Opublikowano 12 grudnia 20186 l Właśnie skończyłem misję z wysadzeniem mostu wyczyscilem mapę z misji pobocznych i mam już tylko jeden znacznik w obozie - Dutch. Wrzuci mi ktoś w spoiler czy kolejna misja to już finałowa i ile mniej więcej zajmuje przejście epilogu. Edytowane 12 grudnia 20186 l przez chris85
Opublikowano 12 grudnia 20186 l Mam pytanie co do zakończenia. Spoiler Jestem teraz w epilogu, czy po skończeniu wszystkich misji w epilogu będę miał możliwość dalszej gry? Od samego momentu zakupu cisnę tylko fabułę, chciałbym to samo zrobić w epilogu a dopiero później brać się za dodatkowe rzeczy. Edytowane 12 grudnia 20186 l przez Ukukuki
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Który kupiec odkupi ode mnie orchidee i egzotyki ? Trafiłem na błąd i jeśli nie pozbędę się ich to nie zaliczy mi zadania.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l 44 minuty temu, Pupcio napisał: Żaden, nie da się ich sprzedać Orchidei chyba nie, ale egzotyki u pasera chyba się dało opchnąć
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Jakiś update 830MB leci. Wie ktoś co dodają/poprawiają w 1.05? Bo nigdzie wyinternetować nie mogę..
Opublikowano 13 grudnia 20186 l direct source wszystkich update notes'ow https://support.rockstargames.com/categories/115001624507
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Godzinę temu, Pupcio napisał: wie ktoś gdzie jest ta miejscówka? Pamiętasz obóz Spoiler Micah? To jest wejście do kopalni nieopodal. Wyślę ci lokalizację na konsoli.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Przypomniałem sobie o fajce dla Dutcha, którą zdobyłem już jakiś czas temu. Ale nie mogę mu jej dać. Jestem w czwartym rozdziale, Dutch jest w obozie. Albo gra mi na to nie pozwala, albo coś się z zapisem nie tak zrobiło i ona dalej tam tkwi, bo w torbie jej nie mam. Takie rzeczy są w niej pokazane, bo nie pamiętam jak z harmonijką było, a nie wiem czy jest sens tam znowu drałować, żeby ten domek sprawdzić.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Zawaliłem egzamin z materiałoznawstwa żeby skończyć wątek główny w RDR2. Warto było, strasznie podoba mi się narracja w tej grze. Czuję niedosyt ale w sumie nie potrafię wskazać czego mi brakowało. Zakończenie RDR1 podobało mi się bardziej ale tutaj też mega klimatyczne. Liczę ,że następna część będzie działa się jeszcze wcześniej. To co za 8 lat kolejna część, ciekawe co będę wtedy w życiu robił. Pierwszego RDR ogrywałem jeszcze za czasów szkoły średniej. Na pewno jest to najlepsza gra w jaką grałem w tym roku. Mam nadzieje na jakieś DLC fabularne. Gierka zostaje na półce w kolekcji, będę od czasu do czasu do niej wracał na polowania. Spoiler Kurde nie warto było bo teraz muszę do Niemiec jechać zdawać za 2 miesiące jak okres karencji się skończy :| Przynajmniej pracodawca płaci.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Skończyłem szósty rozdział. Muszę się pozbierac do kupy, po tym wszystkim. W ogóle nie chcę mi się zaczynać epilogu.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Godzinę temu, Ukukuki napisał: Zawaliłem egzamin z materiałoznawstwa żeby skończyć wątek główny w RDR2. ... co za 8 lat kolejna część, ciekawe co będę wtedy w życiu robił. Zawal jeszcze kilka egzaminów i ja ci powiem co będziesz robił za 8 lat. (pipi)ał łopatą w jakimś dole.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 9 godzin temu, Farmer napisał: Zawal jeszcze kilka egzaminów i ja ci powiem co będziesz robił za 8 lat. (pipi)ał łopatą w jakimś dole. Zostanie kombojem i założy gang pejsowatych żydów. Poza tym Biedronka każdego przyjmie
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 11 godzin temu, Farmer napisał: Zawal jeszcze kilka egzaminów i ja ci powiem co będziesz robił za 8 lat. (pipi)ał łopatą w jakimś dole. Ja przez pierwszego RDRa zawaliłem maturę z chemii. A dzisiaj dołów nie kopię
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Dobra, gram od premiery codziennie i wreszcie przeszedłem 6 chapter -ostatnia misja ogień z doopy. zaczynam epilog i gram ta pizda z jedynki od razu mi się odechciało grać. Tylko nie odpisywać mi w spoilerach ze jeszcze wrócę do Morgana albo nie wrrr. . No nie dam 10 na ten moment.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 2 godziny temu, XM. napisał: No nie dam 10 na ten moment. Po ostatniej jakże satysfakcjonującej misji w drugim epilogu, powinieneś być blisko tej oceny.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Ja tam nie czuje takiej potrzeby. Wolałbym coś na wzór undead nightmare albo javiera w meksyku
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 9 minut temu, Pupcio napisał: Ja tam nie czuje takiej potrzeby. Wolałbym coś na wzór undead nightmare albo javiera w meksyku A kto mówi, że muszą ograniczać się tylko do jednego