Opublikowano 22 marca 20214 l Nie mogli znaleźć kalekiego karła więc wzieli kaleką babkę karła, w czym problem? I ta czarna Neneka XD
Opublikowano 23 marca 20214 l Akurat Aktor który ma grać Dijkstre to super wybór. Lubię Grahama i potrafi grać wrednych skurwieli. A co do reszty to tak mieszane odczucia no ale zobaczę w akcji.
Opublikowano 23 marca 20214 l Wiadomo śmiechy śmiechami. Ale tak na poważnie, kiedy to wyjdzie? XD są jakieś przecieki? Podejrzewam że 2022 najwcześniej. Bo jak faktycznie chcą zrobić te chyba 7 zapowiadanych sezonów to z takimi przerwami Cavill faktycznie będzie miał iście wiedźminski wiek.
Opublikowano 23 marca 20214 l 9 minut temu, flavio napisał: Wiadomo śmiechy śmiechami. Ale tak na poważnie, kiedy to wyjdzie? XD są jakieś przecieki? Podejrzewam że 2022 najwcześniej. Bo jak faktycznie chcą zrobić te chyba 7 zapowiadanych sezonów to z takimi przerwami Cavill faktycznie będzie miał iście wiedźminski wiek. przerwa tak długa jest z powodu covid. Miał być w 2021 ale tak będzie w 2022. Zanim wybuchł covid twórcy mówili że chcą dopieścić serial i efekty specjalne aby było lepiej niż w 1 sezonie dlatego 2021 rok a nie 2020 grudzień. Potem jak weszli na plan covid wszystko zjebał i mieli długą przerwę na planie. Niestety nawet jak skończą kręcić to muszą jeszcze to wszystko porządnie zmontować i zrobić efekty.
Opublikowano 23 marca 20214 l Przed pierwszym sezonem miałem zero podjarki. Przed drugim sezonem tym bardziej zero podjarki.
Opublikowano 9 lipca 20213 l powiem tak, jest zayebiście. Pierwszy sezon trochę oplułem, ALE potem obejrzałem go drugi raz i doceniłem. Liczę na to, że sezon 2 będzie jeszcze lepszy.
Opublikowano 10 lipca 20213 l Jedyne co chcę zobaczyć w późniejszych sezonach, to cycki Freyi. Pierwszy sezon był na tyle fatalny, że nie mam żadnych oczekiwań względem drugiego. Podobne podejście miałem po zobaczeniu zwiastuna "Cień i kość" i o dziwo dobrze serial wyszedł.
Opublikowano 21 lipca 20213 l Haha... ten wytrymerowany Wesemir Wygląda jak kolejny sezon Castelvanii z gorszymi postaciami czyt. jak kupa.
Opublikowano 29 lipca 20213 l Obejrzeliśmy drugi raz pierwszy sezon i muszę powiedzieć że zyskuje na jakości. Nie jest to mesjasz seriali, ale solidnie się trzyma pewnego poziomu. Czekam na drugi sezon. edit:Tylko ta Yennefer... no gorzej obsadzić nie mogli. Reszta naprawde spoko. Edytowane 29 lipca 20213 l przez qraq_pk