Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś naprawdę uważa, że poboczne questy będą bardziej rozbudowane od w3? Odpowiem wam od razu nie będą.

Ciekawy jestem długości wątku głównego, w multi grać nie zamierzam, zapewne będzie szmira jak gta v.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 787,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Czy ja wiem. Przecież dodali wiedźmiński zmysł a misje w wiedźminie polegało tylko na szukaniu śladów a potem walka i pogadanka

Opublikowano

No, ale poboczne questy też i w Wieśku rozbudowane nie były, wyjąwszy te przeplatające wątek główny i liczące się do zakończenia. To, że są dobrze napisane (powiedzmy), nie oznacza przecież rozbudowania :v

Opublikowano

Jak nie jak tak. To zawsze coś więcej niż "o dziękuje za skórę z dzikiej świni, do widzenia." A tak wyglądają poboczne w prawie wszystkich grach, Wiechu najzwyczajniej pokazał nową jakość i jeszcze długo nikt do tego nie dobije, chyba ze CyberPunk.

P.S. Poza tym to jest głównie gra  akcji/fabularna, ciężko oczekiwać, żebyś dostał misje z tańczeniem breka przy ognisku przy okazji wklepując kombinacje jak w Cebula Raperze z PSX-a.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Odniosłem się do Wiedźmina bo jednak część questów coś sobą reprezentowała. Od zwykłego przyniesienia patelni aż po wyganianie bożątka z chałupy. Chcę tylko bym zapamiętał choć część z tych spotkań właśnie przez ich ciekawość. 

@Pupcio "wiedźmiński zmysł" to zło w grach co pokazuje chociażby ostatni Tomb Raider gdzie wszystko świeci się jak psu jajca.

Opublikowano
Cytat

Chcę tylko bym zapamiętał choć część z tych spotkań właśnie przez ich ciekawość.  

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
3 godziny temu, Figuś napisał:

Jazda drezyną mnie kupiła

W jedynce wozem na misje, w dwojce drezyna.

Opublikowano

Wszystkim hajp się na mózgi rzucił. Ja się martwię że gra będzie się sama przechodzić, wciśnij x by wygrać, jeden przycisk aby wykonać filmową egzekucję itd.

Opublikowano

nie no, do egzekucji to tylko kombinacje klawiszy jak w mortalu

Opublikowano

Ktora gra R* sama sie przechodzila? Gdyby to byl ex na Sony no to jeszcze bym w to uwierzyl. 

Wychodzi mesjasz dzikiego zachodu a i tak sie znajda boldupowcy. :dafuq:

Zawsze mozesz olac gre jeden z drugim i kupic sobie łyżworolki. :lapka:

Opublikowano

jeśli to co tutaj proponują R* komuś nie odpowiada to powinien quitnąć gaming, bo o większy rozmach będzie już trudno, strasznie mnie grzeje pościg po dachu pociągu, to jest openworld wykorzystany tak jak być powinno, w sensie chcesz długą sekcję napadu na bank z ucieczką pościgami itp...ok mamy taki i taki engine, jest dużo miejsca na mapie, zróbmy to

i oni to gurwa zrobią.

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

A jednak były pokazane urwane kończyny :obama: 

Opublikowano

Kurwa, poważnie myślę, czy się nie dać ogolić na tę wersję z papierową mapą i dodatkami z EURO :pechowiec:

Opublikowano

kurła, chyba wezmę też tę wersję :nosacz:

Opublikowano

Pudełko jak małpa? Nie dziękuję wolę grać od północy jak człowiek :cool::lapka:

Opublikowano

Gdzie jest Nightmare ja się pytam bo coś zamilkł po gameplayu :yao:

Opublikowano
36 minut temu, Figuś napisał:

w kigu masz trzy dyszki taniej :lapka: 

http://konsoleigry.pl/r?k=e499d7b2&idp=11223

Nie no spoko, ale jebać kurierów maczetami. Premiera jest w piątek, nie będę ryzykował weekendu bez RDR :lapka:

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

o kur.wa, faktycznie w piątek. To komplikuje sprawę, cała nadzieja w paczkomatach bo w sobotę chyba też działają.

Opublikowano

To zależy od paczkomatu :lapka: 

Nigdy kig mnie nie zawiódł, nawet ten ich kurier (pipi)LeciSzybciej ostatnimi czasy sie poprawił

Opublikowano

a to kurier nie przyjdzie a to 2 godzinna instalacja... cyfra czeka kor :rayos:

Opublikowano

No sam się zastanawiam czy brać tę droższą edycję z KiG, czy cyfrówkę. Nie chodzi mi o granie od północy, czy lęk o kuriera (KiG i mnie pod tym względem nigdy nie zawiódł) a o lenistwo z ewentualnym przekładaniem płyty później :potter: 

Nie jestem w stanie stwierdzić czy będę coś więcej grał w online, czy wracał częściej do gry (to przemawia za cyfrówką), czy też poleci na półkę od razu po przejściu (to przeciw)

Mapa niby fajny dodatek. ale:

miałem taki dodatek w edycji GOTY pierwszego RDR i miałem też w premierowej edycji MGSV.

W obu przypadkach może raz albo dwa ją rozłożyłem i to tyle w sumie z tego było uciechy :nosacz2:

Opublikowano

tumblr_od6gsiqONT1tq4of6o1_500.gif

dobrze że jeszcze trochę czasu do namysłu jest