Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Wiecie co jest najgorsze w Mendrku? On serio wierzy w to co pisze

Ale pieknie uruchamia typów to trzeba mu przyznać. Sciana a4 z pogardą od ficusia w niedziele aż się oderwał o kaszanki :usmiech:

A co do Project Carsów, to przecież ci kickstarterowcy to banda ch,uja, która nie potrafiła zapewnić stałego framerate'u na ps4 ani na xo (nawet w 900p) to o czym tutaj dyskutować w ogóle?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ciekawe czy bedzie powtorka z pcars 1 gdzie wersja na konsole byla niegrywalna a na pececiku bez problemow :usmiech:

Opublikowano

A słyszeliście o Star Citizen

Cloud Imperium Games potrzebowało na swoje dzieło jedynie 6 mln zielonych, jednakże przez lata udało się firmie zdobyć aż 150 milionów amerykańskich dolarów, które to obiecano wpompować w najlepszą grę traktującą o kosmicznych realiach w historii naszej branży.

A teraz maja długi i nie wiadomo co dalej z gra.

Nie ma nikogo lepszego do dojenia niż blacharze xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Rzekl expert placac za mozliwosc gry po sieci xddddd

Opublikowano

No Star Citizen zapowiada się od dawna na największy scam w historii gamingu, No Man's Sky to przy tym betka. Pamiętam jak UberAdi się podniecał tą grą, jakie to na pc mega fajne rzeczy i w ogóle. A potem sie dziwić że pc ma takie statystyki finansowe, jak frajerzy dają 150 milionów na demo techniczne i grę która nigdy się nie ukaże :) Ping, zawróć proszę z tej drogi bo fajny z Ciebie gość. Inaczej wejdziesz w umysłowy matrix, będziesz sobie co rano wmawiał że jesteś master race, a potem dawał się dymać przez wydawców czy scammerów.

Napisałem "względnie PS4Pro" bo dla wielu ten remastering konsolowy jednak ma znaczenie, no cóż, widocznie Sony wiedziało co robi ;)

Opublikowano

Wiem, można podziękować Microsoftowi i botom którzy mu klaskają.

Opublikowano

Ten Scorpio to jednak boli. Co to będzie w październiku.
Opublikowano

Nic bo konsola wychodzi w listopadzie.

Opublikowano

Nic bo konsola wychodzi w listopadzie.

A faktycznie mój błąd. Dzieki za poprawienie :sir:

Opublikowano

Ten Scorpio to jednak boli. Co to będzie w październiku.
No, po informacji o PCars2 dot. rozdzielczości na :dynia: to brzuch mnie do tej pory boli.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

dobra o ile po konferencji MS bylem sceptycznie nastawiaony do X, tak teraz wiem ze biore dej łan, 

jezu nie moge doczekac sie tych pekajacych dup xD ciekawe czy klapy dalej beda tasowac sie do DF xDDD

ale to będzie dobre, najpotężniejsza konsola na świecie masakruje szrota4 bez gier, 50% więcej mocy Panowie i jakość z wyższej półki a nie jak $ony które konkuruje z Mantą  :)

Niebieskie przegrywy zostały z najgorszymi multiplatformami dla zwierząt i do wiosny bez exów, no sorry jednak taki sztos jak gran turismo wyjdzie xDDD

Opublikowano

zes,rałem się z beki jak zobaczyłem Undertale, Loco Roco 2 i Patapon

to już chyba lepiej iść drogą Microsoftu i zamknąć mordę, ew. pokazać Minecrafta w 4K xd

Opublikowano

Dobre odwrócenie tematu od tego jaki jesteś niedoybany.

Mendrek jaki jest wszyscy wiemy, ale jedno trzeba Mu oddać: w opisie masterrejsowej spyerdoliny wali między oczy czystą brudną prawdę. Niedoyebanym mózgowo to trzeba być, żeby traktować tą pseudoplatforemkę poważnie w kwestii grania w Multi. To chyba pozostaje poza wszelką dyskusją, prawda? Nawet blacharze jak ognia unikają podejmowania tematu, aby się nie ośmieszyć. To tak jak Jehowi, którym jeśli ktoś przeciwstawi rzeczywistą a nie urojoną religijną wiedzę to już nie chcą rozmawiać o Królestwie Bożym, tylko chyłkiem zmywają się jak niepyszni. A Singiel? No tu też słabo. Weźmy nieszczęsnego pinga...Kupił chłop za 7 tysi kaczora. Początki obcowania z tą "rajską" fatamorganą były jak pierwsze dni miesiąca miodowego z najpiękniejszą i najseksowniejszą modelką na świecie. Niestety...jak się okazało zamiast po obłokach rozkoszy spacerował po cienkiej zwodniczej żyłce, która pękła z hukiem. Biedak zamachał rozpaczliwie rękoma i runął z obłoków wpadając z wielkim rozbryzgiem do typowego blacharskiego stawu wypełnionego szambem. Pływa w nim teraz a to żabką, a to stylem grzbietowym szukając ratunku. Oczywiście blacharski Słoneczny Patrol rzucił się nieszczęśnikowi na pomoc, ale póki co nie potrafią trafić kołem w pobliże coraz paniczniej wymachujących rąk, więc ja stary konsolowiec daję swoją radę i rzucam to koło celnie i akuratnie: oddaj tego kaczora w ramach rękojmi! Zaoszczędzisz brachu sporo zdrowia, a i siwe włosy aż tak szybko się nie pojawią.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Najlepsze kabarety tylko w wykonaniu czezra aż ekran oplułem za ten tekst z jehowymi xd.

ty to czytasz? poje.bany jakiś

o ku,rwa królestwo niebieskie połowa to gierki z sztima xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

połowa, na xszrocie wszystkie he

Opublikowano

Niedziela nie mam co z czasem robić.

A filmik mocny aż się spociłem pod naciskiem tych wszystkich torped ja nie wiem jak te boty w ogóle mają jeszcze godność oglądać się przez lustro w łazience.

Opublikowano

WIN 10 EKOSYSTEM SMRODZIE :cool:

Opublikowano

OSZ TY! GALGANIE!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.