Opublikowano niedziela o 14:371 dzień Cena gry po premierze Silksonga, poyebanie wzrosła. Ja rozumiem, że fajna gra, ale już stara, no i bez przesady...😔
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Powiem Wam, że jak mnie ta gra wkurza tak mnie jakoś przyciąga. Niby łażenie tam i z powrotem po tych samych lokacjach szukanie przejścia, zbieranie różnych rzeczy i jest przyjemna. Jestem na razie w drugim "etapie" takim leśnym i chyba niedługo walka z Hornet, ale jeszcze się trochę kręcę Gra ogólnie bardzo fajna ale sporo jest tego szukania na oślep i nie wiem czy nie zniechęci z czasem.
Opublikowano 27 minut temu27 min Ja w zeszły weekend dałem HK trzecią szansę i tym razem kliknęło, mam już nastukane 25h i jest pięknie, dotarłem właśnie do drugiego starcia z Hornet na lodowym szczycie. Od Eldena w zeszłym roku nic mnie tak nie wciągnęło żebym robił kilkugodzinne sesje dzień po dniu bez przerw na inny tytuł.
Opublikowano 15 minut temu15 min Właśnie ma ta gra coś w sobie, że jak zaskoczy a to jeszcze jedną odnogę sprawdzę żeby znaleźć ławkę i zapisać stan gry :)