Opublikowano poniedziałek o 10:472 dni 18 godzin temu, suteq napisał(a):A dla was też ten wątek zeświatem Vecny gdzie są te dzieciaki jest kompletnie niepotrzebny? Po tych 7 odcinkach totalnie nie rozumiem po co oni to wcisnęli poza byciem totalnym zapychaczem.Pewnie chcieli po prostu nowe "dzieciaki" widząc, że stara ekipa źle się zestarzała, wyszła jednakże krzywda dla jednych i drugich. W ostatnim sezonie wrzucanie 12 nowych bohaterów, o których dbałby widz w jakikolwiek sposób nikomu się jeszcze nie udało. Ciężko uwierzyć, ile błędów popełnili bracia w tym ostatnim sezonie.
Opublikowano poniedziałek o 21:591 dzień Po 5 odcinkach mam dosyć, każdy odcinek by się zmieścił w 15-20 minut ale ktoś wpadł na genialny pomysł, że trzeba je przedłużać w nieskończoność dodając jakieś wątpliwej jakości dialogi. Szkoda czasu
Opublikowano wczoraj o 08:42 1 dzień Ja odpuszczam po piątym. Czekam na opinie o finale, jeśli będą przyzwoite, to może zmęczę resztę odcinków. Szkoda straszna :/
Opublikowano wczoraj o 08:52 1 dzień Ja ciągle wierzę, że nie można zrobić gorszego finałowego sezonu i zakończenia, niż w Grze o Tron, ale może jednak, obejrzę z ciekawością, czy im się uda ? :D.
Opublikowano wczoraj o 09:41 1 dzień To wyglada jak jakaś parodia serialu, jeszcze te "dzieciaki" wyglądajace jak 30 letni hipsterzy
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jeszcze nigdy nie miałem tak wyjebane na finałowy odcinek serialu. A oglądałem Grę o Tron, Zagubionych i Evangeliona.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ponoć to wyznanie Willa kręcili 12h xD jedna z najbardziej cringowych scen w serialach ever. Zaraz mi się najnowszy dragon age przypomniał. 11 zbrzydła strasznie. Mam nadzieję że to tylko efekt tego domniemanego botoksu. Hawkowa też tragedia. Steve chyba najfajniejsza postać w tym sezonie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Czaicie siedzieć w tym pokoju 12 godzin i słuchać w zapętleniu tego pierdolenia? Nic dziwnego, że ci aktorzy postradali zmysły.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 22 minuty temu, Plugawy napisał(a):Ponoć to wyznanie Willa kręcili 12h xD jedna z najbardziej cringowych scen w serialach ever. Zaraz mi się najnowszy dragon age przypomniał.11 zbrzydła strasznie. Mam nadzieję że to tylko efekt tego domniemanego botoksu. Hawkowa też tragedia. Steve chyba najfajniejsza postać w tym sezonie.Wszystkie laski wyglądają tragicznie. Nie wiem czy to celowy zabieg, czy po prostu tak wyszło
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 13 godzin temu, Plugawy napisał(a):Ponoć to wyznanie Willa kręcili 12h xD jedna z najbardziej cringowych scen w serialach ever. Zaraz mi się najnowszy dragon age przypomniał.11 zbrzydła strasznie. Mam nadzieję że to tylko efekt tego domniemanego botoksu. Hawkowa też tragedia. Steve chyba najfajniejsza postać w tym sezonie.nick zobowiązuje, zwyrolu. jeśli dla ciebie millie w wersji z przeszłości wygląda lepiej niż millie w wersji poniżej, to albo powinieneś dołączyć do willa z wyżej omawianej sceny, albo powinieneś siedzieć w pasiaku. ha tfu na takich denegaratów Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez shoegaze
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. On miał na myśli że wcześniej wyglądała normalnie, jak człowiek. Ale fajne masz fetysze skoro u innych też doszukujesz się skłonności pedofilskich, polecam leczenie w jakimś dobrym zakładzie psychiatrycznym. Teraz to na nią się nie da patrzeć. Młoda laska, a twarz zmęczonej 40-latki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kurde ona serio sobie wstrzyknęła botoks mając 21 lat? Niezła sieczunia. Oprócz Steva i Dustina to ten serial nie ma nic jeszcze ten nowy mały grubasek śmieszny
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tego grubego to bym widział w jakimś reboocie Kevina samego w domu albo czymś podobnym. Tzn wiem że kilka lat temu wyszła nowa część z innym grubasem, ale tamten nie był tak pocieszny.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Obrona Steve'a i Dustina jest o tyle zabawna że woleli siedzieć na parterze i się kłócić niż szukać tej pozostałej dwójki, nawet po tym jak zdetonowali coś tam coś tam na dachu. I wielki szacun dla Dustina, dzieciaka który wykłada teorie o wymiarach profesorowi po przeczytaniu paru notatek po ciemku. Wszystko się tak nie klei że musieli do serialu wynająć biały budyń który stwardniał na koniec zdjęć, ciekawe czy w ostatnim odcinku będą mieli czas wyjaśnić co to jest, czy może jednak matka Wheeler przejmie stery i sama zniszczy oba wymiary butlami z tlenem. Nawet śmierć wszystkich nie wywoła u mnie żadnej emocji, lubiłem tych ludzi gdy radzili sobie z wielkimi problemami które jednak nie wymagały zdolności których nie mogą mieć. A teraz mamy podkopy, strzelaniny i samych Einsteinów.Trochę jestem zły, bo fajny serial zmienili w materiał dla debili.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 15 minut temu, Pupcio napisał(a):Kurde ona serio sobie wstrzyknęła botoks mając 21 lat? Niezła sieczunia. Oprócz Steva i Dustina to ten serial nie ma nic jeszcze ten nowy mały grubasek śmiesznyTo podobno teraz normalne w USA, ale jakbyś wszedł do klubu w dużym mieście teraz to niestety u Nas też :D.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 25 minut temu, shoegaze napisał(a):nick zobowiązuje, zwyrolu. jeśli dla ciebie millie w wersji z przeszłości wygląda lepiej niż millie w wersji poniżej, to albo powinieneś dołączyć do willa z wyżej omawianej sceny, albo powinieneś siedzieć w pasiaku. ha tfu na takich denegaratów Do tego robienie durnych min i drewno aktorskie jej nie pomaga.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Plugawy napisał(a):Z profilu każde usta wyglądają lepiejPodobno David Harbour śmiał się na scenie z jej nowego stylu, to babka go chciała do sądu podać xDD..
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 32 minuty temu, Josh napisał(a):On miał na myśli że wcześniej wyglądała normalnie, jak człowiek. Ale fajne masz fetysze skoro u innych też doszukujesz się skłonności pedofilskich, polecam leczenie w jakimś dobrym zakładzie psychiatrycznym. Teraz to na nią się nie da patrzeć. Młoda laska, a twarz zmęczonej 40-latki.no ona ma lekko ponad dwadzieścia lat, do świadomości społecznej weszła jako dzieciak, więc słowo „wcześniej” zmierza w niebezpieczne rejony i jeżeli nie widzisz w tym nic dziwnego, to również mam nie najlepszą wiadomość ;] poniżej wrzuciłem jakieś pierwsze-lepsze najnowsze foty z insta - skoro tak według ciebie wygląda czterdziestolatka, to twoje wyobrażenie na temat kobiet musi być, mówiąc delikatnie, mało precyzyjne
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Serial porzuciłem po chyba 4 odcinkach 4ego sezonu, ale wczoraj przesłuchałem cały ten materiał od Malinowskiego i wiem, że dobrze zrobiłem:
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No aktorsko to mam wrażenie że tam nikt sobie nie radzi i teraz nie wiem czy tak było zawsze i więcej wybaczałem przez dziecięcą obsade czy dopiero teraz każdy w trybie pełnej wyjebki i byle to skończyć