Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przecież polska baza jest uboższa względem innych. Napisów polskich nie ma w tamtym regionie?

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 554,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Making a murder łyknąłem w weekend i bardzo polecam. 

Wiadomo, że twórcy są stronniczy i robią z głównego bohatera 100% niewinnego ale jak ktoś chce to sobie poszpera po sieci :P

Poza tym polecam bajki: Rick and Morty, BoJack czy F is for Family. Wszystkie na poziomie, coś jak family guy :)

Opublikowano

Ja bardzo, ale to BARDZO chętnie dałbym im moje piniondze, ale za granicą nie mam dostępu do polskiej bazy, więc niech się walą.

Który kraj? Mi w UK brakuje tylko Vikings. Co do języka nie mam z tym problemu. Słucham w oryginale albo włączam napisy angielskie.

Z drugiej strony jak baza Ci nie pasi, to spróbuj Amazon Video. Ta sama cena, a masz jeszcze usługę prime w tym abonamencie. Każdy znajdzie wymówkę, żeby nie płacić jak mu się nie chce ;)

Opublikowano

Polskie napisy to mus. Nie tylko ja oglądam więc muszą być. A w Finlandii nie ma nic po pl. Kretynskie zasady. Jeszcze VPN poblokowali

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ale w autorskich serialach Netflixa są pl napisy, wystarczy zmienić język na Polski i hula. Ja mieszam we Francji i oglądam z pl napisami seriale robione przez Netflixa.

Opublikowano

Ogladalem Spectral i w sumie to byl dobry popcorniak no i efekty mial niezle. W kilku miejscach jest to zrzynka z Aliens, ale ogladalo sie ok.

Wczoraj go obejrzałem. Wydawało mi się, że to serial. Ten film jest naprawdę niezły i nie muszę tu dodawać "jak na produkcję Netflix". Początek zapowiadał się naprawdę bardzo dobrze. Jak dla mnie, trochę przegięli (nie będę pisał z czym), ale nie żałuję poświęconego czasu. Bardziej żałowałem drugą część transformersów.. bleh.

Opublikowano

Spectral - jak dla mnie nic fenomenalnego, początek dość ciekawy, a później banał. Realizacja jednak na plus.

Opublikowano

Ja tam nie widziałem ani grama komedii, a raczej jakąś słodko pierdzącą dramę z sensacją dla nastolatków.

Opublikowano

Zacząłem oglądać Stranger Things i cały czas z tylu głowy mam Beyond Two Souls. Na każdym kroku widzę mnóstwo podobieństw. Tez tak mieliście?

Opublikowano

Nie bo nie gralem w Beyonda.

To polecam. Większość podstaw obu konceptów jest praktycznie identyczna. :)

Opublikowano

Designated Survivor - oglądał ktoś? Polityczny serial z Kieferem Sutherlandem od Netflixa. W oczekiwaniu na House of Cards wygląda apetycznie :)

Opublikowano

Tylko, że ciąg dalszy pewno dopiero marzec/kwiecień na Netflixie.