June 11, 20179 yr Pierwsza część to pomnik dla gier platformowych. Cudowna gra z nieprawdopodobna oprawą A/V. Kontynuacja zapowiada się równie wspaniale. Czekam.
June 11, 20179 yr Piękne. Póki co gra targów. Ciarki miałem podczas całego trailera. W dodatku kompozytor grający na pianinie. ładny gest. Oglądam jeszcze raz trailer i chce już w to zagrać. Dajcie mi tylko numer konta. Edited June 11, 20179 yr by Hum
June 12, 20179 yr Oryginalny nie będę, no ale gra już jest wspaniała, ta stylistyka, ta muzyka, no wszystko jest perfect, zero skazy
June 12, 20179 yr Jedynki nie skończyłem, grałem na lapku i już w pewnym momencie miałem ze 3 fpsy. Dla pierwszej i drugiej części Ori kupię X'a. Arcydzieło!
July 5, 20179 yr Musze to mieć. W sumie idealna gra na zakup XoXa. W natywnym 4k przy tej pięknej kolorowej graficzce i cudownym projekcie lokacji w 60 fps to będzie kosa. Już na One pierwszy Ori zabija oprawą. Kiedy premiera?
July 6, 20179 yr Od pewnego momentu pierwsza część wskakiwała na absurdalny poziom trudności - przynajmniej dla kogoś kto nie ma zręczności makaka. Skończyłem na NG+ Bloodborne z DLC, DarkSouls3 z DLC i w jestem w trakcie DS2 ale Ori mnie pokonało. Dokładniej drzewo mnie pokonało. Edited July 7, 20179 yr by friedrich
July 6, 20179 yr No co ty. Może miałeś za dużego input laga na tv i to cię mogło pokonać, spróbuj ustawić tv na tryb gry i jeszcze raz przejdz.
July 6, 20179 yr Mam tryb gra. Po dwóch dniach przechodzenia wody w drzewie - odpuściłem. A gdy dowiedziałem się później na forum, iż ta woda to betka w porównaniu z późniejszymi etapami to już zupełnie dałem spokój. Najlepiej, że mam dwie wersje Ori: podstawową i (dokupioną później za kilka złotych) rozszerzoną :) Bo gra jest piękna. Czekam za trybem Easy dla emerytów.
July 6, 20179 yr Ja też z wodą miałem najwięcej problemów. Generalnie reszta nie była jakoś specjalnie trudna.
July 6, 20179 yr Ale to był epicki moment z tym drzewem i jeszcze jak muzyka zaczynała przygrywać Poleci calak. To gra jest zbyt piekna, żeby jej odpuścić.
July 6, 20179 yr No okej ale piszcie w odpowiednim temacie bo wchodzę tu myśląc ze jest nowe info a tu wzdychanie do jedyneczki :/
July 7, 20179 yr Ciekawi mnie co jeszcze mogą dodać do rozgrywki bo grając teraz w jedynke to pod względem mechaniki i zdolności postaci gra kompletna. Poziomy wiadomo, że pozamiataja. Długość gry na poziomie 15h w zupełności mi wystarczy a do tego jeszcze NG+ i pewnie więcej DLC niż ostatnio. Jak ja bym chciał to w pudełeczku. Może teraz wyjdzie takie wydanie dla wszystkich kontynentów. Czekam na info odnośnie działania gierki na koXie.
July 7, 20179 yr ja wolalbym dlugosc z jedynki bo bylo to idealnie wywazona imo zero znudzenia, a po skonczeniu chce sie jeszcze
July 7, 20179 yr pierwsze Ori miało IMO idealną długość. W zasadzie, to całe Ori to ideał. No, może dopiero w definitive edition, ale jednak Edited July 7, 20179 yr by Rayos