Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Ktoś oglądał tą koreańską Wielką powódź? Warto, czy kolejne barachło z marnym CGI?Siedze na grupach o azjatyckich produkcjach i ludzie piszą, że sraka, oceny też niskie, nie odpalam nawet.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Początek jest fajny, ale potem popłyneli tak że skipowałem, imo nie warto
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 11.12.2025 o 20:57, Czezare napisał(a):Obejrzałem w całości serial "Bitwa Samurajów" i jestem rozczarowany. Kodżambo pierdolił jednak głupoty pisząc jak bardzo zajebisty jest to serial. Nie jest. Jedyną zaletą tej pozycji są doprawdy sycące oczy walki na miecze i łuki. Cała zaś reszta, a zwłaszcza fabuła to jeden wielki bullszit.Ocena: 5/10. Gdyby nie walki byłoby znacznie niżej.W tematach samurajskich polecam kreskówkę "Niebieskooki Samuraj", zaś "Bitwę Samurajów" odradzam.Takie guano? Właśnie mialem sobie oglądać. Blue eyed samurai zaliczony na premierę. Hideo ostatnio często poleca seriale/filmy, które nijak się mają do tego jak on o nich opowiada.Czasem mam wrażenie, że ktoś mu płaci za to żeby tak mówił.
Opublikowano 55 minut temu55 min Pierdolą, dobry serialik, chociaż trzeba przyznać, że nierówny. Są lepsze odcinki z efektownym krzyżowaniem się mieczy (świetna choreografia, widzisz dokładnie to co powinieneś widzieć i bez miliona cięć w trakcie) oraz zdekapitowanymi głowami latającymi częściej niż rakiety w Izraelu, ale są też takie gdzie turniej schodzi na dalszy plan i bardziej skupiają się na machlojach politycznych, które są dosyć nudne i służą chyba tylko zapychaniu czasu antenowego. Mimo wszystko charyzmatyczni bohaterzy (zwłaszcza złodupcy) i brutalnie przedstawione realia tamtych czasów sporo nadrabiają pozwalając przymknąć oko na głupawą fabułę. Ja tam czekam na drugi sezon, bo mało co ostatnio tak mnie wciągnęło na Netflixie. Edytowane 53 minuty temu53 min przez Josh