Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Nie no, ja serdecznie przepraszam za spam w tym temacie, ale... naprawdę? Za bardzo mnie rozpieszczacie :rayos:

Przepraszam, ale na pasterkę za granicę nie pójdę, jeszcze mnie turcy po drodze zaatakują w tym dojczlandzkim kraju :dunno:

qczGTYY.png\\

ja chyba śnię, ten dzisiejszy dzień wcale się nie wydarzył, wcale nie dostałem multum goty gier od znajomków z forumka, niedługo się obudzę i będę nadal tą samą smutną rzapą jaką zwykle jestem, bez gierek na kompa. To jest zbyt piękne zeby bylo prawdziwie, lzy szczescia i wzruszenia splywaja teraz z moich oczu, jestescie zbyt dobrzy i mili kochani, nie moge sobie wyobrazic zeby taka sytuacja mogla sie kiedykolwiek poajwic a oto prosze - dzieje sie tu i teraz.

DZIĘKUJĘ!!

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 823
  • Wyświetleń 47,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Misiaczki moje.   Słowem wstępu i podsumowania, chciałbym Wam powiedzieć, że okres między 22 grudnia a 2 stycznia był jednym z piękniejszych okresów w moim marnym życiu. Gdy postanowiłem napisać tem

• Przestaniecie robic mętlik z super imprezy?   Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet.   Nie ingerujmy w wishlist bo nie

• Piję sobie rano kawę, spóźniając się do pracy jak zwykle, gdy wtem, niespodziewanie, Blantman rozpie*dala system:     :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano

Rayos a zobaczysz jaką bombę dostaniesz w nast tyg ;)

Opublikowano

Jak bede dorosly chce byc tak samo uwielbiany jak Rayos  :czezky:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Autor

ja juz wiem o co w tym wszystkim chodzi. Chcecie, zeby mi serce nie wyrobilo z emocji i mozg eksplodowal od nadmiaru dobroci, zebym Was nareszcie przestal meczyc! TO SPISEK PRZECIWKO MOJEMU ZYCIU! :rayos: 

A spiskujcie sobie, jezusku, takie swieta to sie nigdy nie powtorzo, moge umrzec :banderas: 

Opublikowano

Dostaniesz coś ode mnie Velsu jak tylko Steam mi płatności odblokuje. To wszystko pewnie przez Shower With Your Dad Simulator 2015 :reggie:

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Jakby ktos zaczal kupowac co 5 minut shower with your dad i rozdawac ludziom tez bym mu zablokowal platnosc :newell:

Opublikowano
  • Autor

policja sie doyebala ze kupujesz pedogierki masowo, to co sie dziwisz ze Ci zablokowali pp :D 

Opublikowano

Policjanci już się cieszą że zdjęli kolejną pedofilską paczkę

Opublikowano

Jak bede dorosly chce byc tak samo uwielbiany jak Rayos :czezky:

Spokojnie mam upatrzony stuff i dla Ciebie

;)

Opublikowano

Ja nie wiem, po co te losowanie, skoro koniec końców i tak robi się wolnoamerykanka. Ja nawet nie biorę udziału w tym roku, a nawet mnie mikołajowy wariat dopadł. :)

WTzRmGG.jpg

Dzięki, fajny gest.

Opublikowano

Kulturalnie wracam z wigilijnego celebrowania a tu pod moją  wirtualną choinką nowy prezent.

pprez2.png?w=680

Wielkie dzięki za prezent i sprawienie, że w tym roku Święta są trochę bardziej radosne niż zwykle.

Opublikowano

Nie bralem bezposredniego udzialu w tej, czy zeszlorocznej edycji. Glownie ze wzgledu na fakt ze jestem growym januszem. Gram glownie w wieksze tytuly, ktore rzadko sa tanie i ciezko oczekiwac zeby ktos je mi kupywal. Ale idea mi sie podobala i tak sobie co rok, wybieram jedna osobe ktorej cos kupuje. Dzieki Velsu za pamiec, bardzo sympatyczny gest. Obiecuje ze gre zainstaluje i poswiece swoj czas dla niej xxx

2u4ok0k.jpg

Opublikowano
  • Autor

Suavek "nawet nie biorę w tym udziału" najwidoczniej ma głęboko w sercu schowaną potrzebę obdarowywania prezentami, bo kulturalnie sobie wstaję, odpalam lapka i stema i co widzę? A to widzę:

2HwGZVu.png

Dzięki wielkie Suavek, platformerów nigdy dość, zwłaszcza z dobrym OSTem :banderas: nie musiałeś, naprawdę :rose:

Opublikowano

Tez mnie rano mikolaj odwiedzil w postaci Dante oraz "nie biore w tym udzialu" Suavek'a.

Zj4Ibhb.png

AZOcrAg.png

Dzieki Panowie, mily gest i poranek :) Mam nadzieje ze w Dangerous Lovers mozna pykac solo bo niestety nie bede mial z kim tego co-opa zrobic  :empathy2:

Opublikowano

Suavek aka nie biorę w tym udziału dostarcza :)

RkSJWlv.png

Dzięki mikołaju  :santa: 

Opublikowano

Dzieki za Dead Realm Tomzacz i The Escapist Velius! Prezenty pewnie posprawdzam po nowym roku bo dopiero wtedy bede mial dostep do swojego pc. Wesolych!

Opublikowano

prez3.png?w=680

Dzięki dla Veliusa. Chętnie sprawdzę almightree a royal bounty zapowiada się na ekstra retro.

Opublikowano

Co sie dzieje, czlowiek szykuje sie do wyjscia na swiateczny obiad, zona krzyczy ze mam zajmowac sie dzieciakiem a tu prezencik

ORXxjto.png

Chinskie bajole :banderas:

Dziekuje bardzo!

Opublikowano

15731824_1395523457154191_64000524279080

Nie biorę udziału ... tjaa :D   Dzięki wielkie z przyjemnością sprawdzę gierkę patrząc na pozytywne recenzje na steam. 

Opublikowano

asC0E7w.png

Dziękuję serdecznie! Postaram się ograć w najbliższym czasie, obiecuję :usmiech:. Aktualnie odkurzyłem 999 żeby ograć VLR, o którym pisaliśmy przy okazji zakupu ;).

Nie słyszałem o gierce, więc tym bardziej mnie zaintrygowałeś.

Opublikowano

Kruku mam nadzieję, że downwell się również spodobał ;)

Opublikowano

UuA9Apz.png

Oczywiście, dziękuję! Wyleciało mi z głowy, ucieszyłem się przy świątecznym stole, mail odczytany i teraz już zapomniałem screenshota strzelić ;). Żałuję tylko, że nie ma wersji na Maca, bo idealnie teraz by się nadawało do sesyjki na laptopie. Będzie grane po powrocie do domu w takim razie, ostatnio oglądałem ciekawą analizę gierki i trzeba to skonfrontować z rzeczywistością :lapka:.

Opublikowano
  • Autor

Kruku, którą analizę? Bo jak iedyś oglądałem tą:

polecam kanał, całkiem spoko jest :)