Opublikowano 29 grudnia 20177 l Skoro grę ściągasz z europejskiego konta, to dlaczego zawartość ma być inna?
Opublikowano 29 grudnia 20177 l W temacie Switcha jestem nowy ale obcowanie z Playstation udowadnia, że EU wersje gier nie chodzą z amerykańskimi DLC itd. Może tu jest analogicznie ?
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Tylko tutaj działa to inaczej, bo na PS nie możesz swobodnie migrować pomiędzy regionami, czyli kupując na koncie z USA, będziesz zawsze ją ściągał z konta z USA. Tutaj po kupnie gry zmieniasz region i tyle. Dlatego mnie dziwi, że niby nie można.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Autor Poza tym że Switch ma najwyżej oceniane gry w 2017r to dodatkowo ma też najgorszą : Vroom in the Night Sky (Switch) – 17/100, Kupił ktoś z forumka?? Fajnie było ? E: z metacritics które nikogo ale jednak AVGN za kilka lat bedzie miał materiał Edytowane 29 grudnia 20177 l przez pawelgr5
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Pany, którego lepiej kupić tego neogeo metal slug? Bo widzę, że są tam jakieś 4 z czego jedna jest Metal Slug, opłaca się w ogóle którąś? Edytowane 30 grudnia 20177 l przez Faka
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Polecam X najbardziej, to ulepszona dwójka, jedynka i 3 też daje radę.
Opublikowano 3 stycznia 20187 l Warto brać SteamWorld Heist teraz czy czekać na promo? Grałem w SteamWorld Dig i Dig 2 (na Switchu). Super gry. A jak jest z Heist?
Opublikowano 3 stycznia 20187 l Bardzo solidna taktyczna dwuwymiarowa gra. Jak lubisz turowki to Ci się spodoba
Opublikowano 6 stycznia 20187 l znalezione na fb "Udało się Zapłaciłem PayPalem Mexico w Eshopie Co prawda doliczyć musiałem jakieś 3 zł przez opłaty przewalutowania ale dało radę, za Stardew Valley zapłaciłem jakieś 32 zł (czyli około 24 zł zaoszczędzone) Czy warto? Trudno mi teraz określić, ponieważ trzeba pobawić się z nowym kontem, a następnie wysyłać pieniądze z głównego konta paypal do konta meksykańskiego. Wymagania: • konto PayPal z podpiętą kartą z której będą pobierane pieniążki ( ja akurat miałem 46 zł na koncie Paypal więc nie przetestowałem przelewu z użyciem karty) • drugie aktywowane mailowo konto PayPal z podpiętą kartą (nie może być ta sama co tamta, nie będzie z niej nic pobierane, niestety Nintendo przy przypisywaniu konta potrzebuje info o karcie) Konto nie musi mieć prawdziwych danych. Problemy i minusy: • Jeżeli masz przypisane konto musisz je napierw odłączyć od konta • Pobierana jest nieznana mi kwota przy przewalutowaniu, prawdopodobnie opłata stała + % od całości. (np. po wysłaniu 160 MNX zabrało 12.9MNX, następnie dosłałem 20MNX i pobrano 5.67MNX ) im więcej wysyłasz tym mniej za to płacisz A więc tak. Tworzysz konto na https://www.paypal.com/mx/webapps/mpp/home i akceptujesz maila. (ja dodałem drugą kartę i też ją zaakceptowałem, nie wiem czy wymagane, ale wolałem wspomnieć). Konto ma moje imię i nazwisko, dane są losowe jak i numer telefonu, musi być 10 znakowy, kod pocztowy bez myślnika. Założyłem, na my.nintenco.com wszedłem by odczepić główne konto paypal (shop menu). Wysłałem sobie z konta głównego na dodatkowe, wpierw 160 MNX ale okazało się ze zabrało 12.9MNX i już nie starczyło, więc dosłałem kolejne 20 MNX (tak jak wyżej). Odpalamy Eshop, zaznaczam że płacę PayPalem, wysłano mi na głównego maila na którym mam konto Nintendo żebym połączył paypal z kontem, wpisałem login i hasło, nie zaznaczałem miejsca pod spodem, przyjęło. Dałem na kup, i … poszło "
Opublikowano 6 stycznia 20187 l jak dla mnie za dużo roboty i kombinacji, ale wrzuciłem w ramach ciekawostki, że jednak teoretycznie się da.
Opublikowano 6 stycznia 20187 l volgar spoko? nie za trudny? bo jest w promce ta podrobka nba jam w wersji z wszystkimi patchami tez w promo, spoko?
Opublikowano 6 stycznia 20187 l NBA Playgrounds straszne gówno. Najgorsza gierka jaką na Switcha kupiłem. Pieniądze w błoto. Edytowane 6 stycznia 20187 l przez sprite
Opublikowano 6 stycznia 20187 l 30 minut temu, Ficuś napisał: volgar spoko? nie za trudny? bo jest w promce ta podrobka nba jam w wersji z wszystkimi patchami tez w promo, spoko? Volgar spoko ale w pizde trudna, nadal nie mogę przejść drugiej lokacji XD. Grać to grać się chce, aby w końcu to przejść, zawsze jest ten syndrom kolejnej próby przejścia. Edytowane 6 stycznia 20187 l przez Faka
Opublikowano 6 stycznia 20187 l dzieki ekipa, zatem oba odpuszczam i jak skoncze xeno zabiore sie za dig2
Opublikowano 6 stycznia 20187 l E tam, dol Volgara po prostu z szacunkiem trzeba podejsc. Wylapac bledy i powtarzac cierpliwie
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Na dig2 się nie zawiedziesz, miałem mały opór przed kupnem, a teraz 10 godzina już poleciała. Świetna gra.
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Tutaj to nawet Dig2 > Volgarr. Bardzo dobry zakup gierki metroidvani, jedyny minus tej gierki to szybko się kończy i nie ma NG+, a szkoda, bo po skończeniu gry już nie ma co praktycznie wracać jak wszystkie sekrety odkryjesz. Edytowane 6 stycznia 20187 l przez Faka
Opublikowano 6 stycznia 20187 l 5 godzin temu, Ficuś napisał: jak skoncze xeno zabiore sie za dig2 no w końcu xd ależ to jest fantastyczna, mała-wielka gierka