Opublikowano 25 lipca 20177 l też mnie zaskoczył dźwięk wentylatora. Splatoon2 wyciska siódme poty z konsolki na TV. na pewno jest głośniej niż z Wii U ;)
Opublikowano 25 lipca 20177 l Autor tylko jesli nei czyta plyty, bo jak czyta plyte podczas gry w bayonette to potrafi tv zagluszyc
Opublikowano 25 lipca 20177 l uprzedzam kolejne pytanie - tak jak wyjmiesz go z docka po intensywnej sesji to jest bardzo goracyNie tylko gorący ale tez bardzo głośny. Ostatnio po dłuższej sesji online w spaltoonie w trybie dock konsola zaczęła trochę chalasować, wyjąłem ja z docka i momentalnie włączyła się suszarka.
Opublikowano 26 lipca 20177 l uprzedzam kolejne pytanie - tak jak wyjmiesz go z docka po intensywnej sesji to jest bardzo goracyNie tylko gorący ale tez bardzo głośny. Ostatnio po dłuższej sesji online w spaltoonie w trybie dock konsola zaczęła trochę chalasować, wyjąłem ja z docka i momentalnie włączyła się suszarka. Bo tak to wygląda - w docku konsolka jest dość mocno wyciszona, po wyciągnięciu z Docka potrzebuje chwili żeby się schłodzić. Dlatego wentylatorek szumi jak po(pipi)any.
Opublikowano 26 lipca 20177 l Ktoś na forum podał dobre rozwiązanie problemu z dockiem, przedłużacz usb-c. Ja taki kabel już posiadam, ale zastanawiam się jeszcze nad HORI NSW-029U Switch Compact PlayStand.
Opublikowano 26 lipca 20177 l pro controller dziala z kazda gierka na switcha? da sie grac w trzech np w mk8d w combo: pro controler plus dwa rozdzielone joycony? da sie grac we dwoch w combo: pro controler vs zlaczone w pada joycony?
Opublikowano 31 lipca 20177 l Overcooked wyjdzie w pudełku? Podbijam pytanie. Czy jest jakakolwiek szansa, że to wyjdzie w pudełku?
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l jesli uważacie że mario kart rozbija przyjaźnie, to overcooked będzie przyczyną III wojny światowej
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Dobra, gdzie jest Isaac w tym eShopie? 160 zł raczej nie dam, no ale popatrzeć sobie chciałem. I dobrze widzę, że jest tylko 5 dem?
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Ale gdzie tam, jakie demo Isaaca. Po prostu pełnej gry nie mogę znaleźć w eShopie w ogóle. No a dema wyszukałem sobie osobno i znalazłem tylko 5. Trochę mało mi się wydaje, np. widziałem ktoś tutaj rozmawiał o demie Rayman Legends którego znaleźć nie bardzo mogę.
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Ale gdzie tam, jakie demo Isaaca. Po prostu pełnej gry nie mogę znaleźć w eShopie w ogóle.No a dema wyszukałem sobie osobno i znalazłem tylko 5. Trochę mało mi się wydaje, np. widziałem ktoś tutaj rozmawiał o demie Rayman Legends którego znaleźć nie bardzo mogę. Tu się nie narzeka. (pipi)j
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Ale gdzie tam, jakie demo Isaaca. Po prostu pełnej gry nie mogę znaleźć w eShopie w ogóle. Isaac jest w kategorii coming soon
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Tu się nie narzeka. (pipi) A czy ja narzekam? Pytam czy dobrze się w tym sklepie odnajduję. (pipi)a.
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Autor Isaaca możesz w USA kupić obecnie. W Europie wychodzi we wrześniu.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l No witka. Mam i ja. Pytanie dla ludzi z TV 4K u was też Zelda się jakoś tak świeci? Mam w trybie gry, rgb w konsoli na full, a w tv poziom czerni na niski. Może macie jakieś złote ustawienia pod Szajsy KS?
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Tu się nie narzeka. (pipi) A czy ja narzekam? Pytam czy dobrze się w tym sklepie odnajduję. (pipi). polecam drugie konto na usa + https://www.play-asia.com/nintendo-eshop-card-20-usd-usa-account/13/704aqx
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l No ja musiałem troszkę w ustawieniach pogrzebać bo było za jasno. Tak niska czerń full rgb i kontrast oraz jasność troszkę zmieniłem.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l No i w KS-ach diody LED na niski, jak zostawi się na wysoki to świeci za bardzo :)