Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin - NETFLIX

Featured Replies

Opublikowano

Nie mogli znaleźć kalekiego karła więc wzieli kaleką babkę karła, w czym problem? :ragus: I ta czarna Neneka XD

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 149,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Jedno jest pewne. Ta cała Lauren Schmidt Hissrich ma jakąś awersję do blondynek. Wiemy już jak wygląda sprawa Milvą: "Geralt w świetle błyskawicy zobaczył jasnowłosą dziewczynę z napiętym łukiem"

• No obejrzał żem wreszcie do końca i nie będę oryginalny. Jest okej, z porywami na dobrze, ale również z tonami uderzającymi w żenadę. Chronologia to nie problem. Początkowo może wydaje się zagmatwana,

• Biały odgrywa w Warm Bodies rolę indyjskiego odpowiednika w książce?     Angelina Jolie odgrywa w Wanted rolę, która w komiksie była czarna?     Ben Affleck w A

Opublikowano

No pierwszy sezon to takie 4/10 więc nie wiem czego oczekiwaliście

Opublikowano

Co jest... Przecież idealny kandydat na Dikstre był tuż pod nosem. 

1200px-MICHAŁ_PIELA.jpg

Opublikowano

Akurat Aktor który ma grać Dijkstre to super wybór. Lubię Grahama i potrafi grać wrednych skurwieli. A co do reszty to tak mieszane odczucia no ale zobaczę w akcji. 

Opublikowano

Wiadomo śmiechy śmiechami. 

Ale tak na poważnie, kiedy to wyjdzie? XD są jakieś przecieki? Podejrzewam że 2022 najwcześniej. Bo jak faktycznie chcą zrobić te chyba 7 zapowiadanych sezonów to z takimi przerwami Cavill faktycznie będzie miał iście wiedźminski wiek. 

Opublikowano
9 minut temu, flavio napisał:

Wiadomo śmiechy śmiechami. 

Ale tak na poważnie, kiedy to wyjdzie? XD są jakieś przecieki? Podejrzewam że 2022 najwcześniej. Bo jak faktycznie chcą zrobić te chyba 7 zapowiadanych sezonów to z takimi przerwami Cavill faktycznie będzie miał iście wiedźminski wiek. 

przerwa tak długa jest z powodu covid. Miał być w 2021 ale tak będzie w 2022. Zanim wybuchł covid twórcy mówili że chcą dopieścić serial i efekty specjalne aby było lepiej niż w 1 sezonie dlatego 2021 rok a nie 2020 grudzień. Potem jak weszli na plan covid wszystko zjebał i  mieli długą przerwę na planie.  Niestety nawet jak skończą kręcić to muszą jeszcze to wszystko porządnie zmontować i zrobić efekty. 

Opublikowano

Przed pierwszym sezonem miałem zero podjarki.

Przed drugim sezonem tym bardziej zero podjarki. 

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

powiem tak, jest zayebiście. Pierwszy sezon trochę oplułem, ALE

potem obejrzałem go drugi raz i doceniłem. Liczę na to, że sezon 2 będzie jeszcze lepszy.

Opublikowano

Jedyne co chcę zobaczyć w późniejszych sezonach, to cycki Freyi. Pierwszy sezon był na tyle fatalny, że nie mam żadnych oczekiwań względem drugiego.

Podobne podejście miałem po zobaczeniu zwiastuna "Cień i kość" i o dziwo dobrze serial wyszedł.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzeliśmy drugi raz pierwszy sezon i muszę powiedzieć że zyskuje na jakości. Nie jest to mesjasz seriali, ale solidnie się trzyma pewnego poziomu. Czekam na drugi sezon.

edit:Tylko ta Yennefer... no gorzej obsadzić nie mogli. Reszta naprawde spoko.

Edytowane przez qraq_pk