem cały ten materiał od Malinowskiego i wiem, że dobrze zrobiłem:
Opublikowano 1 minutę temu1 min No aktorsko to mam wrażenie że tam nikt sobie nie radzi i teraz nie wiem czy tak było zawsze i więcej wybaczałem przez dziecięcą obsade czy dopiero teraz każdy w trybie pełnej wyjebki i byle to skończyć