Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano

Ci co robią obiad i deser jednocześnie  w piekarniku, to chyba jacyś zawodowi kucharze. Nie wyobrażam sobie robić jednocześnie pizzę i sernik :/

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 282 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ale to wpierdalałeś słonecznik a łupiny wywalałeś na podłogę zamiast do jakiejś miseczki czy coś? W lesie mieszkasz? Ja bym cię z domu wyjebał a nie kazał sprzątać po sobie 

Opublikowano

Ile możliwości!

Sernik z lekkim posmakiem goloneczki

Opublikowano

Wracam do tematu szczoteczki sonicznej :lapka:

Wyczytałem już na poprzednich stronach, żeby unikać często padających Philipsów, a z Oral-B taka będzie git?

https://www.morele.net/szczoteczka-elektryczna-oral-b-pulsonic-slimone-4200-5273887/

Jest jeszcze tańszy o parę dyszek model 2200. W sumie nie wiem czym się różni, ale jak ta ma wyższy numerek, to pewnie lepsza :nosacz3:
A jak radzilibyście coś innego to zaznaczam, że nie chcę zbankrutować na końcówkach. Do wydania te 300-350zł

Znalazłem jeszcze taką, chyba @sprite tę firmę chwalił

https://www.morele.net/szczoteczka-elektryczna-seysso-professional-sonic-toothbrush-se01-953374/

Nieco droższa, takoż szczoteczki do niej kosztują 2x tyle co do Orala

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Własnie miałem Ci pisać. Bierz Seysso z linku i się nie zastanawiaj :lapka: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Ja mam 3 philipsy w domu i wszystkie działają, 180 z 5 końcówkami ostatnio kupowałem w promocji.

Opublikowano

Mam seysso i póki co zadowolon człowiek 

Opublikowano

Ko ko.

Rodzicom pralka zdechła i trzeba by by im doradzić jakąś do tysiaka. Sam mam Beko, która jest nie do zajechania. Mam farta, czy serio są dobre w niewielkiej cenie..?

Opublikowano
5 godzin temu, Frantik napisał:

Wracam do tematu szczoteczki sonicznej :lapka:

Wyczytałem już na poprzednich stronach, żeby unikać często padających Philipsów, a z Oral-B taka będzie git?

https://www.morele.net/szczoteczka-elektryczna-oral-b-pulsonic-slimone-4200-5273887/

Jest jeszcze tańszy o parę dyszek model 2200. W sumie nie wiem czym się różni, ale jak ta ma wyższy numerek, to pewnie lepsza :nosacz3:
A jak radzilibyście coś innego to zaznaczam, że nie chcę zbankrutować na końcówkach. Do wydania te 300-350zł

Znalazłem jeszcze taką, chyba @sprite tę firmę chwalił

https://www.morele.net/szczoteczka-elektryczna-seysso-professional-sonic-toothbrush-se01-953374/

Nieco droższa, takoż szczoteczki do niej kosztują 2x tyle co do Orala

Mam taką oral-b w prównaniu do philipsa czyści słabiej ale ogólnie działa bez problemu od 3 miechów gdzie philips by był już 2 x w naprawie. 

Opublikowano

Było, następnym razem użyj opcji szukaj. 

A tak na serio to Zelmer Odyssey

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiś sensowny odkurzacz bezprzewodowy polecicie? Żeby nie zabijał ceną jak Dyson. Nie mam dywanów ino panele i kafle więc nie musi ciągnąć jak małolatka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Forumki krótka piłka .

Lodowka z kostkarkę do lodu , side by side z zbiornikiem na wodę ? Ktoś coś ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 6.04.2019 o 17:34, Siara_iwj napisał:

Ko ko.

Rodzicom pralka zdechła i trzeba by by im doradzić jakąś do tysiaka. Sam mam Beko, która jest nie do zajechania. Mam farta, czy serio są dobre w niewielkiej cenie..?

O to to to z tym że chce kupić sam dla siebie a nie dla starych więc budżet może być większy. A i czy pralko suszarka to dobry wynalazek czy (pipi) obesrane i lepiej dwa osobne urządzenia ? 

Opublikowano
W dniu 21.10.2019 o 23:03, Kogut napisał:

O to to to z tym że chce kupić sam dla siebie a nie dla starych więc budżet może być większy. A i czy pralko suszarka to dobry wynalazek czy (pipi) obesrane i lepiej dwa osobne urządzenia ? 

Kuzyn w UK miał pralko-suszarkę i po trzech latach miał tego gówna dosyć i kupił każde z osobna, po wyjęciu z suszarki ubranka suchutkie i niepogniecione, ubrania można zakładać zaraz po wyciągnięciu z suszarki.

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
4 godziny temu, Figuś napisał:

Kuzyn w UK miał pralko-suszarkę i po trzech latach miał tego gówna dosyć i kupił każde z osobna, po wyjęciu z suszarki ubranka suchutkie i niepogniecione, ubrania można zakładać zaraz po wyciągnięciu z suszarki.

Każdy kto miał 2 w 1 tylko narzeka, a osobna suszarka to cudowny wynalazek, niemalże na równi ze zmywarką. No i najważniejsze - wrzucasz pranie, jak się wypierze jedno to przerzucasz do suszarki i możesz robić kolejne pranie itd. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ukukuki napisał:

Kurde a miałem kupować 2w1 ;/ Trochę lipa dwa spore sprzęty w małej łazience zmieścić. 

Można postawić jedno na drugim ;)

Opublikowano

No wiem ;D ale ja mam małą łazienkę w mieszkaniu. Nie mam gdzie tego wcisnąć bo pralka jest pod piecykiem gazowym. Zastanowię się może schowam coś w kuchni w szafce ale chciałem takich kombinacji uniknąć. 

Opublikowano
3 godziny temu, Copper napisał:

Każdy kto miał 2 w 1 tylko narzeka, a osobna suszarka to zajmowanie miejsca

Fixed.

Pralko-suszarka to idealna opcja, ale ceny porządnych urządzeń zaczynają się od minimum 5K. Ludzie kupują buble za 2K i potem narzekanie, że szajs. Bzdura, sam posiadam, korzystam i polecam. 

Opublikowano
28 minut temu, Meanthord napisał:

Fixed.

Pralko-suszarka to idealna opcja, ale ceny porządnych urządzeń zaczynają się od minimum 5K. Ludzie kupują buble za 2K i potem narzekanie, że szajs. Bzdura, sam posiadam, korzystam i polecam. 

Napisz coś więcej. No i jaki model masz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uzywa ktoś odkurzaczy automatycznych? Przymierzam się po roznych testach do Xiaomi S50 aka Roborock 2 aka Vacuum Cleaner 2. 

Ok 1539 zl, pojemna bateria, sila ssania jak w 2x drozszych roombach. Ponoć dobrze uczy się mapy pomieszczen i ogarnia zakamarki.

Sprawdzal ktos w praktyce?

Opublikowano

Sa dobre np. jak masz psa ktory gubi siersc. Do takich codziennych odkurzan bez koniecznosci usuwania jakiegos syfu z zakamarkow. 

Opublikowano

Zwierzat nie mam. Po prostu zalezy mi by regularnie pozbywac sie kurzu z parkietu w calym domu bez latania z rurą co tydzień. Zastanawialem się, czy ktos konkretnie testował Xiaomi (albo miał styczność).

edit

ok kupione. Porównywałem z ciekawości z aliexpress - po ok $350 plus 2 miesiące czekania, nie wiadomo co z cłem, VAT, a lokalny sklep niedaleko mnie sprzedaje nówki (z dystrybucji na Europę) po 1500 zl, to nie ma co się zastanawiac. Potestuje i dam znac.

Edytowane przez _Red_