Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 738,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Ograłem obie, choć pierwsza część bardzo dawno temu. Jak dla mnie to obie to są świetne gry. W dwójce urzekł mnie świat gry, zawsze coś się dzieje i Rockstar pokazał, że nawet na takim sprzęcie jak Xbox czy PS można zrobić piękną grę, pełną aktywności i żyjącego świata.

Opublikowano

No, jedynka miała zasadniczy problem: beznadziejne strzelanie i beznadziejnie łatwi wrogowie, a do tego koń, który chodzi jeszcze gorzej niż płotka (niemniej w tamtych czasach to robiło robotę). Natomiast fajny był scenariusz, trochę bardziej "nerwowy" i ekspresyjny. W nowym wydaniu na pewno łyknę. Oj, łyknę. 

Opublikowano

Przywiązanie do szczegółów urywa jajca. Niektórych w ogóle niedoświadczyłem, ale to tylko pokazuje, ile pracy włożono w świat tej gry. Po prostu coś niesamowitego. :banderas:

Opublikowano

Ilość detali w tej grze jest porażająca. Knightz przeciętnie robi jeden film o jakiejś grze. Jeżeli jest naprawdę bogata w takie szczegóły i detale, wtedy robi dwa. O RDR II zrobił ich 7.

Opublikowano

No nie ma co gadać pod względem wykreowanego świata i ilości szczegółów to jest top generacji. Ogrywałem na slimie i zachwycała mnie ta gra :)

Opublikowano

Ja od początku byłem zachwycony tym światem, że cały czas się coś w nim dzieje, nie ma że jedziesz i jest cisza długo, zawsze jakieś zwierzęta, kogoś się mija po drodze, a w miastach to już w ogóle wybuch życia i aktywności, a takie akcje jak awantura jak ktoś wypada przed drzwi saloonu to :obama:
Kawał solidnej roboty jest w tej grze zrobione i czekam na coś nowego od Rockstar byle nie kolejne gta :)

Edytowane przez mario10

Opublikowano

Wiesz spodziewam się, że takie gry jak RDR2 nie tworzy się rok czy dwa więc spokojnie jestem cierpliwy i pewnie się doczekam :)

Opublikowano

No świat jest wspaniały. Szkoda tylko, że gameplay jest marny. W sensie za bardzo realistyczny i powolny dla mnie.

Opublikowano

A coś wiadomix na temat tej łatuńki?

Opublikowano

Był męczący na dłuższą metę, parę razy człowiek się uśmiechnął pod nosem przy skórowaniu węża, ale z czasem brak możliwości pominięcia tych animacji był irytujący :)

2 minuty temu, Boomcio napisał:

A coś wiadomix na temat tej łatuńki?

Nic nie wiadomo o żadnej łatce, pewnie bedzie remaster pełnopłatny jak było z GTA V

Opublikowano

A, to pewnie się kupi po raz drugi. Takie czasy.

Gta5 3 razy kupione.

Opublikowano

Pewne mechaniki są nieco ułomne jak to okradanie czy skórowanie, choć teoretycznie dało się je skrócić.
Ale później się do nich przyzwyczaiłem i po prostu cieszyłem się grą :)

Po jakimś czasie się martwiłem, że znuży mnie z czasem gra ale im dalej w las ... tym lepiej się bawiłem, a niestety tak się odbiłem dwukrotnie od GTA5 początkowo spoko, później zmuliło mnie na maksa. Przy RDR2 na szczęście mnie to nie dopadło i całą grę wspominam miodnie :)

Opublikowano
50 minut temu, mario10 napisał:

Wiesz spodziewam się, że takie gry jak RDR2 nie tworzy się rok czy dwa więc spokojnie jestem cierpliwy i pewnie się doczekam :)

Tak właśnie pewnie gta się doczekasz. 

Opublikowano
41 minutes ago, Ukukuki said:

Dla mnie ten gameplay był cudowny :obama: czekam na łatkę pod nowe konsole to przejdę jeszcze raz. 

odpalaj to na PC, ustawiłem 4K i max, lekko poniżej 60fps ale to piękne :banderas:

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1667987666802087057/D28B3710C3FEE06767101A6D9691D35D8B648E7F/

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1667987666802086473/9707F5E8E0D6CD37FD8D39F7BDE373B7C94FE066/

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1667987666802088391/D9CAFAEE222D0B452EEC46B1DB358B6A89015A7D/

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1667987666802084755/E679CA65495647D309458907D09D93F45E185499/

robienie screenow w tej grze mi się nie nudzi

Opublikowano

Łamanie serc fanów ich gier single, domenie gta online do końca świata A jak ludzie już się troszkę znudzą to wrzucą logo gta 6

Opublikowano
7 minut temu, mario10 napisał:

A jak się im udał RDR online w ogóle tego nie śledzę?

Wywalanie z gry, ceny z kosmosu, durne decyzje i olewanie aktualizacji na rzecz gta online. Chyba największe świry grają w to na bieżąco. Chociaż trochę zabawy idzie z tego wyciągnąć jak grasz ze znajomymi 

Opublikowano

No właśnie tak mi kumpel mówił, że musi być paczka do grania, ja jednak jestem singlowym graczem więc nie śledzę tego na bieżąco.

Opublikowano

No i RDO ma zdecydowanie szybsze tempo. Po ponad 100h w singlu przeskoczenie do multi było dla mnie bolesne. To ślimacze tempo o wiele bardziej mi pasowało.