Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

>bez wyścigów 

>bez strzelanki

>bez platformówki 

>bez klona Contry 

czy jakiś ex na plejstejszyn ma w ogóle kanapowego splitscreena? 

czyli konsola pozbawiona klasycznej konsolowej rozrywki. Ale co tam róbmy jeszcze więcej klonów TLOU, ważne że  głupi niewymagający gracze to łykają

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

77% GTS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD największa premiera tego roku od Sony i taki crap.

No super beka 77% woow woooww po 5 czy 6 recenzjach.

Hold your horses, ocena jeszcze może spaść, beczunia jeszcze się nie zaczęła  :lol:

Opublikowano

Ktoś się w ogóle jarał tym nowym GT? Ja nawet nie wiedziałem kiedy premiera jest xD

Opublikowano

Ktoś się w ogóle jarał tym nowym GT? Ja nawet nie wiedziałem kiedy premiera jest xD 

exact czekał

pisał że będzie powyżej 90 punktów na metacritic 

chciał się zakładać o konto że przebije średnią FM7

biedny exact, nie wie jeszcze że jest chory 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Gt sport xd, 80-83 w porywach

Zakładamy się o skasowanie konta ze będzie ponad 83?

weźcie już wypier,dolcie tego bezbeka thx :lapka:

Opublikowano

A jaki pewny wtedy byl, a ficus go oszczedzil z dobroci serca xd

Opublikowano

aha czyli teraz wszelkie pretensje o tego bezbeka do ficusia

dzieki kur.wa

Opublikowano

Ja mam dobre serducho, figara tez oszczedzilem, rayos po tym jak kupilem switcha tez na forum byc nie powinien

Opublikowano

PS. Najlepsze, że to nawet nie jest połowa sztosiwa do ogarnia na jedynej słusznej konsoli na rynku.

:pawel:

na połowa jest dostepna na PS3/PC a reszta to gó.wna pokroju TLG

Ta logika to jest taki headshot we własno że kolano że ochryste xd. No to już oficjalnie; MS nie ma żadnych exów poza halogearsyforza, bo wszystko na steam. [*]  :pechowiec:

To na jakich konfiguracjach pójdą mi te gówna pokroju Spidera, U4, Yakuz, Nioh, GOW, BB i Days Gone? 

Opublikowano

Za chwile na konfiguracji tv lub pc + ps now

Opublikowano

Pytanie mam, bo nigdzie w necie nie ma tej informacji

Czy blantman czeka na XOX?

Opublikowano

Czeka i kupi coda na niego

Opublikowano

przed afryką?

Opublikowano

Pamietajmy ze User Score jest wyższy niż w przypadku Forzy :-)

Jeśli wiec dodamy różnice w ocenie użytkowników pomiędzy Forza a GT da nam ocenę najlepiej ocenianych wyścigów.

Opublikowano

User score  :dynia:

Znamy tych obłąkańców z SDF :doom:

Opublikowano

niech Sony zamknie w końcu PD w (pipi)ec a Kaza wywali na zbity pysk bo to nawet śmieszne nie jest.

nowa Forza zrobiona przez leniwców z Turn 10 wciąga dupom tę pokrakę.

Dziwne też że sonydrony które waliły konia do animacji wycieraczek w Driveclub ani razu nie wspomną, że w GTS nie ma deszczu poza pseudogymkhaną.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Najlepsze są trailery GTS, połowa czasu to pokaz robienia fotek wklejanych samochodzików na prawdziwe zdjęcia, super racer. Dać budżet i zaplecze PD takiemu Evolution to ogarnęli by to 3x lepiej.

No i sugerowanie się user score gdzie dzieciaki dają albo 1/10 albo 10/10  trzeba mieć zaawansowane niedojebanie mózgowe żeby tym się sugerować. 

Opublikowano

Ja tam zawsze będę bronił user scora :lapka: Pierwsze gry z brzegu, które przyszły mi do głowy: Horizon: zero dawn z recek 89%, Nier Automata 88%, tak słabo trochę, Horizon lepiej od Automaty. Patrzymy na user score i Nier 87, a Horizon 83, takie zastawienie jest dużo bliżej prawdy. Jedyne na co wrażliwy jest user score to chuyowe praktyki deweloperów, co też popieram, nowy Mordor 35%, wyborna ocena dla tego crapa z lootboksami. Forza 7 też oberwała za mikrotransakcje i dobrze, wszystkie chuyowe praktyki są chuyowe. 

Edytowane przez Copper

Opublikowano

ten się obudził xD 

masz jeszcze jakieś nowe niusy sprzed pół roku ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

eee, wlazłem na ppe, i to zauwazylem, nie czytam CW bo tych rzygów się nie da. Więc dla mnie swiezynka.

Opublikowano

ja bym tam się nie chwalił wchodzeniem na ppe za bardzo 

Opublikowano

exact czekał

pisał że będzie powyżej 90 punktów na metacritic 

chciał się zakładać o konto że przebije średnią FM7

biedny exact, nie wie jeszcze że jest chory 

To się doczekał, a i mógł się założyć. :kaz:

8gvI8xX.png

Pierwsze trzy części GT szybowały w okolicy 94%. GT4 miało 89%, ale też to były inne czasu i seria GT wyznaczała standardy. Teraz jest jedno okrążenie za konkurencją. Kazunori miał banalnie proste zadanie, wystarczyło bowiem przenieść co najlepsze z poprzedniczek. Gra przez sieć mogłaby być dodatkiem, którą by sobie rozwijałby zgodnie z założeniami i tyle. No szanujmy się, tyle lat czekania i taka skromna zawartość za ok 240zł. :dunno: I oni mają czelność narzekać na Forzę, bo bieda pit stop.

Pamietajmy ze User Score jest wyższy niż w przypadku Forzy :-)

Nawet się nie wygłupiaj. Masz chyba na tyle rozumu, by wiedzieć jak to działa. No chyba, że uważasz za poważne oceny typu:

Terrible game imo. The physic is bad, gameplay is bad, sounds are quite awfull, juste a game to collect cars. Let's not talk about the online community, Mayhem everytime. 0/10.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.