Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 7

Featured Replies

Opublikowano

Zapytam się Drift Car Pack z H4 będzie dostępny po premierze czy juz można ściągać?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 115,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeszcze odnośnie multiplayera w Forzie   

• Jak to się rusza w dodatku w pełnym Full HD i betonowych 60fpsach, Turn 10 to prawdziwi magicy     

• świeża aktualizacja, prawie 2 giga. wczoraj wyszła nowa paczka, u specjalnego dealera pojawiły się nowe auta a niebawem nowy forzathon. tyle z ogłoszeń parafialnych.  tak w ogóle to ciężko kochać

Opublikowano

Dałem ponownie szanse FM7 (gram na PC) bo chcialem sprobowac online i w ogole nie ogarniam tych rodzai wyscigow. Gdzie moze znalezc lige bez asyst o ktorych mowa wczesniej? Nie mowiac juz o zlej optymalizacji, niby mam 60fps a co kilka sekund mam delikatny lag, ustawiajac na 30fps dalej jest to samo. FH4 chodzi jak złoto. 

Opublikowano

Forza 7 ma spore problemy na Windows 10, ale nie wynikają one z optymalizacji - na 1060 chodziła idealnie w 2K, na 1080 w 4K - wszytko na ultra, moge Ci napisac w temacie Windows 10, co powinienes sprawdzic, bo tam jest sporo rzeczy przez ktore moze wywalac do pulpitu, lagowac, zacinac sie dzwiek - od ustawien trybu gry, antywirusa w Windows 10 po plik stronicowania. 

Co do samej gry - gram od dluzszego czasu i ciagle mnie zaskakuje swoimi smaczkami!

Opublikowano

Liga zmienia się co tydzień i nie zawsze jest dostępna opcja wyścigu bez asyst, raczej bardzo rzadko na nią trafiam niestety.

Opublikowano
W dniu 19.09.2018 o 12:24, easye napisał:

Forza 7 ma spore problemy na Windows 10, ale nie wynikają one z optymalizacji - na 1060 chodziła idealnie w 2K, na 1080 w 4K - wszytko na ultra, moge Ci napisac w temacie Windows 10, co powinienes sprawdzic, bo tam jest sporo rzeczy przez ktore moze wywalac do pulpitu, lagowac, zacinac sie dzwiek - od ustawien trybu gry, antywirusa w Windows 10 po plik stronicowania. 

Co do samej gry - gram od dluzszego czasu i ciagle mnie zaskakuje swoimi smaczkami!

Dobra to idziem do topicu z W10, bo mam i5 4690k i 1060 w wersji 6gb i tak jak mowilem, mam dziwne scinki w FM7 przez co odrzuca mnie zeby w to grac ;c

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mała zapowiedź systemu kar który zostanie dodany w przyszłości.

od 43:50

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem stary i niedołężny, proszę  młodzież o pomoc - gdzie do cholery jest opcja time trial w FM7?

Opublikowano

Oki, chyba w rywalach nie sprawdzalem, zobacze wieczorem, dzieki :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy patch zmienił menu. Dla mnie dużo lepiej to wygląda. Mogliby też w końcu wywalić ten system poziomów zależny od kupionych aut. Największa głupota... 40d5697caf7ecb5ffb10026a47874942.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca się dopłacać do wersji ultimate, która obecnie na promocji kosztuje ponad dwie stówy czy lepiej kupić zwykłą wersję za 99 zł. ?

Opublikowano
55 minut temu, Kolos28 napisał:

Opłaca się dopłacać do wersji ultimate, która obecnie na promocji kosztuje ponad dwie stówy czy lepiej kupić zwykłą wersję za 99 zł. ?

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/forza-motorsport-7-standard-edition-xbox-one-pc?mw_aref=b4a43cc4669c749fa6aff2201bb7bb27

na cdkeys za 70zł :lapka: 

sam sie zastanawiam czy brać, ale mam już F1 2017, Dirta Rally, Project Cars 2

forza to jednak byłby krok w tył jeśli chodzi o model jazdy w porównaniu do PC2, kariera jest jakoś fajnie zrobiona chociaż?

Opublikowano

Nie opłaca się wersji ultimate imo. 

Grałem >100h i nie uważam aby model jazdy był kiepski, no ale nie grałem w PC2, tylko w pierwszą część.

FM7>PC1

Mnie tylko zastanawia dlaczego to auto tak dziwnie zachowuje się na zakrętach w PC2

Opublikowano

Czyli naj rozsądniej jest zakup wersji standard? A karta VIP jest pomocna czy również bez tego jest dobrze?

Opublikowano

vip w 7 to nieporozumienie więc spokojnie można hajs zaoszczędzić. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Cytat

"First news on the next Forza Motorsport at next month Forza Monthly". From todays Forza Monthly show.

pierwsze info o nowej FM  już 7 maja, pewnie nic konkretnego bo gra wyjdzie za 1,5 roku.

Edytowane przez Daddy

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie kierowcy, ja z takim pytaniem: czy gra pozwala na dowolne mapowanie przycisków (jak chociażby F1 czy Dirt 2)? Zdaje się że FH4 nie mamy takiej opcji, a jest to dla mnie cholernie ważne. Chodzi o to by grając na G920 dało się przypisać hamulec w miejsce sprzęgła.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a po co miały by być? M$ swoje gry do GP zaczął ładować jakiś czas po 7, widocznie albo im się nie opłaca albo mają to w poważaniu. nie wspomnę już że 6 to nawet z marketu zniknęła. 7 też pewnie podzieli ten los w swoim czasie.

Opublikowano

Problemy pewnie z licencją 

Opublikowano

Typie... dostałeś odpowiedź z temacie horizon, że strona jest legit, a ty się wciąż pytasz.