Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Oj człowieku Kaz w dupę wjechał za mocno.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A jakieś gry +12 są na to Nintendo?

Poza Dommem.

Domm jest tam gdzie twoje serce.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A wy znowu o tym recore? Przynieś mi ktoś wiadro

giphy.gif

Opublikowano

Został niebieski dokładnie miesiąc. Jak się z tym czujecie? Dupy już nasmarowane? Bo jak zaczną pękać tylko patrzeć jak zostają rozstępy wielkości wielkiego kanionu :D

Pękać to zaczną co najwyżej zajady ze śmiechu. 

Opublikowano

Najważniejsze że klapy beda grać w gry z rozdzielczością dla zwierząt xdddddddddddddddd

Opublikowano

Zielone ludziki myślą, że nowy XD wyniesie ich na 4k i efektami, a okaże się że wsparcie dostaną flagowe pozycje.. Czytaj 3 gry plis gra na 7

Opublikowano

Widział listę gier wspierających xox? Jest duża a to dopiero początek. W 99% nowe gry będą miały wsparcie dla scorpio. Halo wjedzie pewnie w 2018, a gyrosy 2019 tak więc spokojnie.

Jak to Yeti było? 40% więcej pikseli zrobi swoje ;)

Opublikowano

Dokładnie tak. Te mityczne 40 % więcej pikseli na PS4 pójdzie się w listopadzie yebać. Znaczy się nie! Teraz będzie to samo, tylko w zieloną stronę! :rofl:

Na PS4 tylko chińskie pedalstwa, Skrzynki i Drabiny 2 i Kratos w roli babysitter :kaz:

Opublikowano

A pamiętacie jak wśród zielonych było przekonanie że moc nie jest ważna i exy was zayebia bo Spencer miał koszulkę z żabami i pozwolil samemu sobie zrobić Conkera w Sparkach?

No właśnie :kaz:

Opublikowano

No właśnie, przegrancy bez gier xDDDDD

Spencer ty wariacie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

nigdy czegos takiego nie bylo

zwykla propagadna sonowcow wyscigowcow

Opublikowano

Siema co tam ?

Micro ma w końcu jakieś dobre gry 9/10 ?

Pasjans w Windowsie 9/10
Opublikowano

Siema co tam ?

Micro ma w końcu jakieś dobre gry 9/10 ?

Pasjans w Windowsie 9/10
Nowe kolorowe pady
Opublikowano

pancze klapow tak samo zalosne jak ich ekskluzywne gry :yao:

Opublikowano

pancze klapow tak samo zalosne jak ich ekskluzywne gry :yao:

Skoro Sony ma żałosne ex, to jak można nazwać wysyp ex na Xone?
Opublikowano

Najlepsze wyścigi i strzelanki fpp już teraz na zielonym pastwisku plus bez najmniejszej wątpliwości lepszy pad do tegoż, tu chyba nie ma co do tego żadnych dyskusji, prawda klapy? TPP rzecz dyskusyjna ( Gyrosy vs Dałnselfi), bo jedno lepsze w multi a drugie w singlu. Spencerowi brakuje tylko przeciwwagi dla klejnotu generacji, czyli jakiejś piaskownicy z grafiką i jakąś fabułą, ale spokojnie...wieszczę, że na najbliższym E3 polecą ze strony cesarza S konkretne tsar bomby :xboss:

Opublikowano

Przecież to nie większa moc Playstation 4 nad Xboxem One wygrało produktowi Sony generację. Ta lepsza grafika w multiplatformach to była wisienka na pękniętych d*pach botów, a tak naprawdę to Sony wygrało polityką, marketingiem, grami, społecznością i sukcesem poprzedniczki. Dlatego pomimo umiarkowanie dobrego startu i tak całe tabuny wykupowały pees czwórki i rzucały się po towar jak na promocji w Lidlu.

Nie wiem co boty chcą ugrać tym swoim pokracznym tworem z grafiką past-gen 4k, którego marka w tej generacji jest praktycznie spalona. I nie zapowiada się by MS brał pupę w troki, jak Sony gdy w poprzedniej generacji odstawali od konkurencji. Nie, gamonie z MS-u dołożyli trochę więcej RAM-u i stwierdzili że 3rd party zrobi za nich resztę roboty. Ch*ja tam zrobi...

Opublikowano

Przecież to nie większa moc Playstation 4 nad Xboxem One wygrało produktowi Sony generację. Ta lepsza grafika w multiplatformach to była wisienka na pękniętych d*pach botów, a tak naprawdę to Sony wygrało polityką, marketingiem, grami, społecznością i sukcesem poprzedniczki. Dlatego pomimo umiarkowanie dobrego startu i tak całe tabuny wykupowały pees czwórki i rzucały się po towar jak na promocji w Lidlu.

Nie wiem co boty chcą ugrać tym swoim pokracznym tworem z grafiką past-gen 4k, którego marka w tej generacji jest praktycznie spalona. I nie zapowiada się by MS brał pupę w troki, jak Sony gdy w poprzedniej generacji odstawali od konkurencji. Nie, gamonie z MS-u dołożyli trochę więcej RAM-u i stwierdzili że 3rd party zrobi za nich resztę roboty. Ch*ja tam zrobi...

Mendrek, zamiast pisać to co piszesz (czyli głupoty) to lepiej byś się z nami podzielił wrażeniami z ogrywania tych wszystkich blacharskich sztosów :newell:

Opublikowano

Na razie wstrzymałem się z kupnem PC-ta. Dzięki wzmożonym staraniom ocelota, ubiego i blantmana, wystarczająco obrzydzili mi ten zakup swoimi osobami i bajadurzeniami w tym temacie. Dzięki chłopaki! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.