Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Oj człowieku Kaz w dupę wjechał za mocno.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A jakieś gry +12 są na to Nintendo?

Poza Dommem.

Domm jest tam gdzie twoje serce.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A wy znowu o tym recore? Przynieś mi ktoś wiadro

giphy.gif

Opublikowano

Został niebieski dokładnie miesiąc. Jak się z tym czujecie? Dupy już nasmarowane? Bo jak zaczną pękać tylko patrzeć jak zostają rozstępy wielkości wielkiego kanionu :D

Pękać to zaczną co najwyżej zajady ze śmiechu. 

Opublikowano

Najważniejsze że klapy beda grać w gry z rozdzielczością dla zwierząt xdddddddddddddddd

Opublikowano

Zielone ludziki myślą, że nowy XD wyniesie ich na 4k i efektami, a okaże się że wsparcie dostaną flagowe pozycje.. Czytaj 3 gry plis gra na 7

Opublikowano

Widział listę gier wspierających xox? Jest duża a to dopiero początek. W 99% nowe gry będą miały wsparcie dla scorpio. Halo wjedzie pewnie w 2018, a gyrosy 2019 tak więc spokojnie.

Jak to Yeti było? 40% więcej pikseli zrobi swoje ;)

Opublikowano

Dokładnie tak. Te mityczne 40 % więcej pikseli na PS4 pójdzie się w listopadzie yebać. Znaczy się nie! Teraz będzie to samo, tylko w zieloną stronę! :rofl:

Na PS4 tylko chińskie pedalstwa, Skrzynki i Drabiny 2 i Kratos w roli babysitter :kaz:

Opublikowano

A pamiętacie jak wśród zielonych było przekonanie że moc nie jest ważna i exy was zayebia bo Spencer miał koszulkę z żabami i pozwolil samemu sobie zrobić Conkera w Sparkach?

No właśnie :kaz:

Opublikowano

No właśnie, przegrancy bez gier xDDDDD

Spencer ty wariacie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

nigdy czegos takiego nie bylo

zwykla propagadna sonowcow wyscigowcow

Opublikowano

Siema co tam ?

Micro ma w końcu jakieś dobre gry 9/10 ?

Pasjans w Windowsie 9/10
Opublikowano

Siema co tam ?

Micro ma w końcu jakieś dobre gry 9/10 ?

Pasjans w Windowsie 9/10
Nowe kolorowe pady
Opublikowano

pancze klapow tak samo zalosne jak ich ekskluzywne gry :yao:

Opublikowano

pancze klapow tak samo zalosne jak ich ekskluzywne gry :yao:

Skoro Sony ma żałosne ex, to jak można nazwać wysyp ex na Xone?
Opublikowano

Najlepsze wyścigi i strzelanki fpp już teraz na zielonym pastwisku plus bez najmniejszej wątpliwości lepszy pad do tegoż, tu chyba nie ma co do tego żadnych dyskusji, prawda klapy? TPP rzecz dyskusyjna ( Gyrosy vs Dałnselfi), bo jedno lepsze w multi a drugie w singlu. Spencerowi brakuje tylko przeciwwagi dla klejnotu generacji, czyli jakiejś piaskownicy z grafiką i jakąś fabułą, ale spokojnie...wieszczę, że na najbliższym E3 polecą ze strony cesarza S konkretne tsar bomby :xboss:

Opublikowano

Przecież to nie większa moc Playstation 4 nad Xboxem One wygrało produktowi Sony generację. Ta lepsza grafika w multiplatformach to była wisienka na pękniętych d*pach botów, a tak naprawdę to Sony wygrało polityką, marketingiem, grami, społecznością i sukcesem poprzedniczki. Dlatego pomimo umiarkowanie dobrego startu i tak całe tabuny wykupowały pees czwórki i rzucały się po towar jak na promocji w Lidlu.

Nie wiem co boty chcą ugrać tym swoim pokracznym tworem z grafiką past-gen 4k, którego marka w tej generacji jest praktycznie spalona. I nie zapowiada się by MS brał pupę w troki, jak Sony gdy w poprzedniej generacji odstawali od konkurencji. Nie, gamonie z MS-u dołożyli trochę więcej RAM-u i stwierdzili że 3rd party zrobi za nich resztę roboty. Ch*ja tam zrobi...

Opublikowano

Przecież to nie większa moc Playstation 4 nad Xboxem One wygrało produktowi Sony generację. Ta lepsza grafika w multiplatformach to była wisienka na pękniętych d*pach botów, a tak naprawdę to Sony wygrało polityką, marketingiem, grami, społecznością i sukcesem poprzedniczki. Dlatego pomimo umiarkowanie dobrego startu i tak całe tabuny wykupowały pees czwórki i rzucały się po towar jak na promocji w Lidlu.

Nie wiem co boty chcą ugrać tym swoim pokracznym tworem z grafiką past-gen 4k, którego marka w tej generacji jest praktycznie spalona. I nie zapowiada się by MS brał pupę w troki, jak Sony gdy w poprzedniej generacji odstawali od konkurencji. Nie, gamonie z MS-u dołożyli trochę więcej RAM-u i stwierdzili że 3rd party zrobi za nich resztę roboty. Ch*ja tam zrobi...

Mendrek, zamiast pisać to co piszesz (czyli głupoty) to lepiej byś się z nami podzielił wrażeniami z ogrywania tych wszystkich blacharskich sztosów :newell:

Opublikowano

Na razie wstrzymałem się z kupnem PC-ta. Dzięki wzmożonym staraniom ocelota, ubiego i blantmana, wystarczająco obrzydzili mi ten zakup swoimi osobami i bajadurzeniami w tym temacie. Dzięki chłopaki! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.