Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 5 godzin temu, LeifErikson napisał(a):Po połowie drugiego sezonu 1670 to ja mam szczerze mówiąc mieszane uczuciaZazdroszczę mieszanych uczuć, dla mnie po pierwszych trzech odcinkach to zwyczajny chłam.Nie wiem czy dalej będzie jakaś poprawa na którą liczę, ale póki co mam największe rozczarowanie od lat. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez gtfan
Opublikowano 24 minuty temu24 min 10 godzin temu, gtfan napisał(a):Zazdroszczę mieszanych uczuć, dla mnie po pierwszych trzech odcinkach to zwyczajny chłam.Hehe, rozumiem doskonale. Ja daje duży kredyt zaufania, bo pierwszy sezon bardzo mi sie podobał, ale jakby o nim zapomnieć i patrzeć tylko na S02 no to lipa... tak jakby z tego głupawego, ale jednocześnie inteligentnego humoru zabrana została cała ta inteligentnosc, mam wrażenie. :)
Opublikowano 12 minut temu12 min Ja już po 5 odcinkach pierwszego sezonu miałem dość i nie skonczylem.