Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 438 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Deluxe nie warto, więc dopiero w czwartek będzie grane.

Screenshot_2025-06-23-21-58-18-192_com.scee.psxandroid-edit.jpg

Opublikowano

Dostałem na urodziny od mojego najlepszego przyjaciela od gierek:

image.png

Poza tym w kodach Steam wpadło łącznie 360 zeta, więc kusi coś dobrać na wyprzedaży, ale chyba się nie złamię i wstrzymuję zakupy nowych gierek aż nie sczyszczę bardziej backlogu.

Opublikowano
12 minutes ago, Jukka Sarasti said:

Dostałem na urodziny od mojego najlepszego przyjaciela od gierek:

image.png

Poza tym w kodach Steam wpadło łącznie 360 zeta, więc kusi coś dobrać na wyprzedaży, ale chyba się nie złamię i wstrzymuję zakupy nowych gierek aż nie sczyszczę bardziej backlogu.

Myślę że warto teraz się rozejrzeć bo jest bardzo dobra letnia wyprzedaż.

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Myślę że warto teraz się rozejrzeć bo jest bardzo dobra letnia wyprzedaż.

Z jednej strony bym z łatwością znalazł sporo fajnych rzeczy, ale z drugiej rok temu obiecałem sobie, że ograniczam kupowanie na zapas, bo potem rzeczy leżą długo nieograne, a wskakuje kolejne 10.

Opublikowano

image.png

Niby miałem nic nie brać, ale dostałem dzisiaj ładną podwyżkę w pracy, więc uznałem, że chociaż symbolicznie sobie poświętuję w tradycyjny dla siebie sposób. Tym samym odstrzeliłem większość wishlisty z GOG w cenie przyzwoitego dania w restauracji. Jestem backlogowym hipokrytą :(

Opublikowano

Troszkę gierek wpadło w ostatnim czasie. Budowa biblioteki na steam postępuje. Zdjęcia z duszą.

IMG_20250702_151549982_HDR.jpg

IMG_20250702_151558309_HDR.jpg

IMG_20250702_151705395_HDR.jpg

Opublikowano

Może wrócę do FPSów w końcu, ostatni dobry w jaki grałem to nowa odsłona MW1. Tutaj duchowy spadkobierca SWAT, a po wiadomej misji „czyszczenia” domu właśnie w MW powinno wejść jak złoto:

922f1200fc3a4d2aa2fece66889f075e.jpg

A na horyzoncie „BF6” oby był chociaż w klimacie BF3 i BF4 to będę happy. Na klimat BC2 nie ma co liczyć ale niech będzie jak BF3/4 to będzie też sztos[emoji846]

Opublikowano
38 minut temu, Szermac napisał(a):

Ja też D

1983832178888-screenshotUrl.jpg

A tutaj widzę smaczek ukryty - mianowicie znajomy PS_square z friend listy tez juz zamówił Aloy_cool1

Opublikowano
W dniu 19.07.2025 o 18:36, Rozi napisał(a):

Screenshot_2025-07-19-18-34-23-687_com.google.android.gm-edit.jpg

CoD3 za pierwszym razem do ogrania spoko, bo "ciekawe co będzie", ale koniec końców "meh". Nie chciałbym tego przechodzić drugi raz. Za to WaW to sztos, grałem jak poyebany kiedyś (nawet wolałem od CoD4 ze względu na umiejscowienie w czasie i ten klimat - kwestia preferencji), kampania ukończona kilka razy, katowałem dla platyny i 1000 na Veteranie (łącznie chyba 3 razy ukończyłem na Veteranie z kompletem xd) grube godziny spędzone w multi, a z perspektywy czasu doceniam jeszcze bardziej i chyba wielu tak ma. W okolicach premiery nie była tak doceniana przez wszystkich, określano ją jako kalkę CoD4 w innych czasach i teksturach, może oczekiwano więcej po kontynuacji.

btw. Obecnie nie mam Xboksa i mogę pożyczyć konto z paroma starszymi CoD-ami (+ jeszcze jakimiś gram na pewno) jakiemuś bardziej zaufanemu forumowiczowi.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano
2 godziny temu, MEVEK napisał(a):

A tutaj widzę smaczek ukryty - mianowicie znajomy PS_square z friend listy tez juz zamówił Aloy_cool1

Zdecydowałem się nie brać Wuchanga, ale za to wleciało

Screenshot_2025-07-23-22-10-46-869_com.scee.psxandroid-edit.jpg

Opublikowano

No ladnie, ladnie good a malpka juz ograna bo cos tloczno tam u Ciebie?

Opublikowano

Nie, jestem w drugim rozdziale, może odpalę w weekend, albo w przyszłym tygodniu.