Opublikowano 15 sierpnia 20177 l McNamara jest fanbojem ND, z resztą jak my wszyscy :) Ale zakładam, że się nie myli. Nie prawda ale ciekaw jestem co wyjdzie z tego samodzielnego dlc. Ten do last of us im wyszedł ale był krótki ciekawe na ile ten starczy.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Mam nadzieję że wystarczy jednak na dłużej niż 10h. Po 10h to dopiero zaczynam się w grach rozkręcać...
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l W przygodówkach akcji nie będących sandboksami to standardowy czas gry. Długie TLoU i U4 to raczej wyjątki. Edytowane 15 sierpnia 20177 l przez Kasias
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Są recki. 86% na Metacritic - http://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-the-lost-legacy/critic-reviews W skrócie: Uncharted: The Lost Legacy proves that Naughty Dog doesn't need Drake to keep this series going.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Są recki. 86% na Metacritic - http://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-the-lost-legacy/critic-reviews W skrócie: Uncharted: The Lost Legacy proves that Naughty Dog doesn't need Drake to keep this series going. Ale głupi tekst, dali kolejne uncharted z postaciami żenskimi, i co tu miało pójść gorzej niż w u4?
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Pytanie do tych co kupowali pakiet dodatków do U4, wiadomo czy będzie można wcześniej pobrać? Edytowane 17 sierpnia 20177 l przez Figuś
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Są recki. 86% na Metacritic - http://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-the-lost-legacy/critic-reviews W skrócie: Uncharted: The Lost Legacy proves that Naughty Dog doesn't need Drake to keep this series going. Ale głupi tekst, dali kolejne uncharted z postaciami żenskimi, i co tu miało pójść gorzej niż w u4? Tym bardziej że Chloe to jedna z lepszych postaci w dwójce i trójce (pomimo mocno zmniejszonej roli). Spokojnie można to uniwersum kontynuować (ale teraz z długą przerwą na rozwój technologii itd), nawet z całkowicie nowymi postaciami ale też niech Sony bardzo nie przyciska buta. Niech to ND dalej idzie w kierunku nowych IP. Po sukcesie Last of Us powinni się zorientować że im to wychodzi na dobre.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Patrząc na czas produkcji gier 3-4 lata nowe IP dostaniemy już na PS5, Tlou2 to pewnie będzie koniec tej generacji
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Pytanie do tych co kupowali pakiet dodatków do U4, wiadomo czy będzie można wcześniej pobrać? Teoretycznie powinno się móc pobrać w poniedziałek czyli dzień-dwa przed premierą. Właśnie dodałem sobie do listy pobierania to zobaczę na konsoli, kiedy można ściągać.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Będzie kalka U4 tylko, że lepszy tyłek do oglądania - nic nowego, jak komuś pasuje to luz. Mi się to znudziło, kupie jak potanieje ;)
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Od czasu Uncharted 2, każda nowa gra/dlc od Naughty Dog to dla mnie obowiązkowy zakup w dniu premiery. Nie czytam nawet żadnych recenzji, bo i tak wiem, że będę się świetnie bawił.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Ciekawe czy będzie taka róznica (albo jeszcze większa) jak w U4 na bieda ps4 oraz na ps4pro po patchu UHD?1 Edytowane 18 sierpnia 20177 l przez balon
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Bardzo dobra recenzja, bez niezdrowego jaranka: http://polygamia.pl/uncharted-zaginione-dziedzictwo/
Opublikowano 19 sierpnia 20177 l Super materiał GameSpotu o historii serii - od prototypu U1, przez skasowaną wersję U4 od Amy Hennig, po The Lost Legacy. + pełna analiza od DigitalFoundry: Edytowane 19 sierpnia 20177 l przez Kasias
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Jednak Jak&Daxter dodali do potrójnego pakietu. Właśnie zasysa mi go razem z lost legacy :-)
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Mam nadzieję, że to nie błąd, bo już czeka na dysku :) Grać można od środy dopiero, czyli standard.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Gra nie będzie miała polskiej wersji językowej. Dostałem taką informację od sklepu z którego zamówiłem swój egzemplarz. Możliwe, że Sony poprawi to później w łatce.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Gra nie będzie miała polskiej wersji językowej. Dostałem taką informację od sklepu z którego zamówiłem swój egzemplarz. Możliwe, że Sony poprawi to później w łatce. Serio ? Na okładce naklejka jak byk :)