Opublikowano 19 czerwca 20204 l @YETI akurat tu bym się trochę nie zgodził, bo zależy w którym Uncharted. Ówczesnym - na pewno. Aczkolwiek myślę, że w jedynce ten element nie wypada najlepiej i w czwórce Nathan Drake jednak strzela fajniej.
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Odnośnie trollingu na mecie, bo inaczej tego nazwać nie można, nawet jeśli fabuła jest pipi, a cała inna reszta urywa doopę to nikt o zdrowych zmysłach nie dałby grze 0, latałby szóstki, czy siódemki. Edytowane 19 czerwca 20204 l przez zdrowywariat
Opublikowano 19 czerwca 20204 l 1 minutę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: @YETI akurat tu bym się trochę nie zgodził, bo zależy w którym Uncharted. Ówczesnym - na pewno. Aczkolwiek myślę, że w jedynce ten element nie wypada najlepiej i w czwórce Nathan Drake jednak strzela fajniej. Mówię o pierwszej części TLoU i U4. W tej pierwszej strzelanie jest znacznie bardziej cięższe, mięsiste, co nie dziwi, bo TLoU to znacznie bardziej mroczniejsze klimaty od rodzinnego Indiana Jones, czyli Uncharted. Właśnie z tego wynika różnica w czuciu broni w tych grach.
Opublikowano 19 czerwca 20204 l 2 minuty temu, YETI napisał: Mówię o pierwszej części TLoU i U4. W tej pierwszej strzelanie jest znacznie bardziej cięższe, mięsiste, co nie dziwi, bo TLoU to znacznie bardziej mroczniejsze klimaty od rodzinnego Indiana Jones, czyli Uncharted. Właśnie z tego wynika różnica w czuciu broni w tych grach. W sumie to teraz zaczęło mnie zastanawiać, czy prawdą jest to, co piszesz, czy po prostu w czasach pierwszego TLOU mieli mniej feelingu (w strzelanie ostatecznie niewielu umie: jak dla mnie Remedy i Id Software wygrywają).
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Panowie a jak ze sciezką audio? Sam niestety nie moge stwierdzic. Konsola zaglusza
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Wczoraj sprawdzałem i nie było niczego. Może na premierę dali aktualizację
Opublikowano 19 czerwca 20204 l 9 minut temu, kanabis napisał: Panowie a jak ze sciezką audio? Sam niestety nie moge stwierdzic. Konsola zaglusza Wyje bo juz zna cala historie
Opublikowano 19 czerwca 20204 l 32 minuty instalacji gry, z czego łatka 1.02 ściągnęła mi się w 3 minuty. Ile razy bym nie zrobił odbudowany bazy danych, to gry zawsze mi się instalują jak krew z nosa i uj wiesz, czym to jest spowodowane.
Opublikowano 19 czerwca 20204 l 2 godziny temu, Szymek napisał: gra ktos na Prosiaku w 60 fps i podzieli sie wrazeniami? Skąd ci się to wzięło? Gra chodzi w 30 fpsach w rodzielczości 1440p
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Też za cholerę nie mogłem znaleźć tej mitycznej opcji zmiany fpsów na 60.
Opublikowano 19 czerwca 20204 l 3 minuty temu, bluber napisał: Skąd ci się to wzięło? Gra chodzi w 30 fpsach w rodzielczości 1440p Wczoraj ktoś pisał że Prosiak ma taką opcję. Uwierzylem na słowo pisane
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Dobra, cztery godziny gry za mną, a więc: + Gameplay - Gram na średnim ale walka z przeciwnikami nawet na tym poziomie nie jest jakaś specjalnie wymagająca. + Klimat + Muzyka + Grafika - nawet na mojej slimce cudownie z hdr to wygląda. + Skradaj się, eksploruj, planuj czyli to co kocham To co się dopatrzyłem, to: - Początek rozkręca się jak krew z nosa - Jestem tolerancyjny, ale faktycznie trochę tego za dużo, za to Abby to już lekka przesada Edytowane 19 czerwca 20204 l przez paweltpb
Opublikowano 19 czerwca 20204 l 6 minut temu, Szymek napisał: Wczoraj ktoś pisał że Prosiak ma taką opcję. Uwierzylem na słowo pisane Koleś chyba zapomniał użyć znaku zapytania.
Opublikowano 19 czerwca 20204 l No zaczęło sie giercowanie.. No nie mogę sie odkleić od tvika. Świetna giera - mój klimat P.S pamiętacie nóż Ellie wbity w parapet w menu głównym toż przed rozpoczęciem rozgrywki w pierwszej części ? Dokładnie tak samo go znajdujemy w part 2 tylko w innym miejscu. Mistrzowskie uczucie znaleźć coś, co automatycznie przyciąga wspomnienia z oryginału. Strasznie sie jaram, nawet takimi drobnymi rzeczami
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Toś doyebał spoilera tym screenem XDD Weź to ukryj lepiej. Edytowane 19 czerwca 20204 l przez Faka
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Właśnie zacząłem. Znowu to zrobili. Przebili samych siebie. Cholerni Naughty Dog.
Opublikowano 19 czerwca 20204 l 8 minut temu, Faka napisał: Toś doyebał spoilera tym screenem XDD Jaki tutaj jest spoiler?
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Właśnie zacząłem. Znowu to zrobili. Przebili samych siebie. Cholerni Naughty Dog.[emoji23][emoji23][emoji23]Zagraj do końca i powtórz to co napisałeś, wtedy będzie miało to sens.