Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Resistance Fall of Man, czysty skill zero pr. Itd. Bajka. Tesknie bardzo.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie dość że nie ma exów, to jeszcze multiplatformy wyglądają gorzej niż na prosiaku.

świeczka.jpg

Opublikowano

scalcie plox

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Z tym, ze chinskie fanaberie to akurat obecnie najlepsze gry.

Z tym się zgodzę na szczęście większość tych gier to multiplatformy jak Nier Automata, Nioh czy Persona i Danganronpa. Zgadzam się, że line up XOX w nadchodzących miesiącach nie wygląda kolorowo większość gier to smieci i szczerze czekam tylko na State of Decay 2

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd

bluber żeby nie ogrywać exów ps4:

Yakuzę 0 zamawia w wersji ps3 z chiński krzaczkami i 2x niższym framerate

wyciąga w 2017 z szafy ps3, by grac w gorszą wersję Persona i Yakuzę HD xddddddddddd

gra w steamową wersję Automaty, której nikomu nie odsprzeda 

czeka 9 miesięcy aż wydawca Nioha łaskawi rzuci ochłapy pc śmieciom

ale steamowe Ori i Cuphead, nowa Zelda dostępna za free na emulatorze wii u i ubiegłoroczny MK8 to już turbo exy na +90% ziomeg  :pawel:

Nadal są to multiplatformy i nic z tym nie zrobisz also nic nie pisałem o Yakuzie (bo to słaba seria jest, spytaj Yakubu) a PS3 nadal mam podłączone do TV

endless-deal-with-it.gif

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie dość że nie ma exów, to jeszcze multiplatformy wyglądają gorzej niż na prosiaku.

świeczka.jpg

już naczelny sonowski pisowiec z pianą na pysku zaleciał tutaj z tym filmem, bo się okazało że jedna gra ma jakiś bug i wygląda gorzej xD lepiej zobacz sobie jakie różnice są w Shadow of War

Opublikowano

also nic nie pisałem o Yakuzie

ech to forum, pół posta dostałeś o czymś czego nie napisałeś nawet, później jeszcze argument że gierki nie odsprzeda to źle xdd

Opublikowano

patrzcie jak się bronią, cwaniaczki jedne, MOŻE KTÓRYŚ Z WAS TO ALTER?

Opublikowano

Jeszcze nikt pewnie dobrze nie przetestował konsoli bo wszyscy od dwóch dni pacze ściągają xD

Opublikowano

Pewnie zazdrościsz, bo PSN znowu nie żyje

Opublikowano

Było już że Wiedźmin 3 bez patcha na Xbox One X chodzi w 60fps ? Czujecie to wstrętne klapy ? BEZ PATCHA 60FPS , a wy co dalej medytacja na bagnach ? :yao:

Opublikowano

Ty zes widzial 60 fpsow q(pipi)wa.

Na polu 60, w miescie 30, na bagnach 28 :dynia:

To juz lepiej grac ze spadkami do 27, niz co sek patrzec jak gra skacze z 60 na 30.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i chyba rozdzialka leci z 1080 na 900p

Opublikowano

Na polu 60, w miescie 30, na bagnach 28 :dynia:

To juz lepiej grac ze spadkami do 27, niz co sek patrzec jak gra skacze z 60 na 30.

Ciężki do zrozumienia ten filmik widzę :(. W mieście jest 40-50, bagien na odblokowanym X1X chyba nawet nie pokazał.

Ale tak, rozdziałka leci do 900p. Ot, ciekawostka.

Opublikowano

eh, gdyby tak REDzi w pathchu pod KOXa dali do wyboru 4k@30fps lub 1080p@60fps... 

Opublikowano

świeczka.jpg

Ale czaisz typie, że to raczej wielki wstyd dla deva, a nie m$ , że gra na sterydzie prezentuje się gorzej jak na tym guvnie rozmazanym prosiaku? :reggie:

Opublikowano

Nope. Biorac pod uwage logike tego tematu popsuty port = zyebana platforma. Nice try czarek

Opublikowano

No blaszka to jest w ogóle zyebana niejako z urzędu Tadziu :Coolface:

Opublikowano

Ano jest a ty grasz na blaszce z gorszymi osiagami :smutas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.