Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inwestycje, kredyty na 500 lat ogolnie liczymy pieniazki

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 617,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie chcę się porównywać, ale jak już mamy wchodzi w szczegóły to zestawimy tu dom vs nieduże mieszkanie (coś podobnego obecnie wynajmuje jako dochód pasywny)  i Forda Fiestę z Audi Q8. Myślę, ze to je

• haha na gotowe idzie, do dziewczyny. brawo, zrobiłeś świetny Research szukając wybranki.

• Jeśli mowa o stopach to ja bym na twoim miejscu masował je dziewczynie codziennie po wręczeniu kwiatów, bo jak coś jej się odwidzi to zostaniesz na pokoju z ukraińcami.

Opublikowano

Nie no, pozornie wszystko dobrze się skończyło, ale bezczelność tych śmieci ludzkich kwalifikuje się do zorganizowania leśnej wycieczki.

Opublikowano

Gorzej jak Mirki postanowią, że fajnie się mieszka i sami nie będą chcieli się wyprowadzić :reggie:

Opublikowano

Wtedy bierzesz nowe mirki wypedzajace poprzednie xd

Opublikowano

To jednak bezpieczniej byłoby przewalić te piniondze na gierki :potter:

Dzisiaj się dowiedziałem, że sąsiad naprzeciwko wynajmuje mieszkanie ukraińcom, pyta mnie czy nie sprawiają kłopotów a ja myślałem, że to mieszkanie stoi puste. Chłopaki siedzą jak myszy pod miotłą, i 'dziń dobry' na klatce powiedzą, pełna kulturka, czekam aż mnie na wódkę zaproszą :lapka:

Opublikowano

Ostatnio w łazience pojawił mi się zaciek na suficie i tynk lekko odszedł. Normalnie, poszedłbym z japą do sąsiada z góry, ale chyba nie ma to sensu, bo mieszka nam 80-letnia kobieta, z którą jest średni kontakt. W dodatku, opiekuje się nią Ukrainka, z którą... też jest średni kontakt.

Opublikowano

Nie musisz z japą. Normalnie zgłoś jej defekt, powiedz, żeby naprawiła, wróć za parę tygodni dopytać czy już OK - i dalej jak uważasz, np. osuszanie/naprawa w ramach jej ubezpieczenia.

W podobny sposób babka z parteru dwa razy zalewała mi ścianę w piwnicy.

Opublikowano
  • Autor

kurde czaje sie na kupno tego bitcoina bo widze ze kasa z mojej pracy moze byc konkretna ale nie wiem czy to inwestycja ktora zapewni mi przynajmniej fajnych lat na podroze podczas emerytury.

Opublikowano

No wiemy, ze dostales podwyzke za masaże, wiemy :dry:

Opublikowano
W dniu 13.04.2018 o 23:30, _M_ napisał:

kurde czaje sie na kupno tego bitcoina bo widze ze kasa z mojej pracy moze byc konkretna ale nie wiem czy to inwestycja ktora zapewni mi przynajmniej fajnych lat na podroze podczas emerytury.

>3 tysie netto 

>K O N K R E T N A kasa 

xdddd

Opublikowano

Jak mnie cieszy że nawet przez myśl mi nie przeszło wrzucać kasę w Getback :obama: i pomyśleć że w tamtym roku były rekomendacje na ponad 30zł, tymczasem dzisiaj szmata była na widłach cały dzień i jak jutro się otworzy to pewnie poniżej 2zł (w styczniu był po 20zł). Co za szulernia :sapek:

Tymczasem 11bit :banderas:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

mazzeo mistrzu gierek jakie jest % prawdopodobienstwa ze wygram zycie kupujac 1 bitcoina?

Opublikowano

8 minut temu, _M_ napisał:

JA WYGRALEM WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

łącznie z dodatkowym 21 chromosomem 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W co obecnie najlepiej zainwestować niewielką kwotę? Powiedzmy 5k zł.

Opublikowano
Teraz, krupek napisał:

akcje cd projekt red

Opublikowano

bgż to jakiś normalny bank z zabezpieczeniem czy ukradną mi pinionszki i zrobią ambergold?

Opublikowano
6 godzin temu, krupek napisał:

W akcje albo kryptowaluty i pobawić się tym. Muszą być ryzykowne inwestycje, żeby potencjalnie wyciągnąć coś sensownego z takiej kwoty.