Opublikowano 15 stycznia 20196 l no wiadomo. wiec po co to samo znowu wrzucasz, o tym samym ? zaraz wrzuc koniecznie wypowiedz jakiegos typka, ze gra bedzie zayebista, to przynajmniej bedziemy wiedziec
Opublikowano 15 stycznia 20196 l Po to, że teraz wiesz, ze pod względem animacji stworzyli coś takiego, że do tej pory nikt nie widział takiego poziomu w grach.
Opublikowano 2 lutego 20196 l Nie wiem czy to fejk ,ale ciekawe ikonka broni na dole po lewej Edytowane 2 lutego 20196 l przez masta_g
Opublikowano 3 lutego 20196 l Raczej prawdziwe - łuk jak najbardziej pasuje do Ellie, a pistolet z tłumikiem jak najbardziej pasuje do skradankowego charakteru gierki. Choć pewnie tłumik będzie ulegał degradacji...
Opublikowano 3 lutego 20196 l Ciekawe czy po strzale z pistoletu z tłumikiem w zwykłego zarażonego klikacz usłyszy? Bo jak był mix zarażonych w jedynce to człowiek się czasem ciężko czuł.
Opublikowano 3 lutego 20196 l Mam nadzieję, że będzie możliwość napuszczania klikaczy na ludzi, gdzie małą próbkę mieliśmy już w LB, bardzo fajny patent. W grze ma być też pies, nie wiadomo czy odegra większą rolę, ale chętnie bym widział czworonoga jako stały element gameplayu.
Opublikowano 3 lutego 20196 l 2 godziny temu, YETI napisał: Mam nadzieję, że będzie możliwość napuszczania klikaczy na ludzi, gdzie małą próbkę mieliśmy już w LB, bardzo fajny patent. W grze ma być też pies, nie wiadomo czy odegra większą rolę, ale chętnie bym widział czworonoga jako stały element gameplayu. więcej niż trzy na jednej scenie MC . ps. Spoiler pieski z grzybem Edytowane 3 lutego 20196 l przez masta_g
Opublikowano 3 lutego 20196 l ale slodziaki Pamietajmy ze piesio pojawial sie juz w materialach odnosnie pierwszej czesci serii.
Opublikowano 4 lutego 20196 l Jak będzie tam tylko po to, by zginąć w brutalny sposób, żebym się rozbeczał to wyślę wąglika do siedziby ND
Opublikowano 5 lutego 20196 l mi formula gameplayu z jedynki mega pasowala, mam nadzieje, ze solidnie ja rozbuduja o nowe smaczki i mozliwosci, no i kontrowersyjne lgbt nie bedzie az tak nachalne, ja wiem, ze to poniekad dla PR i by podlizac sie prasie w us (okropne czasy, przepraszanie ubi bo w asasynie nie mozna miec zwiazku homoseksualnego, wciepki do wieska ze w slowianskim swiecie nie ma murzynow itp) ale mam nadzieje, ze calosc powiesci bedzie mocna w innym kontekscie
Opublikowano 5 lutego 20196 l 14 godzin temu, Wredny napisał: Jak będzie tam tylko po to, by zginąć w brutalny sposób, żebym się rozbeczał to wyślę awizo do siedziby ND fix Edytowane 5 lutego 20196 l przez Figuś
Opublikowano 10 lutego 20196 l Dzikie psy pojawiły się już w jednej scenie w jedynce i nie były zarażone. Ten grzyb to chyba tylko ludzi atakuje. Edytowane 10 lutego 20196 l przez Lukas_AT
Opublikowano 10 lutego 20196 l Poprawcie mnie jeżeli się mylę ale chyba po premierze jedynki (albo jeszcze przed premierą) ND pokazywali szkice koncepcyjne i zarażone zwierzęta w tym m.in. Słonia z Zoo czy coś w tym stylu. Oni się wzorowali na grzybie, który atakuje mrówki a więc jakby nie patrzeć zwierzęta. Więc kto wie, może rozwiną temat w drugiej odsłonie i dowiemy się nieco więcej o samym wirusie?
Opublikowano 10 lutego 20196 l Jak najbardziej, Zas odnosnie mrowek, to jest to grzyb Ophiocordyceps unilateralis Edytowane 10 lutego 20196 l przez aphromo
Opublikowano 11 lutego 20196 l Obstawiam, ze tak sie nie stanie. Psiaki nie tolerują przemocy wobec zwierząt do tego mogłoby to zaszkodzić ich wizerunkowi imo. Edytowane 11 lutego 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 11 lutego 20196 l No tak, ludzi można dekapitowac, bebeszyc, torturowac itd. Ale biedne pieski zostawmy w spokoju. S(pipi)enie najwyższy lvl.
Opublikowano 11 lutego 20196 l 17 minut temu, _Be_ napisał: Gdzie ty w grach ND torturujesz ludzi? Nie graj po pijaku bo wątki gubisz
Opublikowano 11 lutego 20196 l No ale masz grywalne rozkwaszanie głów, dziurawienie ołowiem , bicie tępymi przedmiotami, odstrzeliwania głów, szycie z łuku, podpalanie. Mało ci jeszcze zwyrolu?
Opublikowano 11 lutego 20196 l Przecież fabuła to będzie zemsta Ellie, bo jej odyebią pieska którego dostała od nieżyjącego już Joela. O (pipi)idens już sobie wyobrażam tan wjazd na pełnej qurwie do lokacji podobnej do Spoiler szpitala świetlików w rytm tego i taniec z clickerami przy tym
Opublikowano 11 lutego 20196 l 26 minut temu, GSPdibbler napisał: No ale masz grywalne rozkwaszanie głów, dziurawienie ołowiem , bicie tępymi przedmiotami, odstrzeliwania głów, szycie z łuku, podpalanie. Mało ci jeszcze zwyrolu? Bardzo chętnie złych ludzi potraktuje pałką z kolcami A piesek co ci zrobił?
Opublikowano 11 lutego 20196 l 2 minuty temu, _Be_ napisał: Bardzo chętnie złych ludzi potraktuje pałką z kolcami A piesek co ci zrobił? Powiedzmy ugryzł moje dziecko. Albo mnie. Albo jest zmutowanym przez grzyba zombie-kundlem.