Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stranger Things - Netflix

Featured Replies

Opublikowano
18 godzin temu, suteq napisał(a):

A dla was też ten wątek ze

światem Vecny gdzie są te dzieciaki jest kompletnie niepotrzebny? Po tych 7 odcinkach totalnie nie rozumiem po co oni to wcisnęli poza byciem totalnym zapychaczem.

Pewnie chcieli po prostu nowe "dzieciaki" widząc, że stara ekipa źle się zestarzała, wyszła jednakże krzywda dla jednych i drugich. W ostatnim sezonie wrzucanie 12 nowych bohaterów, o których dbałby widz w jakikolwiek sposób nikomu się jeszcze nie udało. Ciężko uwierzyć, ile błędów popełnili bracia w tym ostatnim sezonie.

• Odpowiedzi 702
  • Wyświetleń 72,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Słyszałem wiele pozytywnych niezwykle opinii, podjarany. Niestety, serial okazał się irytująco słaby.     Długo by wymieniać. Na przykład to, jak pozbawiony jest celu, po prostu odnosząc się do nie

• Czasem dobrze jest się zapoznać z fenomenem popkultury po tym, jak już opadnie kurz. Ja pier/dolę, niezłą zbiorową halucynację tu macie xD   Czegoś tak prymitywnie jadącego na nostalgii, nie mając

Opublikowano

Po 5 odcinkach mam dosyć, każdy odcinek by się zmieścił w 15-20 minut ale ktoś wpadł na genialny pomysł, że trzeba je przedłużać w nieskończoność dodając jakieś wątpliwej jakości dialogi. Szkoda czasu

Opublikowano

Ja odpuszczam po piątym. Czekam na opinie o finale, jeśli będą przyzwoite, to może zmęczę resztę odcinków. Szkoda straszna :/

Opublikowano

Ja ciągle wierzę, że nie można zrobić gorszego finałowego sezonu i zakończenia, niż w Grze o Tron, ale może jednak, obejrzę z ciekawością, czy im się uda ? :D.

Opublikowano

To wyglada jak jakaś parodia serialu, jeszcze te "dzieciaki" wyglądajace jak 30 letni hipsterzy

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie miałem tak wyjebane na finałowy odcinek serialu. A oglądałem Grę o Tron, Zagubionych i Evangeliona.

Opublikowano

Od Zagubionych to się proszę odpierdolić kolego shotgun

Opublikowano

Ponoć to wyznanie Willa kręcili 12h xD jedna z najbardziej cringowych scen w serialach ever. Zaraz mi się najnowszy dragon age przypomniał.

11 zbrzydła strasznie. Mam nadzieję że to tylko efekt tego domniemanego botoksu. Hawkowa też tragedia. Steve chyba najfajniejsza postać w tym sezonie.

Opublikowano

Czaicie siedzieć w tym pokoju 12 godzin i słuchać w zapętleniu tego pierdolenia? Nic dziwnego, że ci aktorzy postradali zmysły.

Opublikowano
22 minuty temu, Plugawy napisał(a):

Ponoć to wyznanie Willa kręcili 12h xD jedna z najbardziej cringowych scen w serialach ever. Zaraz mi się najnowszy dragon age przypomniał.

11 zbrzydła strasznie. Mam nadzieję że to tylko efekt tego domniemanego botoksu. Hawkowa też tragedia. Steve chyba najfajniejsza postać w tym sezonie.

Wszystkie laski wyglądają tragicznie. Nie wiem czy to celowy zabieg, czy po prostu tak wyszło dunno

Opublikowano
13 godzin temu, Plugawy napisał(a):

nick zobowiązuje, zwyrolu. jeśli dla ciebie millie w wersji z przeszłości wygląda lepiej niż millie w wersji poniżej, to albo powinieneś dołączyć do willa z wyżej omawianej sceny, albo powinieneś siedzieć w pasiaku. ha tfu na takich denegaratów cool

IMG_5792.webp

Edytowane przez shoegaze

Opublikowano

On miał na myśli że wcześniej wyglądała normalnie, jak człowiek. Ale fajne masz fetysze skoro u innych też doszukujesz się skłonności pedofilskich, polecam leczenie w jakimś dobrym zakładzie psychiatrycznym. Teraz to na nią się nie da patrzeć. Młoda laska, a twarz zmęczonej 40-latki.

Opublikowano

Kurde ona serio sobie wstrzyknęła botoks mając 21 lat? Niezła sieczunia. Oprócz Steva i Dustina to ten serial nie ma nic jeszcze ten nowy mały grubasek śmieszny

Opublikowano

Tego grubego to bym widział w jakimś reboocie Kevina samego w domu albo czymś podobnym. Tzn wiem że kilka lat temu wyszła nowa część z innym grubasem, ale tamten nie był tak pocieszny.

Opublikowano

Obrona Steve'a i Dustina jest o tyle zabawna że woleli siedzieć na parterze i się kłócić niż szukać tej pozostałej dwójki, nawet po tym jak zdetonowali coś tam coś tam na dachu. I wielki szacun dla Dustina, dzieciaka który wykłada teorie o wymiarach profesorowi po przeczytaniu paru notatek po ciemku. Wszystko się tak nie klei że musieli do serialu wynająć biały budyń który stwardniał na koniec zdjęć, ciekawe czy w ostatnim odcinku będą mieli czas wyjaśnić co to jest, czy może jednak matka Wheeler przejmie stery i sama zniszczy oba wymiary butlami z tlenem. Nawet śmierć wszystkich nie wywoła u mnie żadnej emocji, lubiłem tych ludzi gdy radzili sobie z wielkimi problemami które jednak nie wymagały zdolności których nie mogą mieć. A teraz mamy podkopy, strzelaniny i samych Einsteinów.

Trochę jestem zły, bo fajny serial zmienili w materiał dla debili.

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał(a):

Kurde ona serio sobie wstrzyknęła botoks mając 21 lat? Niezła sieczunia. Oprócz Steva i Dustina to ten serial nie ma nic jeszcze ten nowy mały grubasek śmieszny

To podobno teraz normalne w USA, ale jakbyś wszedł do klubu w dużym mieście teraz to niestety u Nas też :D.

Opublikowano
25 minut temu, shoegaze napisał(a):

nick zobowiązuje, zwyrolu. jeśli dla ciebie millie w wersji z przeszłości wygląda lepiej niż millie w wersji poniżej, to albo powinieneś dołączyć do willa z wyżej omawianej sceny, albo powinieneś siedzieć w pasiaku. ha tfu na takich denegaratów cool

IMG_5792.webp

IMG_1333.jpeg

Do tego robienie durnych min i drewno aktorskie jej nie pomaga.

Opublikowano
Teraz, Plugawy napisał(a):

IMG_1333.jpeg

Z profilu każde usta wyglądają lepiej

rybie-wargi-26237900.jpg

Podobno David Harbour śmiał się na scenie z jej nowego stylu, to babka go chciała do sądu podać xDD..

Opublikowano
32 minuty temu, Josh napisał(a):

On miał na myśli że wcześniej wyglądała normalnie, jak człowiek. Ale fajne masz fetysze skoro u innych też doszukujesz się skłonności pedofilskich, polecam leczenie w jakimś dobrym zakładzie psychiatrycznym. Teraz to na nią się nie da patrzeć. Młoda laska, a twarz zmęczonej 40-latki.

no ona ma lekko ponad dwadzieścia lat, do świadomości społecznej weszła jako dzieciak, więc słowo „wcześniej” zmierza w niebezpieczne rejony i jeżeli nie widzisz w tym nic dziwnego, to również mam nie najlepszą wiadomość ;] poniżej wrzuciłem jakieś pierwsze-lepsze najnowsze foty z insta - skoro tak według ciebie wygląda czterdziestolatka, to twoje wyobrażenie na temat kobiet musi być, mówiąc delikatnie, mało precyzyjne

IMG_5794.jpeg

IMG_5795.jpeg

IMG_5796.jpeg

Opublikowano

Serial porzuciłem po chyba 4 odcinkach 4ego sezonu, ale wczoraj przesłuchałem cały ten materiał od Malinowskiego i wiem, że dobrze zrobiłem:

pawel

Opublikowano

No aktorsko to mam wrażenie że tam nikt sobie nie radzi i teraz nie wiem czy tak było zawsze i więcej wybaczałem przez dziecięcą obsade czy dopiero teraz każdy w trybie pełnej wyjebki i byle to skończyć