Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wolfenstein 2: New Colossus

Featured Replies

Opublikowano

No jak, premiera za 10 dni

• Odpowiedzi 647
  • Wyświetleń 72,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ok skończyłem po 22h na normalu   Nie jest to sequel idealny, poprzednia część bardziej mi podeszła.   Gameplay - niby więcej tego samego ale jednak nie. Bronie standardowe i jakie

• Dobrze zrobiłem? :)  

Opublikowano

It's...beautiful! :banderas:

Ciekaw jestem fabuły, bo z wszystkich filmików widać, że scenarzystom już zupełnie puściły wszelkie hamulce. 

Opublikowano

Nie takie przypadki się zdarzały i ludzie grali już w różne tytuły 10 dni przed premierą, więc pytanie wcale nie takie nie na miejscu.

Mówicie, że niezłe akcje na trailerze? Fajnie - ja chcę zobaczyć je w grze - i tak już za dużo widziałem :)

Opublikowano

Nie takie przypadki się zdarzały i ludzie grali już w różne tytuły 10 dni przed premierą, więc pytanie wcale nie takie nie na miejscu.

Mówicie, że niezłe akcje na trailerze? Fajnie - ja chcę zobaczyć je w grze - i tak już za dużo widziałem :)

W takie rzeczy to tylko arabusy i kozoruchacze będą zapewne mogli grać parę dni przed premierą, u nich embargo nie dotyczy. Też czekam na tę premierę jak poyebion. Ciekawe czy zrobią jakieś smaczki/easter egg jak było w przypadku The New Order i The Old Blood jak nawiązania do starusieńkiego Wolfa.

Opublikowano

No ja akurat gram w tytuł od Bethesdy, gdzie jest pełno gadżetów z innych tytułów tego wydawcy - jak na razie znalazłem bazookę, mecha-psa, Vault Boya i  :corvo:

Opublikowano

Adolf

jest pewnie, tylko na zachętę, walka z nim dopiero w trzeciej części.

Opublikowano

Mecha-Hitler już był dawno zapowiedziany i pojawi się w zakończeniu tej trylogii.

Ania w ciąży z tym slidem i granat w nazioli co tu się xd

i tak nie przebija niektórych jej akcji z pamiętnika z TNO

Opublikowano

wymagania sprzętowe niewygórowane, ale chyba 1060tka się spoci,  jeszcze pare dni.

Opublikowano

Zamawiacie gdzieś?

złożyłem w niedziele preorder z odbiorem w mediaexpert, ale teraz widze że na stronie jest "Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym"

a w historii zamówień ciągle mam opcje anuluj

kiedyś Crasha preorderowałem i zabrakło, szukałem aż w innym sklepie, czy znowu quwa nie będzie tak samo  :ph34r:

tudzież problemy z dostępnością

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Też zamówiłem w ME z odbiorem w salonie, ale wersję na XO. Póki co w statusie zamówienia mam "Nowe zamówienie". Pierwszy raz gierkę zamawiam w przedsprzedaży w dużej sieciówce i ciekawy jestem jak sobie poradzą z realizacją, czy faktycznie ogarną się i w piątek będę mógł odebrać. 

Opublikowano

Dziś dzwoniłem z ciekawości na centrale ME, powiedzieli że nie mają jeszcze nawet na magazynie i ilość może być ograniczona (sami nie wiedzą), pierwszeństwo mają preordery, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Mam nadzieje że nie trzeba będzie jezdzić po innych sklepach i szukać

Opublikowano

fajnie ze na Prosiaku bedzie 60 fpsow...czyli jak sie chce to mozna ;)

a ja bylem swiecie przekonany ze to lata w 30 fpsach..tymbardziej dla nik kudosy  

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Wszędzie będzie 60 fpsów ten sam silnik co DOOMa i na XOX będzie 4k w checkerboardzie natywnie 2160p

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zamawiacie gdzieś?

złożyłem w niedziele preorder z odbiorem w mediaexpert, ale teraz widze że na stronie jest "Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym"

a w historii zamówień ciągle mam opcje anuluj

kiedyś Crasha preorderowałem i zabrakło, szukałem aż w innym sklepie, czy znowu quwa nie będzie tak samo  :ph34r:

tudzież problemy z dostępnością

Tylko prawilnie w WAPGAMES od kolegi Kanabisa, po co wspierać żydomasońskie firmy?

Opublikowano

Wszędzie będzie 60 fpsów ten sam silnik co DOOMa i na XOX będzie 4k w checkerboardzie natywnie 2160p

A czy będzie HDR? :D

Opublikowano

Na XOX tak. Na Pro nie wiem. 

Opublikowano

ale bede cisnal od piatku :banderas: mi amazon juz wyslal, a ze to amazon to niestety nie ma opcji na wczesniejsze granie ;/

Opublikowano

Ważne, żeby się zayebiście grało i wciągało w historię - poprzednią część przeszedłem na PS3 i byłem zachwycony, więc technikalia w tym tytule miałem gdzieś. Jak będzie trzymało przynajmniej poziom The Evil Within 2 (chyba ten sam silnik) to jestem wniebowzięty :)

Opublikowano

Już są walktroughy na yt nie będzie u mnie na premierę :/

Ponieważ...?

Opublikowano

Ja mam dylemat, bo nie wiem czy brac juz traz w premiere na Pro, czy czekac na XoXa i wtedy brac. Koniec koncow to jedna z niewielu gier, na ktore tak bardzo czekam w tym roku, wiec wszysko musi smigac,jak w szwajcarskim zegarku.