Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 787,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Właśnie skończyłem misję z

wysadzeniem mostu

wyczyscilem mapę z misji pobocznych i mam już tylko jeden znacznik w obozie - Dutch. 

Wrzuci mi ktoś w spoiler czy kolejna misja to już finałowa i ile mniej więcej zajmuje przejście epilogu.  

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Mam pytanie co do zakończenia.

Spoiler

Jestem teraz w epilogu, czy po skończeniu wszystkich misji w epilogu będę miał możliwość dalszej gry? Od samego momentu zakupu cisnę tylko fabułę, chciałbym to samo zrobić w epilogu a dopiero później brać się za dodatkowe rzeczy. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Było kilka postów wyżej. Tak. Po skończeniu możesz robić wszystko.

Opublikowano

Który kupiec odkupi ode mnie orchidee i egzotyki ?  Trafiłem na błąd i jeśli nie pozbędę się ich to nie zaliczy mi zadania. 

Opublikowano

Żaden, nie da się ich sprzedać

Opublikowano
44 minuty temu, Pupcio napisał:

Żaden, nie da się ich sprzedać

Orchidei chyba nie, ale egzotyki u pasera chyba się dało opchnąć 

Opublikowano

cl8yy8amny321.jpg?width=640&crop=smart&a

wie ktoś gdzie jest ta miejscówka? 

Opublikowano

Jakiś update 830MB leci. Wie ktoś co dodają/poprawiają w 1.05? Bo nigdzie wyinternetować nie mogę..

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

cl8yy8amny321.jpg?width=640&crop=smart&a

wie ktoś gdzie jest ta miejscówka? 

Pamiętasz obóz

Spoiler

Micah?

To jest wejście do kopalni nieopodal. Wyślę ci lokalizację na konsoli.

Opublikowano

Przypomniałem sobie o fajce dla Dutcha, którą zdobyłem już jakiś czas temu. Ale nie mogę mu jej dać. Jestem w czwartym rozdziale, Dutch jest w obozie. 

Albo gra mi na to nie pozwala, albo coś się z zapisem nie tak zrobiło i ona dalej tam tkwi, bo w torbie jej nie mam. Takie rzeczy są w niej pokazane, bo nie pamiętam jak z harmonijką było, a nie wiem czy jest sens tam znowu drałować, żeby ten domek sprawdzić. 

Opublikowano

Zawaliłem egzamin z materiałoznawstwa żeby skończyć wątek główny w RDR2. Warto było, strasznie podoba mi się narracja w tej grze. Czuję niedosyt ale w sumie nie potrafię wskazać czego mi brakowało. Zakończenie RDR1 podobało mi się bardziej ale tutaj też mega klimatyczne. Liczę ,że następna część będzie działa się jeszcze wcześniej. To co za 8 lat kolejna część, ciekawe co będę wtedy w życiu robił. Pierwszego RDR ogrywałem jeszcze za czasów szkoły średniej. Na pewno jest to najlepsza gra w jaką grałem w tym roku. Mam nadzieje na jakieś DLC fabularne. 

Gierka zostaje na półce w kolekcji, będę od czasu do czasu do niej wracał na polowania. 

Spoiler

Kurde nie warto było bo teraz muszę do Niemiec jechać zdawać za 2 miesiące jak okres karencji się skończy :| Przynajmniej pracodawca płaci. 

ap_090911089838_sq-3271237f28995f6530d96

Opublikowano

Skończyłem szósty rozdział. Muszę się pozbierac do kupy, po tym wszystkim. 

W ogóle nie chcę mi się zaczynać epilogu.  

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

Zawaliłem egzamin z materiałoznawstwa żeby skończyć wątek główny w RDR2.  ... co za 8 lat kolejna część, ciekawe co będę wtedy w życiu robił. 

Zawal jeszcze kilka egzaminów i ja ci powiem co będziesz robił za 8 lat. (pipi)ał łopatą w jakimś dole.

Opublikowano
9 godzin temu, Farmer napisał:

Zawal jeszcze kilka egzaminów i ja ci powiem co będziesz robił za 8 lat. (pipi)ał łopatą w jakimś dole.

Zostanie kombojem i założy gang pejsowatych żydów. Poza tym Biedronka każdego przyjmie :D

Opublikowano
11 godzin temu, Farmer napisał:

Ja przez pierwszego RDRa zawaliłem maturę z chemii. A dzisiaj dołów nie kopię :D

Opublikowano

Dobra, gram od premiery codziennie i wreszcie przeszedłem 6 chapter -ostatnia misja ogień z doopy.

zaczynam epilog i gram ta pizda z jedynki

:( od razu mi się odechciało grać. 

Tylko nie odpisywać mi w spoilerach ze jeszcze wrócę do Morgana albo nie wrrr.

.

No nie dam 10 na ten moment.

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał:

No nie dam 10 na ten moment.

Po ostatniej jakże satysfakcjonującej misji w drugim epilogu, powinieneś być blisko tej oceny.

Opublikowano

Mam nadzieję na DLC z RDR1 do tej gry. Ale byłaby kosa:obama:

Opublikowano

Ja tam nie czuje takiej potrzeby. Wolałbym coś na wzór undead nightmare albo javiera w meksyku

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Ja tam nie czuje takiej potrzeby. Wolałbym coś na wzór undead nightmare albo javiera w meksyku

A kto mówi, że muszą ograniczać się tylko do jednego :P