Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last of Us Part II

Featured Replies

Opublikowano

@YETI akurat tu bym się trochę nie zgodził, bo zależy w którym Uncharted. Ówczesnym - na pewno. Aczkolwiek myślę, że w jedynce ten element nie wypada najlepiej i w czwórce Nathan Drake jednak strzela fajniej. 

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 757,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano

Odnośnie trollingu na mecie, bo inaczej tego nazwać nie można, nawet jeśli fabuła jest pipi, a cała inna reszta urywa doopę to nikt o zdrowych zmysłach nie dałby grze 0, latałby szóstki, czy siódemki.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
1 minutę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

@YETI akurat tu bym się trochę nie zgodził, bo zależy w którym Uncharted. Ówczesnym - na pewno. Aczkolwiek myślę, że w jedynce ten element nie wypada najlepiej i w czwórce Nathan Drake jednak strzela fajniej. 

Mówię o pierwszej części TLoU i U4. W tej pierwszej strzelanie jest znacznie bardziej cięższe, mięsiste, co nie dziwi, bo TLoU to znacznie bardziej mroczniejsze klimaty od rodzinnego Indiana Jones, czyli Uncharted. Właśnie z tego wynika różnica w czuciu broni w tych grach. 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Mówię o pierwszej części TLoU i U4. W tej pierwszej strzelanie jest znacznie bardziej cięższe, mięsiste, co nie dziwi, bo TLoU to znacznie bardziej mroczniejsze klimaty od rodzinnego Indiana Jones, czyli Uncharted. Właśnie z tego wynika różnica w czuciu broni w tych grach. 

W sumie to teraz zaczęło mnie zastanawiać, czy prawdą jest to, co piszesz, czy po prostu w czasach pierwszego TLOU mieli mniej feelingu (w strzelanie ostatecznie niewielu umie: jak dla mnie Remedy i Id Software wygrywają). 

Opublikowano

Panowie a jak ze sciezką audio? Sam niestety nie moge stwierdzic. Konsola zaglusza :/

Opublikowano

Wczoraj sprawdzałem i nie było niczego. Może na premierę dali aktualizację

Opublikowano
9 minut temu, kanabis napisał:

Panowie a jak ze sciezką audio? Sam niestety nie moge stwierdzic. Konsola zaglusza :/

Wyje bo juz zna cala historie

Opublikowano

32 minuty instalacji gry, z czego łatka 1.02 ściągnęła mi się w 3 minuty. Ile razy bym nie zrobił odbudowany bazy danych, to gry zawsze mi się instalują jak krew z nosa i uj wiesz, czym to jest spowodowane.

Opublikowano
2 godziny temu, Szymek napisał:

gra ktos na Prosiaku w 60 fps i podzieli sie wrazeniami?

Skąd ci się to wzięło? Gra chodzi w 30 fpsach w rodzielczości 1440p 

Opublikowano

Też za cholerę nie mogłem znaleźć tej mitycznej opcji zmiany fpsów na 60.

Opublikowano
3 minuty temu, bluber napisał:

Skąd ci się to wzięło? Gra chodzi w 30 fpsach w rodzielczości 1440p

Wczoraj ktoś pisał że Prosiak ma taką opcję. Uwierzylem na słowo pisane :)

Opublikowano

Dobra, cztery godziny gry za mną, a więc:

+ Gameplay - Gram na średnim ale walka z przeciwnikami nawet na tym poziomie nie jest jakaś specjalnie wymagająca.

+ Klimat

+ Muzyka

+ Grafika - nawet na mojej slimce cudownie z hdr to wygląda.

+ Skradaj się, eksploruj, planuj czyli to co kocham :)

To co się dopatrzyłem, to:

- Początek rozkręca się jak krew z nosa

- Jestem tolerancyjny, ale faktycznie trochę tego za dużo, za to Abby to już lekka przesada :D

Edytowane przez paweltpb

Opublikowano
6 minut temu, Szymek napisał:

Wczoraj ktoś pisał że Prosiak ma taką opcję. Uwierzylem na słowo pisane :)

Koleś chyba zapomniał użyć znaku zapytania.

Opublikowano

No zaczęło sie giercowanie..

The-Last-of-Us-Part-II-20200619121355.jp

No nie mogę sie odkleić od tvika. Świetna giera - mój klimat 

P.S pamiętacie nóż Ellie wbity w parapet w menu głównym toż przed rozpoczęciem rozgrywki w pierwszej części ?

Dokładnie tak samo go znajdujemy w part 2 tylko w innym miejscu.  Mistrzowskie uczucie znaleźć coś, co automatycznie przyciąga wspomnienia z oryginału. Strasznie sie jaram, nawet takimi drobnymi rzeczami :wub:

Opublikowano

Toś doyebał spoilera tym screenem XDD

Weź to ukryj lepiej.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Właśnie zacząłem. Znowu to zrobili. Przebili samych siebie. Cholerni Naughty Dog.

Opublikowano
8 minut temu, Faka napisał:

Toś doyebał spoilera tym screenem XDD

Jaki tutaj jest spoiler? 

Opublikowano

Typ z gitara na koniu. A CO JAK TO DŻOEL.

Opublikowano
Właśnie zacząłem. Znowu to zrobili. Przebili samych siebie. Cholerni Naughty Dog.
[emoji23][emoji23][emoji23]
Zagraj do końca i powtórz to co napisałeś, wtedy będzie miało to sens.