Bielik 728 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 O mamuniu ale klimat to będzie niesamowity sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 zapowiada sie cudownie, oby nie przesadzili z ilością walki jak pod koniec jedynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Trailer fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Kolejny trailer, tym razem do Story https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/D1CqPp7L63S.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Nie jestem fanem motywu dzieci w horrorach, zbyt oklepane, ale zobaczymy jak z tą fabułą będzie. Oby nie było nikogo tak irytującego jak Leslie z tym swoim darciem mordy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ale sztos ,,, Akumu musi być, to znak rozpoznawczy 1 częsci :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Gameplay Https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/D1Nmqj8uKVS.mp4 Wygląda i zapowiada się wyje.biście. Pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Wyje.bane w fabułe, ma byc soczysty gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Świetnie że wyjdzie kontynuacja. Odświeże sobie pierwowzór przed premierą bo choć do ideału mu było daleko to i tak miał wiele fajnych momentów, no i sprawdzę sobie dlc, bo za pierwszym razem mi się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ehh jakie to byloby piekne jakby jeszcze Obcego 2 zapowiedzieli :( Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Ty się tam lepiej xm weź w końcu za tew1 Edytowane 12 Czerwca 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Pokończę crapy na bąka i wbijam w TEW jak motorem w kury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ci dzicy i żądni krwi przeciwnicy w gameplay trailerze zapowiadają taki sam albo i większy hardkor co jedynka Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ciekawe czy Laura wróci, nie chce mi się oglądać teraz jeszcze raz tych urywków gameplayu, ale chyba ją w jednej scenie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No coś podobnego do Laury się tam przewinęło, ale jednak stawiam że to jakiś nowy chory twór wspaniałego chińczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 EW to dla mnie goty 2014 ogrywany zarowno na ps4 jak i na PC. Mega pozytywne zaskoczenie bo spodziewalem sie sredniaka. Nawet te poziomy nastawione na akcje mi nie przeszkadzaly bo zmiana tempa pozwolila troche odetchnac od ciaglego stresu. Sequel to dla mnie pewniak. Nie ma opcji zeby to zepsuli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Sorka za post pod postem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Day One...nie ma to tamto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Obydwa sztosy od Bethesdy to dla mnie Day One. TEW 13.10. Wolf 27.10 - dwa tygodnie różnicy, a pomiędzy (19.10.) moje urodziny - byłem chyba bardzo grzeczny w tym roku :D Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Ja sie tej gry boje. Jedynke skonczylem obesrany 8 razy a widze ze w dwójce wszystko jest razy 8 miljonuf. W dodatku wyglada to tak sugestywnie ze az wlosy w nosie sie podnoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Co tu taka cisza? W minionym tygodniu devsi pochwalili się paroma rzeczami... W sumie tyle, że TEW2 ma obfitować w trochę mniej gore względem pierwowzoru, a za to bardziej bawić się w psychologiczne straszenie gracza - dla mnie ogromny plus. A po drugie rozdzielono rozwój bohatera i uzbrojenia, co już zdecydowanie mniej mi się podoba: Ze strony samej Bethesdy: Upgrades for Sebastian include (but are certainly not limited to): Health – Dropping some Green Gel in the Health tree will give you the chance to survive an attack that might have otherwise killed you. This is also how you increase Sebastian’s Life Gauge. Stealth – In addition to an increased movement speed while crouching, the Stealth tree can allow you to perform Sneak Kills from around a corner while in cover. Combat – If you’re building a more rough-and-tumble Sebastian, the Combat tree will help you increase the damage of your melee attacks and decrease the kickback when firing weapons, among other upgrades. Recovery – The Recovery tree is for players who know how tough surviving this nightmare is going to be for Sebastian. Upgrades here include an increased health recovery speed when regenerating from near-death status, and the chance to automatically use a Medical Syringe when taking fatal damage. Athleticism – For the Sebastian on the go, the Athleticism upgrade options will let you increase your Stamina Gauge and give you a chance to auto-avoid certain types of incoming attacks. Jak dla mnie to na cholerę komu jakikolwiek system apgrejdów w survival horrorze, bo raczej nie pomaga to na poczucie zaszczucia i zagrożenia. No dobra, rozumiem jeszcze ulepszanie giwer, bo to w końcu duchowy spadkobierca RE4, ale nie obraziłbym się, gdybym tym razem twórcy rozwiązali to w jakiś mniej irytujący sposób, niż konieczność przenoszenia się w tę i z powrotem do psychiatryka, jak w jedynce - strasznie wybijało to z rytmu i klimatu. :/ Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Frantik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Co tu taka cisza? Myślę, że ludzie mają przesty informacji ogólnie. Mi wystarczyło info, że gra się robi i wiem, że na pewno kupuje potem trailer na e3 i tyle, czekam do premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Gra ma być o wiele trudniejsza od jedynki z tego co mówią twórcy. Duży plus ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi