Opublikowano 29 stycznia 20187 l Sporo tych ofert 139, ale nie będę nic a nic zdziwiony, jak sieciówki MM/Saturn będą miały cenę z PSN- 169
Opublikowano 30 stycznia 20187 l http://gamersyde.com/news_shadow_of_the_colossus_on_base_ps4-19820_en.html Chyba 1sze filmiki ze zwykłej PS4. Wygląda spoko, ja tam różnicy nie widze.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Zeszło embargo na recki - tak jak się spodziewałem, mamy GOTY 2018 93% pod 45 reckach http://www.metacritic.com/game/playstation-4/shadow-of-the-colossus?ref=hp
Opublikowano 30 stycznia 20187 l W remaster na PS3 nie grałem, więc minęło sporo lat od ostatniego spotkania z tym magicznym tytulem. Preordery złożony, będzie grane... tzn. przeżywanie.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l 3 minuty temu, PlastikowySmalec napisał: Jest w tej grze jakiś system upgrade, loot, itemy itp ? Tak
Opublikowano 30 stycznia 20187 l 11 minut temu, _Be_ napisał: Tak no i to jest odpowiedź konkretna i zgodna z prawdą. jest tam loot, itemy i upgrade postaci. Inni użytkownicy będą dziękować za kopalnie wiedzy.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Miałem nie brać, ale chyba pęknę Jeszcze oceny tak dobre, że zelda wymięka
Opublikowano 30 stycznia 20187 l 9 minut temu, _Be_ napisał: Szukaj tego A MOŻE WYCIELI? MOŻE NIE BĘDZIE JASZCZUREK W REMAKEU?!
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Akurat to nie jest zbytnio potrzebne, im mniejsza stamina tym lepsze walki.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Pamiętam jak Pikol swego czasu zobaczył w tej grze wszystko. Nawet wnętrzności kolosów i krocze księżniczki. Tak czy siak bardzo czekam bo to moje ulubione Team Ico. Zagram dla samego feelingu i OST, które chyba nadal nie ma sobie równych w grach. Edytowane 30 stycznia 20187 l przez Wiolku
Opublikowano 30 stycznia 20187 l No ja liczę, że @Pikol i tym razem będzie prezentował ten tytuł z innej strony. Zależy czy lubisz takie klimaty.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l 3 minuty temu, Wesker napisał: To jak ja w ogóle nie grałem w tą grę to chyba brać c’nie?
Opublikowano 30 stycznia 20187 l To jak ja w ogóle nie grałem w tą grę to chyba brać c’nie?Jeszcze jak! Moje, i pewnie nie tylko moje, top 3 gier, w jakie grałem ever. W tak piękniej oprawie to tym bardziej grzech nie poznać.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Ico, The last guardian bardzo mi się podobały a Shadow jakoś mnie ominął, okej lecę składać zamöwienie
Opublikowano 30 stycznia 20187 l 16 minut temu, Wesker napisał: To jak ja w ogóle nie grałem w tą grę to chyba brać c’nie? No karważ - zapłaciłbym drugie tyle, żeby zagrać w tę grę już teraz, a nie czekać kolejny tydzień jeszcze.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l No dobra, zamówienie złożone a wersja z ps2 czy remaster średnio jaki czas gry miały?
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Gra z moim ulubionym soundtrackiem ever. Nie spodziewalem sie, ze zagram w tak dopasiona wersje. PS. Zupelnie nie ma potrzeby dopakowywania staminy, poziom trudnosci nie jest wybitnie wysoki