Opublikowano 25 kwietnia25 kwi 10 minut temu, Chewie napisał(a):No wiem, po prostu przez pewną osobę jestem uprzedzony bo nie chciało nam się robić oddzielnych profili i jak odpalam netflixa to atakują mnie chińczyki ze wszystkich stronTam chyba jest opcja głosowania, że czegoś nie lubisz czy cie nie interesuje, moze jak kilka dram tak oznaczysz to algorytm da ci spokoj
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi Tougen Anki, Final Fantasy (któryś film z tej serii!)... Łej Pany, nawet nie wiedziałem, że w ogóle figurują na ,,N". \Ciekawostka... zauważyłem dość... odmienne anime na Netflixie: https://www.filmweb.pl/serial/Thermae+Romae+Novae-2022-863491Ktoś oglądał? A właśnie ,,Maszynę do zabijania" też polecacie?
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi Wczoraj mnie żona namówiła na APEXa. Mój boże jakie gówno, pierwsze 40 minut jeszcze ujdzie jak przymknie się oczy na prostacką fabułę, ale to co się potem odjaniepawla to jest tak żenująca sraka filmowa, że dziwię się, że scenarzysta się pod tym podpisał swoim nazwiskiem. To był jeden z najdurniejszych filmów jakie widziałem w swoim życiu, a trochę tego było.
Opublikowano 27 kwietnia27 kwi Łooo... niby z deczka taki chłamik, bo chyba Netflix raczy nas kolejnym ,,isekaiowcem"... no ale graficznie tytuł prezentuje się troszku uroczo, no i intrygująco. Trzeba się w końcu chyba namówić na coś pokroju serialu dokumentalnego o Hulku Hoganie, przynajmniej mózgownica geeka odpocznie od ,,animu" i całego tego towaru Made in Japan... xD.
Opublikowano środa o 20:031 dzień Jakie wrażenia po Love is Blind Polska? Wrona daje radę jako prowadzący. Bo za Zborowską to nie przepadamJeśli chodzi o uczestników to Julia przebija wszystkie głupotą. Za to ta kazachszka...
Opublikowano środa o 20:301 dzień Julka to będzie topik tej edycji, liczę na dobre dramy. Osobiście sądzę że wystarczyłoby mi z nią 5 minut rozmowy żeby opuścić kabinę i przy okazji dostać raka mózgu. Reszta lasek? Copy-paste, prawie same blondynki z dekoltami do pępka, ta jedna z wielkim nochalem i ramionamy szerszymi od moich to taki trochę trans-vibe. Z ziomeczków zabawny jest typ z brodą (Damian), myślałem że to ja mam słabą gadkę i chujowe żarty, ale typ bije mnie na głowę. Prowadzących nie znam i w sumie mało mnie interesują, i tak zbyt często nie będą się pojawiać. Ogólnie dobry start, ale i tak jazda zacznie się dopiero na wakacjach.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ona chce dominującego faceta sama ewidentnie będąc dominująca. Skończy się tak, że przy cimcirimci kolo złapie ją mocniej za cycka albo pociągnie za włosy i babeczka dostanie wścieku macicy, nie mówiąc już o kwestiach poza łóżkowych, kiedy facet będzie chciał podjąć jakąś stanowczą, męską decyzję i zrobi się z tego awantura na miarę wojny domowej w Jugosławii. A z takich mniej patologicznych rzeczy to obejrzałem sobie "Tu zdarzy się coś strasznego". Idealny przykład, kiedy serial powinien być o połowę krótszy, bo część odcinków to sztucznie przeciągnięte zapychacze o niczym i dopiero końcówka dowala konkretnie do pieca. Trochę zawód, bo początek miał świetny, Lynchowski klimat, ale jak już pojawiła się rodzinka i ich problemy, to zaczęło trochę śmierdzieć Klanem. Dawno też nie widziałem serialu, w którym postacie aż tak mnie irytowały.