Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Splatoon 2

Featured Replies

Opublikowano

no w telefonie codziennie promo na ciuchy z czterema slotami, drogie ale warto, w sklepach w grze max ciuchy z dwoma slotami, w salmon run za bonus za 200p wpada tez koszula fajna

btw u ziomka, o ktorego odbiera sie ciuchy z apki z phona jest opcja by kupowac okreslone skille(a nie losowe, ktore wpadaja za podlevelowanie ubranka) do ciuchow - potrzebne sa jakiesspecjalne punkty/itemy do tego - jak je zdobyc bo nie mam ani jednego?

• Odpowiedzi 645
  • Wyświetleń 66,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Splatoon-2-ANG-SWITCH-folia/6569   Na pierwszy rzut dla 10 osób, kod: SPLAT2DARI

• prawie godzinke testowalem salmon run z kesem   co za swietny tryb, trzy fale po 100sekund kazda, jak sie wybierze gre z friendsami z listy to brakujace miejsca do kompletu dobierze z randomow z net

• graliśmy teraz z fickiem ostatnią partię w salmon runie i dostaliśmy z zaskoczki jakieś 2 specjalne fale: jedna w nocy, bez bossów z kilkukrotnie większą ilością salmonidów, a drugą we mgle ze zmniejs

Opublikowano

np. te bonusowe kule z salmonruna Ci daja. za te same punkty mozesz kupowac jedzenie u krewetki 

Opublikowano

Kule bele to grania od zayebania by to zdobyc ale ciuszek z swoimi skillami>ciuszek z randomowymi.

Opublikowano

Ja też naparzam gyro.

Bez tego gierka miała by to samo co pozostałe strzelanki na konsolach - strasznie niewygodne sterowanie :reggie:

No ale niestety wydaje mi się, że to już nie to samo co z gamepadem Wii U.

Próbuję różnych ustawień czułości motion-control i gałki, ale nie daje to takiego samego efektu. Może inna wielkość kontrolera. Może brak magnetometru w detekcji ruchu :dunno:

Opublikowano

czyżby zobaczyli co się dzieje na forumku i wrzucają w nagrodę? oczywiście.

ten poranny salmon no piękna sprawa, mega mi się ten tryb podoba, a jak jeszcze z biegiem czasu będą do niego dorzucali content to oesu.

edit: można jakoś przeskipować Marine i Pearl prezentujące obecne mapki na początku grania?

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

ultragames powinni jeszcze miec za 179, ale musialbys dopytac (a jutro sa otwarci 15-16 w sklepie na dobrego pasterza, ew na gieldzie na Balicka 56 od 9.15 do 13). mozliwe ze gfameover przy galerii krakowskiej tez ma ale nie jestem pewien i raczej drozej niz ultragames 

Opublikowano

Ja też z żyroskopem gram na razie. W jedynkę grałem gałkami, ale tutaj zacząłem ruchowo - na początku strasznie mnie irytowało i wyłączyłem, po czym zauważyłem, że w ciul straciłem przy tym na szybkości i precyzji. Cały czas robię głupie błędy n.p. chcę się szybko obrócić i wyginam nadgarstek, irytując się, że nie działa.. No, ale chyba nie wrócę na same gałki, na pewno nie na joyconach - ewentualnie jak się w końcu zdecyduję na pro..

Opublikowano

Panowie w Salomon Run (kooperacja) wyświetla mi że zdobyłem bluzę z czterema slotami, ale nigdzie jej nie ma. Wiecie może gdzie się ją wybiera, czy może trzeba poczekać do następnego dnia, aby profity wpadły? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Obok wejscia do trybu salmon run masz z lewej sklepik, takie okienko, tam sie odbiera nagrody

Opublikowano

Najlepsze community :kaz: do poniedziałku discord umrze i zaczną sprzedawać splatoona na pt

Opublikowano

Rekord 3-dniowego community w mario karcie pobity, nie ma rzeczy niemożliwych :banderas:

Opublikowano

poje,bało ich z zasięgiem tej obrotowej maszynówki 0_o? na tej mapie z kontenerami na środku jak 2 zaczęło wysyłać te curlingowe bomby, a jeden zaczął strzelać z tej obrotówki, to nie było czego zbierać z mojej drużyny

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Sobota wieczór w wakacje gdzie trafił się dzień z idealna pogoda...Nie dramatyzujcie, tym bardziej, że wczoraj w ciągu dnia dwa razy grałem z community

ragus ta obrotowa maszynowka to specjal co nie?

Opublikowano

w kkw tlumy w kolejkach po splatoona2 z switchem, w(pipi)ione tlumy bo wiekszosc sklepow dostala po 20-50 bundli, a kolejki znowu na setki/tysiace

dramatycznie daje nintendo ciala jesli chodzi o produkcje

line-656x437.jpg

https://twitter.com/yokusinki/status/888202704547233792/photo/1

https://twitter.com/eemooooon/status/888212309826387970/photo/1

https://twitter.com/zakuro_rekuiemu/status/888241250997944320/photo/1

Opublikowano

Ten komentarz pod drugim zdjęciem :obama:

Opublikowano

poje,bało ich z zasięgiem tej obrotowej maszynówki 0_o? na tej mapie z kontenerami na środku jak 2 zaczęło wysyłać te curlingowe bomby, a jeden zaczął strzelać z tej obrotówki, to nie było czego zbierać z mojej drużyny

Splatlingi w Turf War idzie jeszcze ogarnąć. Ale w trybie Tower Control to już utrapienie.  Nie wspominając o takich chargerach (snajperki) - to to już jest przegięcie. 

Opublikowano

Splatlingi w Turf War idzie jeszcze ogarnąć. Ale w trybie Tower Control to już utrapienie.  Nie wspominając o takich chargerach (snajperki) - to to już jest przegięcie. 

Jeszcze Luny, Blastery, Wiadra, Pędzle - dzieje się :) - obecnie 20 lvl i na rankedach gra się wyśmienicie - trochę inny system punktacji i degradacji niż w jedynce, ale jakoś idzie w każdym trybie już ranga B-/B. Nie wiem czy serwery na Europe są inne niż na resztę świata bo nie widzę kitajców. Jak ktoś pyknie10 lvl i chce dołączyć do mnie do gry na rankedach to zapraszam nick: Hubert.

Opublikowano

W jedynce często walczyliśmy z Japończykami i żadnych lagów nie było

Opublikowano

obecnie 20 lvl

Tr06h1f.gif

Opublikowano

graliśmy teraz z fickiem ostatnią partię w salmon runie i dostaliśmy z zaskoczki jakieś 2 specjalne fale: jedna w nocy, bez bossów z kilkukrotnie większą ilością salmonidów, a drugą we mgle ze zmniejszoną widocznością. Ależ to było ZA(pipi)ISTE :obama:

oyCSYAT.jpg