Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał:

To już jutro :fsg::obama::banderas:

2020 ty chora kórvo - cyberpunk, ff7 remake, elden ring, tlou2, ghost of tsushima, dying light 2, ori 2, halo infinite... a to tylko czubek góry.

Mają pokazać rozgrywkę z Elden Ring?

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 713,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano

Bardzo wątpię, Elden Ring marketing ma powiązany z Xboxem.  Za to istnieje szansa zapowiedzi nowego Batmana (gdybym miał strzelać jeśli chodzi o niespodzianki, to stawiałbym na to).

Opublikowano

Zegarek Joela, a wcześniejszy tweet, to bransoletka, którą Ellie otrzymała od tej zydowki z dużym nosem. 

Opublikowano

Był jeszcze młotek z trailera który wszyscy pewnie kojarzą i nóż Ellie z pierwszej rozgrywki. 4 przedmioty 4 postacie

Opublikowano

Może zrobią multiplayer, tak ze przechodzisz online / kanapowo. 

Mogłaby być fajna zmiana i ciekawa zagrywka. 

Opublikowano
17 minut temu, YETI napisał:

Zegarek Joela, a wcześniejszy tweet, to bransoletka, którą Ellie otrzymała od tej zydowki z dużym nosem. 

Myślałem, że to obroża dla psa, bo w jedynce miał być, ale ponoć nie podołali, a do dwójki już robili motion capture z wilkami.

Opublikowano
16 minut temu, SlimShady napisał:

Myślałem, że to obroża dla psa, bo w jedynce miał być, ale ponoć nie podołali, a do dwójki już robili motion capture z wilkami.

Pieski będą, tylko nie wiadomo, czy jako przeciwnicy, czy może jako kompan.

Opublikowano

Nie nie nie, tylko żadne rozdrabnianie się na kilka postaci :/ jedynka skupiła się na parze Ellie i Joela, i wyszło to idealnie. Przy większej liczbie bohaterów, boję się że z żadnym bym się  nie zżył jak z wymienioną dwójką. Z drugiej strony to ND i na kredyt zaufania zasługują.. No nic, czekajmy do 22. Kurde no jaram się, nie sądziłem że jeszcze gierki wywołają u mnie to uczucie, a tu miłe zaskoczenie, przejście jedynki było wspaniałym przeżyciem.

Opublikowano
Cytat

Czyli uśmiercą Joel'a na rzecz pieska...

Opublikowano

Pies jako npc, któremu wydajemy proste polecenia, jak w MGS V i grywalna postać w paru sekcjach, oraz psy i wilki jako przeciwnicy, to byłby mój mokry sen. Zwłaszcza, że liście przeciwników przydałaby się większa różnorodność, niż ludzie/ zarażeni w kilku fazach.

Opublikowano

Najlepszy pies w gierkach forever to Riley z CoD Ghosts :wub:
Nawet można było nim pobiegać :)

?imw=1024&imh=576&ima=fit&impolicy=Lette

Opublikowano

Nie jestem za sterowaniem swoimi pupilami, niech żyją sobą. W ogóle rozdrabnianie opowieści na kilka grywalnych postaci to strzał w stopę imo. Fabuła staje sie rozmemłana. Oczywiście epizodyczne wejście w buty innej postci jak w TLOU albo W3 to bardzo fajna rzecz ale takie GTA V to idź pan w cholere. 

Patent okej dla zwariowanych i różnorodnych misji ale nie dla fabuły. 

Opublikowano

Jeszcze 4h :banana:dzisiejszy trailer to jedyne co jeszcze zobaczę z gry. 

Ciekawe czy w temacie ost przebija to:

Opublikowano
2 godziny temu, puszkin napisał:

Nie nie nie, tylko żadne rozdrabnianie się na kilka postaci :/ jedynka skupiła się na parze Ellie i Joela, i wyszło to idealnie. Przy większej liczbie bohaterów, boję się że z żadnym bym się  nie zżył jak z wymienioną dwójką. 

32 minuty temu, Kron997 napisał:

W ogóle rozdrabnianie opowieści na kilka grywalnych postaci to strzał w stopę imo. Fabuła staje sie rozmemłana. Oczywiście epizodyczne wejście w buty innej postci jak w TLOU albo W3 to bardzo fajna rzecz ale takie GTA V to idź pan w cholere. 

Patent okej dla zwariowanych i różnorodnych misji ale nie dla fabuły. 

Ale skąd się Wam w ogóle to wzięło?
Ktoś gdzieś potwierdzał, zapowiadał, czy tak bez sensu sobie jęczycie?

Opublikowano

Fajnie podsysaja atmosferę.

Cos tak czuje że jutro preoerdery skończą się zanim uruchomicie przegladarki. 

Opublikowano

:rotfl:

Corey przygotowany na zmianę lidera. 

Ciekawe ile będzie trwało embargo na to co zobaczą podczas tych 3h.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No dobra, to czas po raz kolejny odpalić jedynkę. :reggie:

Opublikowano

Gdzie strim będzie? Na twitchu?

Opublikowano

insajder z reseta. 

ooooh boy y’all not ready. Make sure you’re watching on the biggest screen you have.

Co do embargo na ten dzisiejszy pokaz dla prasy.